Pages:
Author

Topic: AYLARDIR ALTCOİNLERİ SATİN DİYORUZ TAKAN YOKK - page 4. (Read 1411 times)

full member
Activity: 504
Merit: 103
Daha da değer kaybedeceğini görebiliriz tabi ki ama benim fikrim hala kalmaktan yana zaten bu inişinde bir yükselişi olacağına inanıyorum artacağına güveniyorum sonrasında. Altlardan satın bile alınabilir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
btc düşmüş-ethereum düşmüş hem satoshi hem dolar bazında

bunu kullanmayıp da coşmayan altcoin piyasası maldır, net!
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Olayları sonradan değerlendirmek ile başından bilebilmek arasında dağlar kadar fark var, ayrıcada şu halde dahi piyasada fırsatlar devam ediyor değerlendirebilene.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Zaten işin güzelliği burada yatırım piyasası ve çok seçenek var, isteyen istediğine yatırım yapar ve istediği kadar bekleyebilir. İstersede parasını çöp eder kime ne.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
yahu hocam herkes sizin gibi düşünmüyor belki. Adam 2 seneliğine yatırım yapmış olamaz mı? Trade için zamanı yok al sat yapamıyor alıp beklemeyi tercih ediyor. Üst perdeden konuşmaya bir son verin artık.
jr. member
Activity: 252
Ağustos ayına cüzdandakiler hariç 0 altcoin ile girdim. Bitcoin al sat az kazandırıyor ama daha sağlam.
newbie
Activity: 69
Merit: 0
Her zaman söylerim balon olsa patlayacak olsa bile devasa bir yükseliş yapıp milletin eline vermedikten sonra patmlamaz. En kötü o yükselişe kadar bekleyeceğim isterse 0 olsun.
jr. member
Activity: 84
valla hiç satmaya niyetim yok açıkçası illa er yada geç eski günleri göreceğiz şuan herkes panik içinde olsada inanın ki sabrın sonu selamettir.illa kurtaracağız bir şekilde zararı.
jr. member
Activity: 406
Sanıyorum ki siz sattınız. Ne kadar zarardan kurtuldunuz ne kadar kara geçtiniz bitcoinde mi kaldınız piyasadan mı çekildiniz bir aydınlatabilir misiniz bizleri
sr. member
Bu kadar düşmeyi bekleyene kadar vaktinde zararına da olsa satıp sonra daha düşükten geri toplama imkanı olabilirdi. Ama kimse bunu bilemeyecegi icin hold daha güvenli bir yol olabilir. Bogada herkes kâra geçer umarım.
full member
Activity: 420
Merit: 105
En güvendiğim altcoin etherumdu ama resmen elimize verdiler diyebiliriz. Kimse ethereumun bu kadar düşeceğini tahmin falan etmiyordu.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Niye satacam ya elimde zaten pek birşey yokda. Yani satmamak bence en guzeli. Satsan beş para etmiyor ki. İşte şimdi yavaş yavaş biraz piyasa duzelir gibi görünüyor ama. Zaten düştügu için piyasalar şuan ki yükselme hiçbir şey.
sr. member
Activity: 448
Maşallah herkes bilirkişi olmuş. Bu güne kadar satmayan keyfinden mi satmadı, enayi oldugu icin mi satmadı? Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz, milletin derdi stresi zaten kendine yeter. Bir de şu ben demiştim muhabbetlerinden gına geldi artık.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Epeydir forumun bu bölümüne girmiyordum. %500 düşecek diyen var. Yani matematik yok ama öngörü var. Helal... Bence %1000 düşer siz hepsini satın.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Tespit iyi kabul etmek gerekiyor ama şu saatten sonra insanların satması saçmalık olur. arkadaşalr elinizde tutun gittiği yere kadar. Ytd.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Son 1 aylık VeChain chart'ını lütfen buradan inceleyin https://coinmarketcap.com/currencies/vechain/

0.006'lardan 0.015 USD'a geldi bir haftada, Crypto Winter denilen ayı piyasası sürerken, yani finansal piyasalarda sert çöküşler büyük fırsatları da beraberinde getirir,

anaakım görüşlerden bağımsız düşünebilmek çok önemlidir.

Doğru zamanda yatırım yapanlar bu dönemde de çok güzel paralar kazandı. Ven benim de portföyümde var, ilk aldığım fiyattan olan zararımın oranını söylemiyorum bile. Ama henüz 1 ay bile olmayan Vet dönüşümümden sonraki zararım %40 civarında Cheesy
Yatırımınızı doğru zamanda ya da doğru strateji ile değerlendirirseniz paranızı kısa sürede katlayabiliyorsunuz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Son 1 aylık VeChain chart'ını lütfen buradan inceleyin https://coinmarketcap.com/currencies/vechain/

0.006'lardan 0.015 USD'a geldi bir haftada, Crypto Winter denilen ayı piyasası sürerken, yani finansal piyasalarda sert çöküşler büyük fırsatları da beraberinde getirir,

anaakım görüşlerden bağımsız düşünebilmek çok önemlidir.
member
Activity: 476
Merit: 31
vallaha hacı abi seni mantıklı buldum bu aşamada altcoinlerin satılma zamanı geldi bencede artık bitcoinde durmak yada dolar olarak kenarda bekletmek daha mantıklı hale geldi.
member
Merit: 12
ocak 2018 den beri bu işlemi gerçekleştirenler en azından büyük düşüşten etkilenme payları büyük oranda bizden daha iyi durumda birçok yatırımcı hiç elindekileri çıkarmadı.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
böyle dersen zaten kimse satmaz ki hem niye satsınlar biz başkasının lafına göre mi hareket ediyoruz bu işin içinde saçmalık resmen.
Pages:
Jump to: