Pages:
Author

Topic: AYLARDIR ALTCOİNLERİ SATİN DİYORUZ TAKAN YOKK - page 6. (Read 1417 times)

jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Satıp tether da kalanlar kazandı. Hiç bir zaman doğru kararı veremiyoruz bu yüzden hep kaybetmeye mahkumuz düşünce hepsi düşüyor çıkınca hepsi çıkıyor bu durumda iki seçenek var tether veya herha gi bi coin de kalmak bu kadar basit.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Altcoinleri millet satiyor ki degeri daha da dusuyor. Ancak buradaki durum sadece alt coin mevzusu degil. Kripto marketi inanilmaz bir daralma icerisinde. Bu durum belkide 1-2 yil alacak bir surec. Ilerleyen donemde illaki yukselecektir, ancak bugun yarin birsey beklemek biraz hayalcilik olur.

Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Yakın zamanda ciddi bir yükseliş olacağını düşünmüyorum. Ama illa ki yükselecek. İlla ki boğa sezonu gelecek. Dediğiniz gibi 1/2 yılı bulacağını düşünüyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
Altcoinleri millet satiyor ki degeri daha da dusuyor. Ancak buradaki durum sadece alt coin mevzusu degil. Kripto marketi inanilmaz bir daralma icerisinde. Bu durum belkide 1-2 yil alacak bir surec. Ilerleyen donemde illaki yukselecektir, ancak bugun yarin birsey beklemek biraz hayalcilik olur.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
beş bin liraya aldığım altcoinler 420 liraya düştü 420 lira da giderse gitsin buradan satıp çıkmam ne olursa olsun artık.
member
Activity: 490
Hocam bitcoinde çöktü zaten. Altcoinlerin çökmesi bir alım fırsatıdır bana göre. İşimize gelir yani. Ayrıca güvenli liman aranıyor bu btc değil bnb ya da tetherdir şu anki piyasada.
newbie
Activity: 71
Hakliymissin ama bilmek zor. Bir miktar zarardan sonrada cikmak zor oluyor. Dunden bugunde bile hesabim 15% eridi. Sadece bir gunde bile bu oldu.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Kimi satın diyor kimi alım zamanı dip diyor. Ben hep aynı şeyi söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Üzüleceğiniz miktarla girmeyin, Borçla krediyle hiç girmeyin. Bu piyasa size 1 günde %100 de yaptırır elinizdekini avucunuzdakinide tüketir. Akkıllı olun kendi araştırmanızı yapın onun bunun lafına bakmayın. Kim derse desin.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
Güzel hoşta adamın 100K dolar eden altcoini şimdi 5K dolar ediyor. Nasıl sistemden çıksın? Son umudunu da satarak çıksa daha iyi mi olacak?
member
Activity: 518
Merit: 13
satın diyorsunuz da neye göre yani böyle satın demekle olmuyor sağlam kanıt olmalı gerekçe olmalı böyle boş laflarla olmaz bu işler.
newbie
Activity: 70
Nisan mayıs arasındaki mini boğayı kaçırsaydı sizin söylediğinizi dinleyenler ne yapacaktınız? İnsanların sizi dinlemesi için öncelikle onlara kanıt vermelisiniz.
newbie
Activity: 57
bugüne kadarki hareketlerinden anladığım haftasonu 5k yı kırar
4.7k test eder sonrası zaten 1 ay içinde 2k.
full member
Activity: 686
Merit: 104
ne meraklısınız bu piyasayı çökertmeye kardeşim beğenmeyen çıksın gitsin düşüş olmasın hep yükselsin kazanalım hep biz hep biz her şey olumlu olsun vallahi değişik insanlarsınız ya.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Sadece alt coinler değil .Bitcoin ve etheriumda düşüşlerde. %50 zarardayım pek satmayı düşünmüyorum. Yıl sonuna kadar bekleyecem. Ya batak ya çıkak .
member
Activity: 238
Ben de bunun pişmanlığını yaşayanlardan biriyim. Hep keşke diyoruz zaten bu piyasada. Keşke bir iki ay önce satsaydım da dolara geçseydim.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
3 ay önce 6500 dolar (30 bin tl) olan param şuan dolar bu halde iken bile sadece 10 bin tl değerinde (1600 dolar) eğer dolar olarak kalsa idi şuan 42 bin tl idi Smiley havadan 30 bin tl kaybım var.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Portföyümün %80 gibi büyük bir oranı altcoinlerde hayattakien büyük pişmanlığım bu desem yalan olmaz.Çok büyük zarara girdik  Huh

Valla hocam ben sattım kaçtım biraz boğa kokusu alsam girecem ama inan yok daha aşağı doğru çok yol var bence bunlar iyi günler. Umarım herkes kazançlı çıkar bu isten
member
Activity: 539
Merit: 20
Altcoinler asla olmez önemli olan doğru altcoinde bekleyip artırabildiğimiz kadar adet artırmaktır. Btc rayına oturduğunda altcoinler tekrar ucusa geçecek ama çöpleri dışarda bırakarak.
member
Activity: 189
Portföyümün %80 gibi büyük bir oranı altcoinlerde hayattakien büyük pişmanlığım bu desem yalan olmaz.Çok büyük zarara girdik  Huh
full member
Activity: 420
Merit: 100
Cidden altlara çok büyük darbe geldi.İnsanların elinde ne var ne yok topladılar.Herkes sadece bekleme durumuna aldını kendini.Bir süre daha devam ederse parasızlıktan satacağım.
member
Activity: 195
-
valla altcoinler çok sağlam düştü daha nereye kadar gidecek de belli değil hiç
Pages:
Jump to: