Pages:
Author

Topic: Balina Şovlarının Sonuna Geldik... --THE END-- - page 5. (Read 769 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
3 bin dolardan izlemeye başladığım tarihlerde doğru düzgün gerilemiyor. bekleyen, gerçekleşen işlemleri takip ediyorum satış kademesi oldukça az ve o kademelerde emirler olduğunda hemen alıyorlar. şu anda 10 tane yatırımcı varsa medya haberleri ile 40-50 oldu. forumda dolaşan 7-8 senelik teknik analiz grafiği vardı. o grafik aklıma geliyor ve yükselişin ne kadar yavaş olması o çizgilere daha geç ulaşacağı için hedeflerin de yükselmesi anlamına gelebileceğini düşündürüyor. diğer olasılık ise bitcoini iyice yerin dibine sokacaklar. yok paraya milletin elinden bitcoinleri iyice topladıkları zaman ılıman bir havada ralli başlayacak. son ihtimal ise bitcoinin çöp olması ki bunun ihtimali son derece az.
full member
Activity: 420
Merit: 100
bence balinalar parayı çekip gitti evet ama geri gelecekler. kolay yoldan sermaye katlamanın yolunu bulmuş adamlar bu piyasayı bırakırlar mı hiç.
member
Activity: 364
Merit: 20
Maalesef bu ve bu tarz piyasalarda her zaman icin buyuk baliklar vardir ve asil parayi kaldiranlar bunlardir. Kucuk baliklar her zaman buyuk baliklara yem olur.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Ben acikcasi balinalarin tamaminin cekildigini dusunmuyorum cunku para kazanmak icin harika bir ortam. Yavas yavas alttan alim yaptiklarini dusunuyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 104
bitcoin son 6 ayda çok el değiştirdi. öncelikle ağustos eylül aylarından itibaren güzel hareketlerle çemberin genişlemesi sağlandı. 10k doların üzerindeyken küçük yatırımcılar ki sayıları gerçekten çok fazlaydı giriş yaptılar ve bitcoin aldılar. daha sonra fiyat dumplanınca elden çıkarmak zorunda kaldılar. yani alıp kar edemeden çoğunluğu ise zararla çemberden çıkmaları sağlandı. şimdi çemberi tekrar genişletmek için bir şekilde fiyat gene artırılacaktır.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
marketcap değeri arttıkça balinaların sermayesi de yetmeyecek piyasalara yön vermeye ama bunun için erken.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bitcoini sadece birkaç ay ya da yıl sürecek bir macera olarak görenler balinaların buradan gideceğini düşünebilir. Şu anda biz bir devrime şahit oluyoruz, kripto paralar ve blokzinciri teknolojisi azımsanacak bir şey değil
jr. member
Merit: 1
öyle bi soru yönelteyim. balina parasını çekti Dow Jones borsasına gitti. sizce kriptolardaki gibi istediği şekilde fiyatları oynatabilir mi? hayır tepesine binerler. dünya üzerinde hiçbir borsada bunu yapamazlar. kriptolar hariç. çünkü kriptolardaki borsaları denetleyen doğru düzgün kurum mu var. tetheri konuşuyorlar halen onlar konuşurken 300 milyon daha basmışlar.
newbie
Activity: 280
Valla bence balina şovlarının sonuna gelmedik, bence tam başlangıcındayız, şu önümüzdeki süreçte büyük balina şovları görebiliriz
hero member
Activity: 894
Merit: 501
Konunun ne amaçladığını anlamadım ama piyasanın şiştiği falan yokmuş.. Emanetçinin sattığı 36k btc 36k bch'a, binance hack'e ve g20'ye rağmen bitcoin 9 bin dolar.. üstelik g20 bahane lightning network şahane.. sen bekle daha
member
Merit: 10
balinalar da hamleleirni yaparken piyasayı çok iyi okumak zorundalar sonuçta en fazla miktar onlarda var yanlış hamlelerin sonrası uzun süreli düşük fiyatları istemezler
newbie
Activity: 140
Bu haber bana hiç inandırıcı gelmiyor maalesef, bu piyasalar olduğu sürece balinalarda olacaktır diye düşünüyorum çünkü bu piyasadan en çok beslenen balinalar dır.
newbie
Kripto paralar var olduğu sürece balinalar olmaya devam edecektir. Burada ki pastayı kimseye bırakmazlar kolay kolay. Olan her zamanki gibi küçük balıklara olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Siz hiç merak etmeyin,bu bitcoini yapan kişiler illa ki balinalara karşıda plan yapmışlardır.Ben inanıyorum ki 2018 balinaların tersde kaldığı,yatırımcılarının kazandığı yıl olacak.Bence o balinalarda gün gelecek çok pis terste kalacaklar ve kazandıklarının en az %50'sini kaybedecekler.Balinadan büyük ve akıllılarıda var merak etmeyin Cool
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
     - beklenti alınır, gerçekler satılır.
     - açılışı acemiler, kapanışı ustalar yapar..  şu iki kısım gerçekten çok hoşuma gitti hocam Smiley Aynen öyle piyasa bi rahatladı
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ben de katılmıyorum. BTC'yi 20k'ya çıkaran YENİ YATIRIMCILAR idi. Balinaların elinde 3-5 dolardan stokladığı BTC'ler vardı ve satmak için pusuya yattılar. Acemi veya usta bir çok trader oyuna geldiK. Sandık ki BTC kapitalist düzene darbe vurabilecek, dünya çapında yeni bir devrim yapabilecek. Ama düşünemediğimiz iki şey vardı: balinalar ve panik satıcılar. Balinalar 3-5 dolardan aldığı BTC'leri 20k'dan bir güzel okutmaya başlayınca ardından panik satıcılar da zararı minimize etme adına bu devrana katıldı. Sonuç? BTC'nin 20-30-40-50-100k olacak beklentisi. Gerçek? İmkansıza yakın. Bunun en güzel kanıtı G20 oldu. Bütün dünyadaki kriptocuların en az 1-2 aydır büyük merakla beklediği zirveden olumsuz haber çıkmadı ve hatta olumlu sayılabilecek maddeler vardı. Peki ne oldu? 9k'da bile tutunamadı BTC. Heryerde söylüyorum, yeni yatırımcı ve para akışı olmadığı müddetçe 2-3k'lık dalgalanmalardan öteye gidemeyecek bundan böyle, bu da balinaların tam da istediği şey zaten.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Asıl bence balinalar daha yeni yeni alışmaya başladılar Kolay kolay bırakmazlar eskiden olsa durum farklıydı artık daha fazla. Sadece onlarda şu anda bekleme moduna geçmiş durumdalar.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
bitcoinin kapitalist sisteme bu kadar çok entegre edilmesini açıkçası ben doğru bulmuyorum, çünkü mantığına ters bir durum
full member
Activity: 434
Merit: 112
Ben bu adamların karlarıni almış olsalar bile asla biteceklerini sanmıyorum. Çünkü para tatlıdır ve daha fazla kazanmak isteyecekler. Belki burada olmazlar ama farklı bir sima ile karşımıza tekrar çıkacaklar
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Balinalar ellerine çekmedi bana göre tam tersi yine zamanı kolluyor bana göre ergeç yeniden çıkacaklar piyasaya benim fikrim bu yönde.
Pages:
Jump to: