Pages:
Author

Topic: BitCAD - Şifreli Akıllı İş Platformu - page 17. (Read 24578 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Nasil bu kadar yatirim alabiliyor anlamiyorum minexcoin kac gunde 60 btc zor aldi,imzasinda da az kisi var katilsakmi @olcay hocam siz girdiyseniz vardir bir bildiginiz diye dusunuyorum.

Ruslar var adamlar en fazla ruslardan yatırım bekliyor doğal olarak onlarda en baştan yatırımı yapmış olabilir. Yalnız saatlerdir 422 btc'de kaldı yatırım. Site bildiğin bok gibi hiç bir şey düzgün değil.

site konusundaki sikintilari ben de bildiriyorum. duzeltirer yarina herhalde.

imza konusunda ise kendi terchiniz. ben yuzde olarak en cok bundan alirim diye girdim acikcasi.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Nasil bu kadar yatirim alabiliyor anlamiyorum minexcoin kac gunde 60 btc zor aldi,imzasinda da az kisi var katilsakmi @olcay hocam siz girdiyseniz vardir bir bildiginiz diye dusunuyorum.

Ruslar var adamlar en fazla ruslardan yatırım bekliyor doğal olarak onlarda en baştan yatırımı yapmış olabilir. Yalnız saatlerdir 422 btc'de kaldı yatırım. Site bildiğin bok gibi hiç bir şey düzgün değil.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
ICO arayüzü çok mu kötü ? Ne yatırdığım miktarı görebiliyorum, ne güncel toplanan yatırım miktarı anlık çalışıyor. Biyometrik tanımayı vs yetiştirirken çok basit şeyler atlanmış gibi.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
bende yeni girdim Smiley başarili geçen bir mobilego nun  ardından umarım buda başarili olacak. genelde ico  bountylerine hesap yapip girerim tahmini olarak ve genelde tutar. başlangiçta  nerdeyse 1  milyon doları geçik toplamişlar ve daha 28 29 gün var.imzacilara iyi dağitir diye düşünüyorum.. bekleyip göreceğiz bakalim neler olacak.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Bu imza kampanyasına katılmak istemiştim ama sırf o görsellerde kullandıkları saçma Trump görselinden dolayı ciddiyetsiz gelmişti bana. Katılan arkadaşlara bol şans.
sr. member
Activity: 322
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Aslında Problem tarayıcıda değil kendilerinde güvenli olarak göstermiyor sitelerini. 425 Btc yatırım bence başlangıç olarak çok iyi.
hero member
İco daha yatırım almadı ne iş arkadaş.

400 btc yatırım aldık henüz güncellenmedi orası diyorlar.

Exortis imza aktif.

Ee ben niye görmüyorum İco sayfasında sıfır yazıyor haladaha siz nerden görüyorsunuz?

Edit: Chromede sorun var başka bir tarayıcı ile sorun çözüldü saçmaymış hakikaten.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
insan bi kontrat filan yazar ico çok amatör ne invest sayfası bile oto güncellenmiyor telefon numarası girişi hatalı..
legendary

400 btc yatırım aldık henüz güncellenmedi orası diyorlar.

Exortis imza aktif.
hero member
Activity: 510
Üç-beş katıldık bakalım ama çok rağbet yok gibi  Huh
Biyometrik doğrulamayı yetiştirmeleri güzel olmuş, umarım hakettiği yatırımı alır.
sr. member
Activity: 322
iconun ımzasına çok az kişi girmiş sanırım adam başı iyi stake gelecektır
hala ımza aktıfmı arkadaşlar
hero member
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Siz nasıl üye oldunuz? ICO sayfasından üye olmaya çalışırken telefonu düzgün giremiyorum. +90 girince 1 hane eksik kalıyor, +90 girmeyince ülkeyi bilemezler. Çok saçma bir register sayfası yapmışlar.

Onu rapor ettim düzeltecekler.
düzelene kadar ico bitmezse iyi
legendary
Siz nasıl üye oldunuz? ICO sayfasından üye olmaya çalışırken telefonu düzgün giremiyorum. +90 girince 1 hane eksik kalıyor, +90 girmeyince ülkeyi bilemezler. Çok saçma bir register sayfası yapmışlar.

Onu rapor ettim düzeltecekler.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Girelim bakalım Smiley
legendary
ICO basladi, girip uye olun bi. Biometrik dogrulama cok hos. Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
45 dk sonra başlıyor merakla bekliyorum neler olacak. Biometrik doğrulama ile ilgili app video falan bir sürü şey koymuşlar.
legendary
Pages:
Jump to: