Pages:
Author

Topic: AYLARDIR ALTCOİNLERİ SATİN DİYORUZ TAKAN YOKK - page 5. (Read 1411 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Bu konuda insanlar cidden çok fazla yazdı cizdi fakat hocam Altcoinlerden çıkmak fee falan vereceğimizi de düşündüğümüz de cesaret isteyen bir şey bunu unutmamak gerekiyor.
full member
Activity: 588
Merit: 125
ya piyasayı okuyanlar birde işte para babaları kazanıyo parayı piyssaya göre hareket etmeliyiz duygusal bağ kurmamalıyız yoksa kaybederiz
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Altcoinlerde zararda olan bir sürü kişi var bence bu süreçte yapılacak tek şey sabredip beklemek. Tekrar yükseldiğinde satıp çıkarsınız.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Elinde altkoin bulunduran insan kalmadı çevremdeki arkadaşlarım arasında piyasa nereye kadar düşecekse düşsün insanlar tekrar altkoin satın alsın. Bir musibet bin nasihattan iyidir.
sr. member
Activity: 476
Kâr fırsatı bulursam altları alıyorumda satıyorumda ama ilk fırsatta nakite dönüyorum, bu düşen piyasada yedekte nakitin yoksa zarar kaçınılmaz.
sr. member
Activity: 746
Kardeşim insanlar zaten silkelene silkelene döküldü. İnatla devam eden ölümüne hodlcular hariç kimsede doğru düzgün altcoin kalmadı. Neyi satsınlar bu saatten sonra? Kaç kişi zararına rağmen çıktı piyasadan ve geri kalanı da satmaya zorluyorlar.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Valla yalan değil ama artık beni de korku aldı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Hala zararlarımı kapatabilmiş değilim, satıp çıkmak istemiyorum ama durum parlak görünmüyor.
member
Activity: 490
Merit: 16
Bence mantıklı bir öneri görünen o ki zaten senin dediğine geldik altlardan çıkıp bitcoine yada tethere geçmek Şu aşamada en mantıklı şey
full member
Activity: 658
Merit: 153
Herkesin sözüyle hareket etseydik batmıştık neye dayanarak satın diyorsunuz ilk bunları açıklayın millete sonra bizde satıp çıkalım ama yok satın ben biliyorum ayağına millet gelmiyor kimse gelmiyor hatta
member
Activity: 742
Merit: 19
Bizde altcoinlerdeyiz.Gayet güzel kazanıyoruz.Altcoinde hold gözü kapalı doğru değil.Nerede girip nerede çıkacağınızı biliyorsanız yeri gelir bir günde sermayenizi ikiye katlayabilirsiniz.Hacimler size ipucu verecektir.Güzel projeler yoğun alım görüp fiyatları güzel değerleniyor.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Üç beş ay öncesine kadar sıkı takip ediyordum  hem portföyümü hem de piyasaları ama bıraktım artık uzun bir süre dursunlar orada şu rakamlarda satmak artık intihar olur buralardan dahada ciddi düşecekse zaten artık o parayı yok saymak lazım. 1-2 sene sonra açar bakarım artık hesaba. 
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
sattık sattık merak etme, bir umudumuz vardı, hayal mi desem, o da suya düştü, o kadar fakirleştik ki neyi satarım artık bilmiyorum, boğa gelince uzaktan seyredenlerden olacağım.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Sattım da ne oldu elimde malın yarıya yakını hiç oldu buharlaştı, kaç döngü yaptım zar zor malı çoğalttım zaman da aldı sonra btc de darbeyi yedik satıp almamla bir olmasına rağmen nasıl oldu anlayamadan büyük darbe yedim. Değerinin düşmesi falan hikaye düşürüyorlar alıyorlar elindekini, amacınız coin sayısını artırmaksa eyvallah satın alattan alın terste kalırsanız ayrı dert yoksa bekleyin tek amaçları daha çok toplamak bunu da sizden alarak yapıyorlar.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Çıkmak zor da olsa ben de sattım altları, btc artık düşecekse düşsün umrumda değil bisüre tetherde takılırım belki artık duruma göre, altlarda daha bikaç ay daha düşüşler görülebilir.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Millet kendi kararını kendi vermeli başkasına göre hareket eden zarar görebilir kar edebilir. Ülkede kripto para ticareti yapma konusunda eğitim şartları oluşturulsun insanlar ticaret yaparken eğitimden faydalansın.
member
Activity: 448
Elinizde sağlam altcoinler tutuyorsanız zaten sıkıntı yok longlar için elbet bull da tekrar yükselişe geçicek ben bundan dolayı hala pişam değilim shortcular pişmandır takılmanıza devam edin herkes bildiği gibi yapsın işlerini
member
Activity: 229
Merit: 11
Yok mu hocam twitterın? Takip edelim sen ne dersen onu yapalım müridin olalım.
Verdiğin sinyal tutmazsa da silersin twitini devam edersin yoluna.
Şu an ne yapmamız gerektiğini ne söyler misin hocam? Panik sell mi?
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
bu başlıkları pek ciddiye almıyorum. olası bi boğa sezonunda yeni göreceğimiz başlıklarda hold yapan kazanır. o kadar alın dedim size almadınız gibi şeyler olacak.
sr. member
Activity: 735
Yazıyı yazan arkadaşı tanımıyorum ama bu kadar tepkiye rağmen ben kızamadım. Altcoinlerden bahsediyoruz ve dibin dibi yok. İnatla daha düşmez diye diretiyoruz farkındaysanız düşmeye devam ediyor. Ben de bu düşüş akımının henüz bitmediğini ve daha devam edeceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar satmadan bekledim ama artık şüphelerim beni daha farklı bakmaya zorluyor.
member
Activity: 280
valal hocam, zaten internette yazılanlarla yatırıma girişmek hiç de mantıklı bir iş olmuyor
Pages:
Jump to: