Pages:
Author

Topic: Balina Şovlarının Sonuna Geldik... --THE END-- - page 3. (Read 769 times)

full member
Activity: 434
Merit: 112
balina şovlarının sonuna mı geldik Smiley ya balinaların durduğunu uyuduğunu beklediğini çekildiğini hiç gördünüz mü  Grin
newbie
Activity: 210
Merit: 0
baline show larının sonu gelmez sadece biraz gevşetirler piyasayı para toplamak için. en kısa zamanda tekrar piyasada olurlar.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Balinalar yeni şovlara hazırlanıyorlar, onlar her tür borsanın olmazsa olmazları. Balinalar olmasa 10X’leri 20X’leri rüyanızda bile göremezsiniz. Şurda bir ay piyasa yatay seyir halinde olsa, Bitcoin ne zaman yükselicek başlıkları atıyoruz. Kabul edelim, balinaları sevmiyoruz fakat onlar olmasa, arada bazılarınız parasını bu kadar katlayamazdı, cüzi oranda kar ederdiniz. Mesela ben Aralık ayında çıkış yapmış olsaydım yatırdığım paranın 10 katı kar etmiş olacaktım ama basiretim bağlandı ve balinalar çıkış yapınca birçoklarınız gibi kardan zarar ettim. Böyle iyi, aheste aheste yükselsin piyasa, balinalar şova başlayıncaya kadar biraz nefes alalım. Zorlu bir dört ay geçirdik.
newbie
Activity: 280
balinaların şovu hiç bitmez hocam, dikkat edin terste kalmayın, balinalar şu anda para topluyorlar ve bence yakın zamanda piyasaya girip gene hoplatacaklar
member
Activity: 308
Merit: 11
2018 yili bitcoine bunu kazandirdi bence balinalar piyasayi birakti ve fiyattaki balon patlamis oldu artik bitcoin daha saglam bir yukselis yasayacaktir.
member
Activity: 336
Umarim son olmustur ama ben inanmiyorum cunku kazandiran bir piyasa bos kalmayacaktir.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
bende balinaların bir yere gittiğini düşünmüyorum.sadece biraz düzeltme oldu ve yoluna devam edecektir.
full member
Activity: 616
Merit: 100
balinalar yeni show başlamaya vakit varken coinlerini bir güzel çeker. borsa değil, kişisel cüzdanlarında tutmak ister. borsada hack saldırısına maruz kalmamak için. son btc hareketi balina showu değil de nedir. siz bakmayın son aylarda iki-üç geri bir ileri yaptığına bu devran döner.

Balinalar hiç bir zaman doymaz ve her spekülasyonda biraz daha büyürler. Sadece bekledikleri şartlar olgunlaştığında bulundukları koydan çıkıp küçük balık sürülerini avlarlar.
member
Activity: 238
Merit: 10
kimsenin hiç bir yere çekip gittiği yok. balinaların da hiç bir yere gittiği yok.
yemek yemiyor bunlar doyduk artık kalkalım diye bir şey yok. düşüşten paralarını kazandılar şimdi piyasayı yükselterek kazandıkları paraları daha da arttıracaklar.

mutlu sona doğru geliyoruz da bunun arkasından yine düşüş olacak. doğru zamanda satış yapmazsak yine düşecek ve tekrar artmasını bekleyeceğiz.
member
Activity: 476
Merit: 75
Benim bu piyasda sezdiğim balinalar ne derse fiyat o oluyor ayrıca yeni bir şey öğrendi çok yuksek trade işlemlerinde fee ödenmiyoruş galiba bazı borsalarda her turlu sahte hareketi yapabilirler bu durumda.
member
Activity: 448
Merit: 33
6 yıldır (coinler hariç) çeşitli alanlarda yatırım yapıyorum ama balinaların sovlarının bittiğini hiç görmedim...
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Adım adım mutlu sona yaklaşıyoruz, cilve yapıyor coinler
member
Activity: 294
Merit: 10
bence sonuna gelmedik hocam tam başlangıcındayız diye düşünüyorum, bir bakıyorsunuz 10x ler havalarda uçuşmuş belli mi olur
newbie
Activity: 196
balinaların canı ne isterse o olur. yine farklı kararlar alıp piyasayı yükseltebilirler ya da başka alanlara yönelebilirler ama bence para biraz suyunu çeksin ondan sonra tekrar yüzeye çıkacaklardır.
member
Activity: 574
Merit: 14
balinalar yeni show başlamaya vakit varken coinlerini bir güzel çeker. borsa değil, kişisel cüzdanlarında tutmak ister. borsada hack saldırısına maruz kalmamak için. son btc hareketi balina showu değil de nedir. siz bakmayın son aylarda iki-üç geri bir ileri yaptığına bu devran döner.
newbie
Activity: 210
balinalar hiç bir zaman kar getiren işlerden ellerini eteklerini çekip gitmezler. bu onların fıtratına ters işler onların amaçları ne kadar fazla kar yaparsak o kadar iyi
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Balina bir iki tane değil ki. Tam da piyasayı özetlemişsin, doğru tespit. İnsanların gözü doymaz hele ki balinaların gözü hiç bir zaman doymaz. Paralarını katlayıp piyasadan çıktılar yine acıktılar, yine geldiler ve diğerleri de gelecek. Makul miktarlarda yatırım yapıp biz de şansımızı deneyeceğiz. Hatta balinaları dahi avlayabilecek kapitalist sistem ürünü, finans sektörünün önde gelen isimleri de gelip bu piyasadan nemalanmak isteyecek. Artık daha da dikkatli olmalıyız. Zengin olmayı hayal ederken av olmayın, makul miktarda kazandığınızda çıkış yapın ve yeniden alım yapmak için piyasanın yeniden düşmesini bekleyin. Bu piyasada küçük yatırımcı zengin olamayabilir fakat bir miktar para kazanabilir.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Balinaların hiçbir zaman doyduğuna doyabileceğine ihtimal vermiyorum, inanmıyorum. Sadece kripto piyasasına değil dünya üzerindeki tüm ekonomik düzene taban tabana zıt bir mantık bu.
member
Activity: 560
sağlam tether bassalar katkıları olacak gibi. soros bilmem kaç milyar dolar ile dalıyor piyasaya. balina showları borsalarda asla bitmez. uykuya geçer ve kendilerini unuttururlar. yine başlarlar gazlamaya. son bitcoindeki hareket öyle abartılacak türde değil al işte geçemediği dirençte 3 gündür takıldı kaldı. ne olacak diyoruz halen.
full member
Activity: 252
Merit: 103
Balinaların şimdide güzel pump şovları başlıyor sanırım marketçap epey bi arttı ve altcoinler bitcoinden fazla değerlendiini düşünmekteyim.
Bu sene acaba nasıl geçecek.
Pages:
Jump to: