Pages:
Author

Topic: Balina Şovlarının Sonuna Geldik... --THE END-- - page 4. (Read 769 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bitcoin 9000'de 3 gündür durması akla soru işaretini getiriyor. hani 9000'i geçicem nasıl olsa buradan maliyet yapayım mı yoksa 9000'e geldik bu karlı yerden satıp yine umutların içine edeyim mi. balinaların ne yapmak istediğini bilen?
member
Activity: 179
Merit: 10
Güzel açıklamışsınız 2017 yılını benim için acemi yılımdı şuan daha tecrübeli ve daha sakin bakabiliyorum olaylara borsanın 1 kuralı her yükselişin bir düşüşü her düşüşün bir yükselişi vardır bunu unutmayın
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bence balinalar rahat durmaz hiçbir zaman adamlar resmen açlar açgözlüler hep kazanmanın güçsüzü ezmenin peşindeler biz umurlarında değiliz onların kazancı daha önemli.
member
Activity: 294
Merit: 11
bu balinalara hiç güven olmaz hocam yani ne yapacakları ne zaman yapacakları belli değil en güzel zamanda bir patlatırlarsa hamleyi o zaman görürüz.
member
Activity: 182
Bence balinaların tamamen  piyasayı terketmesi imkansız ama zaman zaman onlarda dinlenmeye çekiliyor olabilir zamanı gelince ortaya çıkarlar
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Piyasayı balinalar yönetiyor büyük ölçüde ve hiçbir zaman bırakıp gitmezler kar ettikleri yeri. 6-7 bin dolardan almaya başladılar yine ve 20 bin dolar olmadan satmazlar bu sefer.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Hocam balina şovlarının sonuna geldik ama kötü mü oldu? bence hayır bu balinalar zaten en çok bitcoine zarar veriyordu
member
Activity: 189
Piyasayı onların yönlendirdiği gerçeğini kabul etmemiz lazım balinaların yok olduğuna kesinlikle katılmıyor aksine bu dönemdeki panikçiler yüzünden çok daha büyüdüler  Undecided
full member
Merit: 100
Piyasadaki coinlerin değerlerini büyük ölçüde balinalar belirliyor fikrine tamamen katılıyorum ben de. Bir anda çok sayıda aldıkları zaman bir coini değeri uçuyor hemen veya bu durumun tam tersi oluyor
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
her zaman yapıldığı gibi umutlar tükendiği anda tekrar canlanacak piyasa.
Arkadaşlar sağlam,ayağınızın yere bastığı sularda yüzün.
Arkadaşın dediklerine ek Birçok projenin batacağını görebiliyorum.Dikkatli olun.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Balinalar paranın, kâr ın tadını almış kişiler. Öyle çekip gittikleri falan yok. Piyasayı bir düşürterek kâr yapıyorlar birde yükselterek.
jr. member
Merit: 5
Balinalarin piyasayi terketmesiyle cok saglam bir cokus yasadi piyasa ama bu tamamen gittiler demek degil bence. Hafif bir hareketlenmeyle yeniden gelebilirler. Sonucta saglam paralar donuyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Paranın olduğu yerde Güç savaşları yaşanır. Elinde daha fazla olan ortamı yönetmeye çalışır ve bunda çoğu zaman başarılı olur. piyasaya giren her kuruş orta vadede geri gitse de uzun vadede mutlaka tekrar geri dönecektir. dijitalpara piyasaları sonuçta tek bir gücün elinde değil. dengesizlikler olabilir ama tek bir karar mekanizması ile yönetilmiyor sonuçta. demem o ki hiçbirşeyin sonuna gelmiş değiliz. görünüşe aldanmayın. herkes kendisi için en uygun anı bekliyor. paranın bir yere gittiği yok.
member
Activity: 224
Buyuk oranda yok oldu bence balinalar piyasadan ama bundan sonra yatirimci nasil guvenip girecek bu ise bilmiyorum yeni yatirimci lazim ama reklam yasaklari var ulkelerin olumsuz aciklamalari var isimiz zor.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Balina şo g20 den önce başladı ancak bu durum çok mu kötüydü yoksa biraz da olsa iyimi bilemedim sonuçta market hacmi o kadar düştü ki sallamadılar kriptopiyasayı.
member
Activity: 140
aşırı düşme olursa yatırımcıları piyasaya geri çekemezler bu nedenle düşmenin sınırı olmalı.
member
Activity: 546
aklıma takıldı geçen akşam grafiklere bakayım dedim. 1300'den başlamış 250 dolara kadar fiyatı düşürmüşler. bu hareket yaklaşık 1 yıl sürmüş. 10-12 ay arası kesin tarih. sonraki 1 senenin yarısı yatay geri kalanı ise yükseliş anlamında devam etmiş. yani isteseler 1000 dolara bile düşürebilirler. sonra buradan cüzdanlarını bitcoin ile doldururup uçurabilirler.
full member
Activity: 434
Merit: 107
bence kripto paralar para birimi ihtiyacından ziyade para kazanma hırsı sebebiyle gereğindne fazla şişmişti ve şu an yerine dönmeye çalışıyor. şu anda bile fiyatlar çok yüksek diyebilirim.
member
Activity: 322
Merit: 12
Umarim kurtulmusuzdur balinalardan ama ben yine donem donem alim yapacaklarini dusunuyorum boyle verimli bir kazanc piyasasini kolay kolay birakmazlar bence.
member
Activity: 182
Daha işin özünde yanlış bakıyorsun bana göre.
1) Balinalar asla doymazlar, finans dünyasının felsefesine aykırı,
2) "Balinaların etkilediği Büyük fonlar (Wall Street in babayiğitleri) meraklarını gidermek için alım yaptılar.. birazda tether ve Exchange lerin şişirmesiyle.." O büyük fonlar meraktan işler yapmadıkları, herşeyi hesaplayıp sahaya çıktıkları için büyükler. Test ettiler, öncü kuvvetlerden elde edilebilecek çok ganimet olduğunu öğrendiler ve esas güçleriyle sahneye çıkacaklar. Ama dediğim gibi, rastgele iş yapmayacakları ve ve oyunun kurallarını kendilerine göre oluşturmayı tercih edecekleri için piyasanın alışkanlıkları bir miktar değişecek.

Özet, klasik sermaye kriptoyu denedi, tadını sevdi ve kendi damak zevkine göre eğip bükmeye başladı (karın ağrımız bu yüzden), ama sonuçta bunun sonu bilmem kaç çarpı markepcap olacak. Bizim açımızdan bakarsak, uyum sağlayabilen kazanmaya devam eder, statükoda direnen silinir gider.

Hocam çok güzel cevaplamışsınız arkadaşın teşbihi bol anlatımı üzerine sizin bu anlatımınız cila gibi oturmuş üzerine hoş olmuş baya.
Pages:
Jump to: