Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 7. (Read 2538 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin ve kripto piyasasına olan güven ciddi derecede sarsılmış duramda ,bu piyasa ortamında birtcoinin tekrar 20 bin dolar  seviyelerine gelmesi uzun süreç alacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 14
Umarım 2019'un son ayında görür. Yine hızlı bir yükseliş olacak ama ben istemiyorum. Yavaş yavaş yükselme her zaman bizim faydamıza olur. Yoksa hem altcoinlerden zarar ederiz hem de anlık düşüşle bitcoinden.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Ben de bu sene 15k yı aşarsa iyi diyorum, ama yükseliş geçen senelere göre daha sağlam ve kademeli olacak gibi gözüküyor, bu traderler için kötü olsa da piyasanın sağlam bir zemine oturması açısından olumlu bir gelişme olabilir.
member
Activity: 476
Merit: 10
2019 Mart ayı gibi doğal bir fiyatlanma ile20k dola seviyesine gelebilir diye düşünüyorum. Yani büyük pumplar değil bu beklediğim daha yatay bir grafik.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
yıl sonuna kadar 15i aşarsa dediğiniz gibi pozitif haberler eşliğinde rahatlıkla 50yi bulur 1 sene içinde. ama o pozitif haberler gelir mi işte
newbie
Activity: 70
Merit: 0
2020 aralıktan öncesine benim böyle bir beklentim yok. eskiden bitcoin 20 kat yaptığında 20 dolardan 400 dolara çıkmış oluyordu şimdi 20 kat yapacak olsa aradaki mebla çok yüksek olacak. ufak ufak büyüyeceğini düşünüyorum ben.
newbie
Activity: 56
Ben boğa sezonu öncesi mevcut değerlerden de aşağıya düşeceğine inanıyorum, bir daha eski seviyeye çıkar mı, yoksa bir süre yerinde aşağı yukarı mı hareket eder orası muamma. Ancak daha önceden olan şey tekrar mümkün olmaz diye bir kaide yok, kırıladabilir yani yeni bir bilinen tarih yazılabilir. Bu beklentimizi karşılayacak bir durum olacak o kesin. Hepizim kazanmak istiyoruz bu şüphesiz
newbie
Activity: 84
şahsen 2019 sonbaharın sonuna kadar o seviyelere geleceğini düşünmüyorum. o zamana kadar toplayabildiğimiz kadar toplamak bize büyük paralar kazandırabilir. tabi dürüm sevmiyorsanız Grin
newbie
Activity: 140
Yeni bir şeyler anca Q3'de veya Q4'de olur.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinin tekrar 20 bin doları görmesi 2019 yılının son döneminde ancak olur ,büyük düşüş sonrası bitcoinin toplanıp tekrar eski ath noktasına ulaşması en az 2 yıl gibi gözüküyor.
member
Activity: 252
bitcoin  20 bin oları degılde yıl sonu 10 bin dolar seviyelerine bile gelemez diye tahmin  ediyorum  2018 yılı için  uçuk bir yıl olacak deniliyordu ama bir türlü yükselemedi.
member
Activity: 364
Bunu tahmin etmek gerçekten çok zor ancak ben kısa süre içerisinde böyle büyük bir yükseliş yaşanacağını düşünmüyorum. Bu değerleri tekrar görmek için uzunca bir süre beklememiz gerekecek sanırım..
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bir çok bu işte oldukça eski sayılabilecek kişiler Bitcoinin 10.000 dolar üzerini uzun zaman göremeyeceğini söylüyor. Bu açıdan bakılırsa 20.000 dolar bu yıl  içinde hayal gibi belki gelecek yıla.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
iki gün önce forumda yayınlayan uzmanların topluca yorumlarına baktım. uçuk diyebileceğim 30-40-50k gibi fiyatlar değil. çoğu 20k altına hatta 10 bin dolar civarında yıl sonunda olacağını düşünüyor artık. iyice bu fiyatlardan almaları için zaman geçmesi gerek.
newbie
Activity: 168
Bitcoin muhtemelen bu yıl sonu 20 k doların üzerinde bir fiyat ile yeni yıla girecek gibi ve bu durum ki grafik doğrusal olursa daha gerçekçi bir yukseliş demektir.

Ben de öyle umuyorum ama belki 15k seviyelerinden de kapatabilir bir çok olumlu gelişme yaşanmasına ve piyasayı yükseltici haberler olmasına rağmen yine de market hacmi istenilen seviyelerde değil
newbie
Activity: 252
Bitcoinin 20000 doları bulması için en azından 2 veya 3 ayın geçmesi lazım çünkü piyasalarda bir belirsizlik var.
newbie
Activity: 71
bu gidişle göremez heralde Cheesy
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Herkesin kafasında kendi tahmini var. Hiçbiri birbirini tutmuyor. Neresinden bakarsam bu sene 20.000 bana uzak ihtimal geliyor hele vakit bu kadar daralmışken ve piyasadaki dengesizlik korku havası hakimken. Daha bekleyeceğiz bana kalırsa.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
2018 içinde görebileceğimizi sanmıyorum geçen seneki hype yok. Bu yıl sonuna doğru 10k'ları görürüz diye düşünüyorum 2019'da 10k üstü çıkış trendine devam edersek 20k'ları görebiliriz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Bitcoin muhtemelen bu yıl sonu 20 k doların üzerinde bir fiyat ile yeni yıla girecek gibi ve bu durum ki grafik doğrusal olursa daha gerçekçi bir yukseliş demektir.
Pages:
Jump to: