Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 6. (Read 2538 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
ben şahsen 2019 aralık gibi göreceğini düşünüyorum. açıkcası o tarihlerde tekrar o seviyeye gelmesi demek şu an katılmaya çalıştığımız kampanyaların sonuçlanmış elimizde ciddi bir miktar bırakma ihtimali kuvvetlenir.
newbie
Activity: 77
20k dolar da olacak hatta daha fazlası bile bu benim görüşüm ama acele değil belk i 2019 mart aylarına doğru doğal bir fiyatlanma ile 20k dolarları görebiliriz yeniden
newbie
Activity: 75
Geçmedi dediğin gibi oldu ancak 50000 i göremesi bile pek mümkün değil gözüküyor bu senenin sonuna kadar gelecek sene için görebilir diyoruz ama bu sene max 30 - 35 diyorum ben olursa muhteşem olur , çünkü tekrar 3-1 geriliyecektir.
newbie
Activity: 224
son zamanlarda bir yükselme oldu ve şu an 7500 civarında geziyor.sene sonuna da yaklaşıyoruz acaba geçen seneki gibi olur mu diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
2020 yılında tekrardan 20 bin dolar seviyelerini test edecektir ,2020 yılına kadar 5000 -9900 dolar arası inişli çıkışlı git gel yapacaktır,2020 Yılına kadar sabır .
member
Activity: 224
Merit: 10
Piyasaya hiç belli olmaz. bu yıl sonuna kadar bir anda 20bin doların üstüne çıkabileceği gibi tekrar terste bırakabilir. Her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.
newbie
Activity: 238
Son bir kaç günde bitcoin yükselme belirtlierli gösterip fiaytlanma yapsada bu geçici bir durum olabilir dikkatli olmakta fayda var ,her an aşağı inebilir ,bitcoin  2019 dan önce 20 k olmaz.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Bu sene yaşanılan değer kaybı hiç de az bir miktarda değil. Bu değer kaybından sonra yükselmenin de kolay olacağını düşünmüyorum. Bence 20 bin doları tekrar görmesi 1-2 seneyi bulacak.

Bu piyasaya hiç belli olmaz. şu son iki günde kazandığı ivme gibi 10bine kadar devam ederse üstüne olumlu hava hissettirilerse tekrar 20bini görmesi çok rahat olur.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Bu sene yaşanılan değer kaybı hiç de az bir miktarda değil. Bu değer kaybından sonra yükselmenin de kolay olacağını düşünmüyorum. Bence 20 bin doları tekrar görmesi 1-2 seneyi bulacak.

Hocam kripto piyasasında hiç bir şey için kesin konuşmak doğru değil bakarsın bir ralli başlar bir haftada 20000 dolar olur bu piyasa böyle bir yılda kaybettiğinı bir haftada kazanabilirsin
member
Activity: 196
Merit: 10
jr. member
Activity: 196
Yıl sonuna kadar 9bin dolardan 50 bin dolara kadar bir çok hedef var. 10bin dolar olsun da benim daha fazlasında gözüm yok.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Bu sene 35000 doları bulacak inşallah. 😄

Bir kaç analiz yapan herif böyle söylemiş bende. Oyumu onlardan yana kullanıyorum birde Gönül böyle istiyor bunun etkisi de yok değil tabi
Bekleyip görelim bakalım
newbie
Activity: 135
bu yıl sonuna 20bin dolar olmasını ben hiç istemiyorum. Her yıl olduğu gibi böyle büyük yükselişler bize büyük zarar veriyor. Onun yerine bu şekilde kademeli kademeli artması çok daha sağlıklı olur.
newbie
Activity: 20
Bu sene içinde o değerlere gelir mi bir sıçrama yapar mı bilemem ama benim düşüncem olası sıçrama karşısında 14 u gördüğü zaman ciddi bir kesim hemen satışlara başlayacaktır. Bu satışların artması ile de yeniden 10 bin doların altına inecektir.
Bence sene sonuna kadar 13 14 de sabitlensin o bile yeter.
jr. member
Activity: 58
kasımda bitcoin başka derler belki o zaman 20000'lere yaklaşır .. onun dışında bitcoinin gelecekteki değerini öngörmek çok zor .. öte yandan btc ile ilgili haberleri de takip etmek gerekir belki bir değişikliğe yol açar diye.
full member
Activity: 518
Merit: 102
20k seviyelerini görmeyi hepimiz isteriz ama bu sene sonuna kadar illa ki bu seviyelere ulaşırız diye ümit yaymayı çok doğru bulmuyorum, 15k nın üstündeki her rakam ümit verici ve güzel olacaktır.
newbie
Activity: 148
belki 20000 usd yi ilk bitcoin görür ama 50000 usdyi bence başka bir coin görecek ve ethereum en büyük aday.tabi ne zaman olur bir 5 sene rahat var..
newbie
Activity: 210
bitcoin hiçbir zaman 20000 doları görmese de olur.tek coin bitcoin değil ki.mesele yüzde olarak katlayacak coini bulmakta.
newbie
Activity: 56
üstünede çıkabilir mevcut değerini de koruyabilir. Bence esas mesele geçip geçmemesi değil, yani eskiden söylediğiniz rakamlara ulaşmış olabilir ama bunu bir eşik miktarı olarak görmektense bence ne zaman yükselime meğilli olacağını tartısmamız bize daha fazla katkıda bulunabilir. Kendi totemim bu yol sonuna kadar tekrar kendini toparlamasından yana..
newbie
Activity: 168
20k seviyesini bu sene içerisinde görmek oldukça zor görünüyor ama yine de mümkün ama bir planınız varsa bunu olmayacakmış gibi yapıp sonrasında yükselirse de yüzünüzde sürpriz bir gülümsemeyle atlatabilirsiniz.
Pages:
Jump to: