Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 9. (Read 2538 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
20k hedefi şu anki durumlara göre kısa vadede çok mümkün görünmüyor, piyasa 500milyar dolalara ulşatığında 10k seviyelerinin biraz daha üstünü görürüz sonrası için yeni tahminler geliştirebiliriz.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Benim tahminine göre bitcoin 20 bin doları ağustos ayında geçecektir.şu günlerde bitcoin taban yaptı bundan sonra yükselişe geçecektir.
newbie
Activity: 252
Benim tahminim bitcoin 20000 doları ancak 2018 yılının son aylarında görür çünkü önümüz seçim ondan sonra hükümetin kurulması derken yılın sonuna geliriz.
member
Activity: 196
Merit: 10
hocam bence 1 sene sonra görür gibi piyasa şu an ağır şekilde işliyor çünkü
full member
Activity: 245
Merit: 100
ilk hedef 10000 dolar benim için, bu fiyat altcoinlerin toparlanması için yeterli olacaktır. sonra daha yüksek fiyat için oldukça önemli gelişmelerin olması gerekiyor. dediğin gibi 13000 dolar seviyesi hepimize soluk aldırır.
newbie
Activity: 224
önce bir 13000 doları falan görsün de..bu gidişle bu zamanları bile mumla arayacağız, her geçen gün erimekteyim..
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
2018 yılı içinde 20.000 Dolar’ı bulma olasılığı her geçen gün biraz daha azalıyor gibi görünüyor. Boğa piyasası gelecek derken ayı piyasasından çıkmak nasip olmadı henüz.
newbie
Activity: 238
2018 yili icerisinde bu isin olmasi hayal gibi gorunuyor. Belki 2019 yilini yarilamadan yeniden 20 bin dolar ve uzerine ulasabilir.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Belki yariiin belki yarindan da yakindir diye umut ediyorduk fakat rahat birakmadilar bitcoini. Bu yuzden daha cok var diyebiliriz.
newbie
Activity: 28
2019 civarlarında belki bu sene için zor
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
bitcoin günlük 1k arttığı zamanlarda büyük bir ilgi ve medya desteği vardı, günlük marketcap hacmi oldukça yüksekti. ayrıca tether bitfinex tarafından manipülasyon yapıldığına dair bir soruşturma var. yani geçen yıl sonu olan artışın ne kadarı gerçek arz ve talebe dayanıyordu belirsiz.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Bitcoin bu arttığı zaman 1k günlük artış gösteriyordu öyle bi trend yakalanırsa ne ala kısa sürede çıkar o seviyelere ama o fomonun tekrar oluşması çok zor görünüyor arkasında iyi bir hikaye ile desteklenmelidir diye düşünüyorum yoksa içeri para girmez.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
mevcut sartlarda 10k bile uzak bir ihtimal. fakat her yeni gunde ne olacagi belirsiz bir ortamdayiz. ekim ayina kadar istirahat etmek en mantiklisi. o zaman yaklastiginda yeniden sartlari gozden gecirmek gerek.
newbie
Activity: 210
Su an icin alttan almanin tam zamani daha fazla deger kaybetmesi oldukca zor. Bir kac aya kadar toparlanip yeniden eski degerlerine ulasmaya yola cikacaktir.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim açıkçası fena tongaya düşürdüler bitcoini, altlar hepten perişan 20.000 USDyi bu yıl görmek muhtemelen gerçekleşmeyecek.
member
Activity: 224
Merit: 10
2018 yilini simdiye kadar berbat gecirdi fakat geri donus yapacaktir ve ne kadar cok yatirimci geri donuse yetisirse o kadae hizli yakalayacak yeniden 20 bin dolari.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Kaç aydır insanların beklentisi o yönde ama nedense herkes sadece 20bin gibi birşey bekliyor. Bırakalım önce 10 bini assin ve 10 binde bir destek noktası oluştursun o bile yeter bu sene için. Fazla beklenti içine girmeyelim.
newbie
Activity: 238
Bitcoin 2020 yılına kadar tekrar 20 bin doları görebilmesi artık pek mümkün gözükmüyor , bundan sonraki süreçte bitcoinin 6bin seviyelerinden yukarı doğru hareket etmesi uzun bir zaman alacaktır.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
herkes gibi ben de sene sonunu işaret edeceğim. 2000 dolar seviyesi tekrar görülecek, bekleyerek bitcoin adına sert yükseliş görmeyi umuyorum. bitcoin ilk dijital para olarak piyasayı yönlendiriyor.
newbie
Activity: 210
görmez..bir daha o seviyelere yaklaşamaz bile..mucize olması lazım..bitcoin en yüksek değerini en çok ilgi olduğu zamanda gördü ve tamam düştü işte..
Pages:
Jump to: