Pages:
Author

Topic: Balina Şovlarının Sonuna Geldik... --THE END-- - page 6. (Read 769 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Blinalar fonlarını çektiler gittiler fikrine katılmıyorum balinalar bu işten karlarını yaptılarsa ve bu piyasanın tadını aldılarsa gene bu piyasadan ayrı kalamayacaklardır ben gene çekilen bu fonların tamamının olmasa bile önemli bir kısmının geri döneceğine inanıyorum.
member
Activity: 448
Merit: 12
Balinalar bu nimetten ellerini ayaklarını asla kolay kolay çekmezler. Kripto para borsaları sağlam bir zemine sahip olmadığı sürece bu tip büyük dalgalanmalar eksik olmayacak  Undecided
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Bu piyasayı döndürenler balinalar zaten ben böyle düşünüyorum yani. Onlar olmasa bu şekilde artmazdı kripto paraların değeri büyük ölçüde böyle bu. Özellikle bazı altcoinler x8,x10 yaptı 2017nin sonlarında.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Başlığın kendisinden son cümlesine kadar hatalı bir tespit. Bitcoin'in popülerliğini arttıran balinalar değildi, balina diye nitelendirdiğiniz grup hali hazırda elinde yüklü miktarda bitcoin bulunduran ve bu bitcoinleri yüksekten satıp düşükten almayı hedefleyen bir kitle ve çoğunlukla amaçları piyasadan karı alıp çıkmak değil karlarının sürekliliğini sağlamak için düzenli pump/dump yapanlar. Bitcoinin bir anda bu kadar talep görmesinin nedeni kulaktan kulağa yayılması ve çok hızlı bir yeni talebin oluşmasıydı bunu fırsata çeviren büyük yatırımcılar ise ciddi para kazandı. Bitcoine gelen dump bu büyük dalgalanmadan bir an evvel fayda sağlamak isteyen bir kaç büyük stokçu ve aynı zamanda mtgox bitcoinlerini satışa koyan kayyumdu.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Daha işin özünde yanlış bakıyorsun bana göre.
1) Balinalar asla doymazlar, finans dünyasının felsefesine aykırı,
2) "Balinaların etkilediği Büyük fonlar (Wall Street in babayiğitleri) meraklarını gidermek için alım yaptılar.. birazda tether ve Exchange lerin şişirmesiyle.." O büyük fonlar meraktan işler yapmadıkları, herşeyi hesaplayıp sahaya çıktıkları için büyükler. Test ettiler, öncü kuvvetlerden elde edilebilecek çok ganimet olduğunu öğrendiler ve esas güçleriyle sahneye çıkacaklar. Ama dediğim gibi, rastgele iş yapmayacakları ve ve oyunun kurallarını kendilerine göre oluşturmayı tercih edecekleri için piyasanın alışkanlıkları bir miktar değişecek.

Özet, klasik sermaye kriptoyu denedi, tadını sevdi ve kendi damak zevkine göre eğip bükmeye başladı (karın ağrımız bu yüzden), ama sonuçta bunun sonu bilmem kaç çarpı markepcap olacak. Bizim açımızdan bakarsak, uyum sağlayabilen kazanmaya devam eder, statükoda direnen silinir gider.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
bu fikirle bakarsak 2017 yazında da alt coinler patladı btc varken altlara yatırım yapmaya gerek yok diye düşünmemiz gerekiyordu.
balinalar bu piyasaya kolay kar var diye geldiler.kolay paradan da kimse vazgeçmez.nabız yoklayıp aynı çizgiye geri dönecek.
ne zaman 24saatlik market cap 100milyar dolarlara çıkar o zaman kolay kar kalmadı diyebiliriz.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
2017 yılında medya ve balinaların desteği ile dünya ekonomisinde hatırı sayılır bir hacimle 800 Milyar Dolar ile tüm dikkatler Kripto Paralar üzerine çevrildi.

Bitcoin, Ethereum, Ripple ........................

Dünya bunları tanıdı.. Az çok teknolojiden anlayanlar yatırım riskini aldı..

Balinaların etkilediği Büyük fonlar (Wall Street in babayiğitleri) meraklarını gidermek için alım yaptılar.. birazda tether ve Exchange lerin şişirmesiyle..

Devletler panikledi.. Bir dedikodudur, her devlet kendi parasını çıkaracak..... gibi,  aldı başını gitti.. Smiley

Piyasada 1 yılı geride bıraktık. şu an rahatladı piyasa o şişkinliğini aldı. Cheesy

olması gerekende buydu. standart borsacı mantığı;
                                                                            - her yükselişin bir düşüşü vardır.
                                                                            - beklenti alınır, gerçekler satılır.
                                                                            - açılışı acemiler, kapanışı ustalar yapar..

yani yalancı bir yükseliş-düşüş falan yok piyasada sadece para, finansal ve ekonomik bir ekosistemde olması gereken olaylar oluyor. Smiley

1- BALİNALAR VE MEDYA BÜYÜK FONLARI ÇEKTİ,
2- BÜYÜK FONLAR YIL BAŞINDA KARLARINI ALDI ÇEKTİ GİTTİ,
3- MEYDAN BALİNALARA KALDI, (6BİN DOLAR SEVİYESİNDEN SONRA OLAN BÜTÜN VOLATİLİTEYİ BALİNALAR YAPTI.)
4- BALİNALAR YENİ AVLAR İÇİN ARTIK (PROJELER, PUMPLAR, GERÇEKLEŞMESİ İÇİN DESTEKLEYİCİ YATIRIMLAR) KOLTUKLARINA OTURUYORLAR,
5- SIRA YUNUSLARIN ŞOVUNDA Wink
6- KÜÇÜK BALIKLAR ÇOĞU ZAMAN YEM OLACAKLAR. :/

7- ÇALIŞAN BİR SİSTEM VAR MI? EVET VAR BEN HALEN BTC, ETH, NEO, QTUM ..... GÖNDEREBİLİYORUM.
    ÇOMAK SOKAN YOK ZİNCİRLERE, ZİNCİRLERİ KESMEYE ÇALIŞANDA..

Coininiz bol olsun. Smiley
Pages:
Jump to: