Pages:
Author

Topic: Balina Şovlarının Sonuna Geldik... --THE END-- - page 2. (Read 769 times)

full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
hayır bence daha sonlarına gelmedik, bence ileride daha güzel şeyler olacak, daha büyük balinalar girecek sektöre baksanıza, ikizler nastaq borsası ile konuşuyorlardı en son
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Edebi bir eser olarak değerlendirdiğimizde eğlenceli olmuş ama söylediğiniz hiç bir şeye katılmıyorum maalesef.
Söyledikleriniz kendi içinde de tutarsız.

Kısacası, başlık hep gözüme çarpıyor ama bugüne kadar görüp de okumamış olmak bir şey kaybettirmemiş.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Yeni bir teknoloji olduğu için zaman geçtikte daha da güçlenip rayına oturacaktır, şimdiye kadar önünde büyük sıkıntılar olmadı bence coinlerin. Şişkinlikde gitti denebilir.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Adamlarda para var medya gücü var, yatırımını yapıyor fiyat zaten yükseliyor bir de medya gücünü kullanıp kurban çekiyor sonra kendileri çıkıyor. Her zaman taktik aynı, sonu da gelmez bu işin
newbie
Activity: 168
Merit: 0
balina showlarının sonu mu şaka yapıyor olmalısın. kriptolar çöp bile olsa balinalar yine piyasadan çekilmeyecekler. 1 miyar dolarlık kriptosunu olan balina için hırs, heves duygusu sayesinde fazlasını ister. ABD'de bir şehir finans merkezi durumunda ve oradaki bazı emekçiler (!) için harcanan para bilmem kaç milyar dolar.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Balinaların şova tekrar ne zaman başlayacaklarını bilmek ne yazık ki imkansız ancak her şovda bayağı bir küçük balığı mideye indirdikleri bilinen bir durum tüm parayla coinlere dalanlar, panikle dipten satanlar zarardan kurtulamaz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Piyasa az daha yerine gelsin eminim yeniden ortalik balina dolacaktir. Yani guzel bir pump bizi bekliyor ama sonrasindaki dususe dikkat etmekte fayda var.
Uzunca bir sure yeniden piyasa buyuk baliklarin girmesi zor bence. Yani ne buyuk cikislar ne de balinalar bi kac yil daha ugramaz bitcoine.
member
Activity: 224
Piyasa az daha yerine gelsin eminim yeniden ortalik balina dolacaktir. Yani guzel bir pump bizi bekliyor ama sonrasindaki dususe dikkat etmekte fayda var.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
balinaların şovu biter mi hiç, uslu durdukları zamanlar sadece pusuya yattıkları zamanlardır, bu türden insanlar ya da toplulukların hayatı para ve amacı para dikkatli olalım biz her daim.
member
Activity: 252
balinaların sowları bitmez  pusuya yatmış bekliyorlardır. bir da bakmışsın piyasa tepetaklak olmuş. yinede temkinli yaklaşmak gerekir.
member
Activity: 448
Merit: 11
 dediğiniz gibi efendim adamlar bu işin Hem babası kendimi onların etrafında kullanılmış hissediyorum çünkü onlar ne yapsa Biz de onların koyduğu yolda gitmek zorundayız İnşallah boğa sezonuna  ;Dgiriyoruz Herkese bol bol kazanmalar
member
Activity: 154
Merit: 16
böyle eşyler ticarette normal zaten yalancı bir tavan ve taban fiyatları çıkar millet ona göre yatırım yapar sonra düşünce millet korkar telaşla satar bunlarda ucuz ucuz toplar sonra malı götürür
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bu balinalara güven olmaz ben hiç güvenmiyorum haz da almıyorum parası olan her şeyi yapıyor olan bize oluyor çok sinir oluyorum bu para babalarına.
sr. member
Activity: 542
İtiraf etmeliyimki çok sağlam şovlar sergilediler,  tebrik etmek gerekiyor, çok uzun süre yönümüzü bilemez olduk ve psikolojimizin canına okudular, umarım uzun süre gelmezler bir toparlanak.
full member
Activity: 434
Merit: 100
bence bu balinalar pek akıllanmazlar her an ne yapacakları belli olmaz şimdi pusuya yatıp hiç beklemediğimiz bir anda yine gösterirler kendilerini.
member
Activity: 196
Yazdığınız şeylerin çok fazla hayal ürünü olduğunu düşünüyorum hocam çok fazla gerçek dışı çok saçma olduklarını düşünüyorum. Yani bu üslupla doğru olsa bile inanmak zor.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Balina şovları sona erdiyse yunus şovları başlar onlarda dost görünümlü ama düşmanlaşınca çok fena işler yapabilirler velhasıl hangi dönemde olursak olalım biz küçük yatırımcılar arkamızı kollamalıyız.
sr. member
Activity: 484
HubrisOne
Başlığa bakınca capcanlı yaşayan geleceği olan yeni bir piyasada yaşanması gereken ne var ise  olduğunu, yaşanmaya devam edeceğini öngörüyorum, balina da olacak balık ta yem de bol kazançlar herkese.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
bence balina şovlarının sonuna gelmedik bu yaz çok farklı şeyler olabilir balinalar adına diye düşünüyorum, bu yüzden dikkat etmek lazım her yapılan işleme
member
Activity: 308
Balinaların bitcoin üzerinde çok fazla etkisi olduğunu sanmıyorum. 2017 de çoğu insan ilk defa duydu bitcoini ve alım yaptı ne zaman ki bekledikleri karları elde edemediler piyasadan çekildiler. Bu fırsatı büyük alım yapanlar değerlendirdi.
Pages:
Jump to: