Pages:
Author

Topic: AYLARDIR ALTCOİNLERİ SATİN DİYORUZ TAKAN YOKK - page 3. (Read 1411 times)

jr. member
Activity: 131
Merit: 1
satsınlar ki sen satın al zekice bir hareket aslında resmen sen yatırım tavsiyesi veriyorsun bunun da bir yaptırımı olmalı. ya açıksaydı ne olacaktı?
member
Activity: 633
Merit: 15
Kripto ekosisteminin sadece Btc ile dönmesi mümkün değil. Kafadan dolma bilginlere buna anlatacak kabiliyette biz de yok Smiley
member
Activity: 220
Merit: 10
lan adamın bir kere adam akıllı mesajı yok hep olumsuz ne kadar batırdıysa hırsını forumdan çıkartıyor sanırım abi yeter bu kadar olumsuz mesajın ya millet senin ağzına bakarak iş yapacaksa zaten batmayı kabul etmiş sayılır.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
altcoinleri satacak olanlar zarardayken satıp neden zararı kabul etsinler ki. holdu benimsemişlerdir, yükseleceğini de umup tutuyorlardır.
member
Activity: 378
Merit: 11
Mayıs son yükseliş dönemiydi demekki o zaman satıp çıkmak lazımdı kaçırdık o zamanı sonrasında her geçen gün dahada düştü benim bildigim mayıstan sonra altcoin alıpta karda olan yoktur.
member
Activity: 109
Merit: 10
acil para lazım değilse neden böyle birşey yapalımki dursun kenarda bir zararı yok yarın bir gün 1000x yapmayacağının garantisini verebilirmisin ?
full member
Activity: 420
Merit: 100
vallahi ben tl deyim kafam rahat tek sorun şu an doların artması oldu ama bir yerden sonra geri gireceğim artık bir şey tetikleyebilir gibi geliyor coinleri beklemedeyim
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Ve hala çökmeye devam ediyorlar, o ki BTC bile bir istikrar sağlayamadığı bu piyasa bir de bu kadar scam projeler scam borsalar varken altcoinler çökmeye devam edecektir.
newbie
Activity: 79
Merit: 0
Visual Designer (Future Whale)
Şu an mevcut bulunan çoğu altcoin 2020'den sonra ayakta kalamayabilir. Pek çok uzman yıllardan beri bu konuyu dile getiriyor. Altcoinlerin kendi altyapısı sağlam ve devamlı olması önemli. Altcoini bulunduranlar sürekli takip etmesi gerekiyor
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Sabır olmazsa bu piyasadan kısa sürede el ayağı çekersiniz. Zaten düşüş maksimum seviyeye ulaştı bu saatten sonra altcoinden niye cıksın yatırımcı zaten etmiş edeceği zararı
jr. member
Activity: 546
Herkes kendi parasından sorumlu arkadaşlar adam hiç de eder 1000'e de katlar. Sen ne yapmış neyi başarmışsın ki kendi aklını bırakıp seni dinlesin millet.
jr. member
Activity: 266
Ocak ayından itibaren çok durmadan, altlardan tethere geçmek çok mantıklı ve kazançlı olan tarafmış. hani yeni bir rallinin emaresini görsem ben tutup da 30K'da tamamen paraya geçmem çok mantıksız olacak. en azından 1 sene bekletmek daha işe yarar gibi duruyor. altlarda durup da bu sene zararın dibini gören çok yatırımcı var.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Temmuz başından beri altcoinler çökecek diyenlerdenim.
Hala altcoinlerde olanlar var tabikide bu sizin seçiminiz evet piyasaya da sovebilirsiniz ama öngörü bu piyasada önemli
Altcoinler hala 2017 Ocak ayına göre %1000 değerli ve dibin dibini görecek. Daha düşüşte ortadayiz zirveye  ulaşmadığı asıl  düşüş
olduğunda  aaltcoinlerin%500 değer kaybetmesini bekliyorum.
Düşüş devam edecek hemde artarak ara kar relazasyonu olsa da hafif yukselmelere kanmayin.
Hepinize bol kazançlar ytd.

zamanında okumak gerekirmiş!
member
Activity: 566
Merit: 29
%500 diye bir rakam olmaz. En fazla %99,99 zarar olur.

Öyle deme arkadaş o kadar para kaybetti ki -400 lirası var artık, %500 kar olur sadece zarar olmaz konuyu açan dostum.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Satan satmıştır bugüne kadar kesinlikle kalanlar ölümüne hodl yapanlardır. Kripto pazarı dipte olduğu için bugün satma zamanı değil beklemek zamanı olmalı ben öyle düşünmekteyim.
jr. member
Activity: 124
Satsan yükselişi de kaçırabilirsin ne yapsan terste bırakabiliyorlar.
member
Activity: 476
Merit: 12
bu başlığı açan arkadaş bugün son başlığını açtığına dair forumda yine başlık açtı. bence bu kardeşimizin başlıklarını daha fazla yeşillendirmeyelim de forumdan komple silinsin gitsin. hiç bir kaynağı, mantıklı bir açılması olmadan sallama da üstüne yok
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Kripto paralarla ilgili en önemli şey zamanlama. Vaktinde alan ve vaktinde satmayı bilen kişiler hep kazanıyor. Ama doğru zamanı yakalamak kolay değil, insanlar uzun vade beklemeyi göze aldı ve satmadılar. Satana da kızıyoruz satmayana da kızıyoruz. Bırakın herkes bildiği yöntemi uygulasın Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Hocam böyle değerler vererek insanları yanlış yonlendiriyorsun .Evet düşüş yükseliş olurda değer vermek yanlış bence .Millet satar yükselir suçlusu sen olursun
newbie
Activity: 167
Merit: 0
Btc all in olsam zerre düşünmem 5 6 yıl beklerım ama şu altcoinlerdeki düşüş gerçekten çok korkunç satıp tamamen çıkmayı düşünmüyorum değil şeytan sürekli dürtüyor.
Pages:
Jump to: