Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 10. (Read 2538 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Bu yıl içinde böyle bir yükselme beklemiyorum bitcoinden ama sene sonunda büyük bir artıs yasayacagını düsünüyorum
Belki 20000 dolara 2 yıl içinde gelebilir o da işler yolunda giderse
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
20bin dolari gorur ama zamani belli degil. Aslinda bu soru saglam yatirimci icin pekte onemli olmayan bir soru.  Nedeni 3-5 ayda kar yapalim diye girmedik biz bu piyasaya.  Ve en onemlisi parami kaybedersemde dusurdum gitti diyebilmek.  Bunlari yapabildiginiz surece kazanan siz olacaksiniz emin olun.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Artik 20 bin dolar cok uzak gorunuyor. Cunku surekli deger kaybi var baska birsey yok. Umarim sene sonuna kadar baslar yukselis ve 2019a kadar 20 bin dolari gorur.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
suan piyasa çok kotu ne olucagi belli degil bu aralar okadar bir yükseliş beklemiyorum acikcasi piyasa düzelirse 20000 Usd yi 5-6 aya görebilir .
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin değil 20 bin doları 10 bin dolar olduğunu görseler bir daha bu kripto piyasasının adını bile anmayacak insanlar oldu ,piyasa iyicene kabak tadı verdi ,bence hiç boşuna bitcoinin 20 bin dolar olmasını beklemeyelim.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ben haziran ayında biraz hareket olur diye beklemiştim çıta yükselme sinyali verir demiştim ama artık hiç öngöremiyorum. ama yüksek ihtimal verdiğim bir durum var o da şu; bir süre daha bu seyirlerde gidicek alışşak iyi olur diye düşünüyorum.
member
Activity: 462
şu aralar herkes bir şeyler söylüyor ve herkeste bir beklenti var fakat bu piyasa tüm beklentileri ters çıkarmakla meşhur bakalım neler olacak göreceğiz.. zor zamanlar geçiriyoruz herkese bol sabır diliyorum.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Gidişata bakılırsa bu yıl içerisinde bitcoinin tekrar 20 bin dolar seviyesini tekrar görebileceğe benzemiyor ,2018 yılında bütün ümitler bitti ,yılın ilk 6 ayı çöküş ile geçti , bundan sonrada bir şey değişeceğe benzemiyor ,artık 20 bin doları 2019 yılında göreceğiz.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
2019 yilina varmadan 20 bin dolarin uzerine bile cikabilir. Imkansiz degil sadece hacim yetersiz. Sabretmekte fayda var.
newbie
Activity: 168
Net bir tarih soylemek cok zor fakat 2017 yili gibi 2018 yilinda da asil yukselisler sene sonuna dogru gelebilir. Yani daha zaman var.
newbie
Activity: 140
Belki 2019 yilina kadar basarabilir. Fakat bu biraz daha uzun surecek gibi. Cok fazla baski var uzerinde ve bunlar ortadan kalkmadan cok zor.
member
Activity: 210
2019 yilindan once ulasabilecegi bir hedef degil bence. Beklemek gerekiyor artik cunku piyasa cok fazla hareketli ve ne olacagi belli olmuyor.
member
Activity: 462
Merit: 42
abi ne zaman görür falan bilmiyorum da görsün artık ya Smiley böyle ayı mı olurmuş bu nasıl ayı ya Smiley artık kurban bayramı gelsin keselim şu boğayı kavurma yapalım yeter da Smiley
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bu sene 20 bini unutun. hatta seneye bugüne kadar unutun. 2020'ye doğru yapabilir bunu öyle yavaş yavaş 20 bine gelmeli ki ve piyasada kötümser hava estirilmemesi zaruri olmalı ki bırakın 20 bini 100 bini görelim. iki kötü haber geldi geçen gün 50-60 milyar dolar piyasa değeri eridi böyle piyasada her şey olur.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
BTC nin 20,000 dolar olacağına hiç inancım yok. Insanlar margin trade ediyor x100 kaldıraç kullanıyor zaten 650000 dolarmışcasına işlemler gerçekleştiriliyor ki 100 dolar artsa adamlar btc başında 100x100 kazanıyor sonra karlarıyla 1 btc alacağına 100 alıyor. Ondan sonra shortlayıp bir tur daha kar ediyor. Eski düzen kalmadı artık küçük yatırımcının hiç sansı yok bu piyasada tam kumara bağlandı maalesef...
newbie
Activity: 84
ilgi artarsa ülkeler btc i kabul ederse ekonomi ve piyasa  düzelirse  3-4 aya görebilir bence .
newbie
Activity: 126
2018 de bitcoinden beklenti çok yüksek ama 5 aylık geçmişe bakınca sanki beklentileri boşa çıkartacak gibi duruyor umarım öyle olmaz. Sona baharda rekor kırmaya başlar diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
An itibariyle halâ 20.000 usd’yi görmüş veya geçmiş değiliz. Ne zaman olacak bu işler bilmiyorum, herkes bir şeyler söylüyor kendi halinde. Dümdüz piyasayı takip edip anlık nabza göre şerbet veriyorum artık. Son dönemde olan iniş çıkışlarda en çok tecrübeli traderlara yaradı herhalde.
member
Activity: 182
Bu sene tahminleri tutturmak çok zor oluyor hep terste bırakıyor bizi piyasa, Haziranda 10 bin dolara ulaşmazsa bu sene 20 bin doları görmemiz çok zor olacak gibi. 2019 ocak ayını bulur.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Temmuzdan sonra 20 bin yapar btc. Dolarin deger kazanmasida btc yukselmesini engelledi. Borsada dönen pis oyunlarda baska bir etken
Pages:
Jump to: