Sitedeki sorun browserlarda farkli btc toplam deferi vermesi.Birde adamlar neden gelen yatirimi gostermiyor seffaflik neden yok diye killaniyoruz iste.Ben diyorum ne guzel projeler 100btc bile toplayamazken adamlar deli yatirim aliyor,fake olduguna inaniyorum,yeni trend bu dur soyle 500btc yazimda millet haa iyi yatirim almis scam olmaz bundan bende gireyim fikri vermek gibi geliyor bana
adamlar adresste verseler, escrowda olsa. Kendi projelerine birkaç farklı hesaptan btc gönderebilirler. Yine aynı şeye çıkıyor, yatırım aldığını görenler hemen Ico ya katılıyor. O kadar abartmayın, dolandırmak isteyen her türlü dolandırır.
defter yapicam bu icolar için
kim hangi projede napiyor ne ediyor. hangileri güvenilir hangilerinin icolarina kafadan girilir böyle bi list tutmak lazim adamlar team yayinliyor hiçbirini tanimiyorum internetten araştiriyorum bulamiyorum bişi .ama örnek vermek gerekirse sasha diyince waves mesela adam nasil hafizalara kazinmiş
vitalik dediginde etherum felan.bunlar saglam adamlar şimdi konuyla alakasi yok ama ikisinin birlikte team'de oldugu bir proje var onu bekliyorum bakalim o napacak. bu arada bu ico işlerinde en azindan kafam rahat etsin diye escrow olani seçmeye özen gösteriyorum diğer türlü sanki baştan zaten kabul etmek gibi oluyor yatirimi aldik işte istersek kacariz hesabi. he escrow olan scam cıkamazmi cıkabilir scam cikmasi demek size tokenlerinizin dağitimini yapmayacak anlamina gelmiyor. adam parayi toplar bountyler dahil dağitimlarini yaparlar ondan sonra size vaad ettiği hiçbir projeyi yerine getirmezlerse işte scam budur.. diğer türlü zaten dolandirilma olayina giriyor
mesela taas için de scam scam diyorlar ama onlarin vaatleriyle ilgili güncelleme yapilacak tarihe geldimi bilmiyorum. örnek edgeless adamlar örnek ico yapti yemin ederim. bi plan cikardilar bountylerin dağitimindan proje ilerlemesine kadar ve sorunsuz sıkıntısız devam ediyorlar yollarinda çatir çatir güncelleme paylaşiyorlar. bu bitcad ile ilgili daha ico evresinde yatirimcilarla bountycilerle iletişimi kesersen kimseyi sallamazsan güncelleme yapmazsan sonrasinda da ilgilenmeyeceğin gayet acik ve ortada oluyor.. proje scam cikabilir evet tokenleri dağitirlar ama rahat olun ondan sonrasi satip bekletme olayida size kalmiş. ben olsam satardim ama çünkü ilerleyen zamanlarda eğer yeni bir güncelleme ve ilerleme kaydetmezlerse fiyat zaten düşecek borsada da öyle çöp koin olur cikar sonra.