Pages:
Author

Topic: bitcoin 20000 usd yi tekrar ne zaman görür? - page 2. (Read 2538 times)

newbie
Activity: 57
Merit: 0
şu sorulara hastayım abi bilecek olsak burada söylermiyiz alttan toplamaya devam ederiz taki çıkana kadar siz bu olayu bu şekilde düşünmeyin  rahat olun illa bu yıl olacak diye birşey yok.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bitcoini önümüzdeki 3 ay içerisinde yukarı yönlü fiyat arttıracaklardır ,fakat 20 bin dolar seviyesini bu yıl içerisinde gösterme şansının olduğunu düşünmüyorum ,2019 ortalarından itibaren 20 bin dolar ve üstünü rahat görebiliriz.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
2020 yılından önce ben boğa beklentisinde değilim açıkcası. elimde elbette somut hiçbir veri yok zamamen hissiyat benimkisi.
newbie
Activity: 84
Aralık ayında 20 bin dolar kapılarına dayanacağımızdan eminim. İnsanlar çok karamsar bakıyor haklılar da ama daha geniş bir açıdan bakarsanız daha objektif olabilirsiniz.
full member
Activity: 413
Merit: 100
2019 yılına kaldı bitcoinde o fiyatlar işler zannımca, bu yıl böyle kör topal gidecek. Tüm ümitlerimi 2019 baharına saklıyorum.
member
Activity: 476
Merit: 75
20k dan alan biri için eziyet gibi aylar geçiriyoruz anca o dahi gelecek düşüncemde kar ederek satışlar yapacak diyebilirim btc için 20-30 k bir solukta geçilebilir.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Aralık boğa koşusunu yeniden yapabilir mi bilmiyorum ancak 20k yı er yada geç geçecektir diye düşünüyorum. Zaten ana yükseliş trendi hala bozulmadı gibi. Sadece süre değişebilir.
full member
Activity: 420
bence en az 2 yılı var bitcoinin tekrar 20k$'ı görebilmesi için böyle iniş çıkışlar yasaklar savaşlar devam ederse amerika ambargo olayına baskı uygularsa çok zor 20k$ görebilmesi. biz bile dolar kurundan ötürü bişey kaybetmedik kazandık.
full member
Activity: 386
Merit: 178
BTC şu tarihte 20k olur diyenlerin sadece tahmin yapma alışkanlığı var yoksa kimse ne zaman hangi fiyatın gerçekleşeceğini bilme lüksüne sahip değik yönünüzü siz belirleyin en doğru karar kendi aldığınız karardır.
newbie
Activity: 238
Bitcoinin tekrar 20 bin doları görebilmesi için çok önemli bir gelişmenin yaşanması gerekiyor ,şimdilik bitcoinin bu denli yükselmesini sağlayacak bir haber piyasada yok ,2019 yılı sonuna kadar bekleyeceğiz.
newbie
Activity: 84
Kasım ilk haftasında 20 bin küsür dolar olacağını düşünüyorum. Sonrasında geçen yılki vadeli işlemlere benzer bomba vir haberle 40 binleri zorlayabilir. Tabi bu olağan akış için geçerli. Yakasını bıraksınlar yeter.
newbie
Activity: 168
Bitcoinin artık 20 bin dolar seviyesini görmesi çok mümkün değil en az 2 yıl için ,büyük düşüş sonrası toparlanması öyle kolay olmayacaktır ,2020 yılından önce 20 bin dolar olmasını beklemiyorum.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
kısa zamanda görebileceğini pek sanmıyorum. en erken 2020 gibi görecektir diye düşünüyorum. yarılanma öncesi fiyat o seviyelere gelebilir.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
20000 dolar bandına gelmesi ne zaman olur bilemem ama ben bir tahminde bulunacak olsaydım ben mart gibi olur diyorum önceki boğalara ithafen.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
bu gidişle 20000 dolar seviyesi bitcoin için yakın gibi görünüyor fakat tabi kesin bir şey yok çünkü yine bir tuzak içinde olabiliriz yalancı boğaları çok gördük.
member
Activity: 154
Merit: 10
Yakın zamanda göreceğini düşünmüyorum hatta görüp göreceği en yüksek rakam bu bile olabilir nedense büyük bir sıçrayışı herkes bekliyor fakat bir türlü gelebilmiş değil
full member
Activity: 350
1 sene icerisinde görür hocam, bu kadar net,  1 sene ( 365 gün ) sonra görülecektir,  buraya da not düşüyorum
newbie
Activity: 75
Sürecin uzadığını en az iki yıl içinde tekrar zirvelere oynacağını düşünüyorum bu sefer zirveyi vurduğunda bende en az 35 bin dolar ile 50 bin dolar arasında bir yere geleceğini düşününüyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
bitcoin ne zaman neyi görür bilinmez ama bir yükseliş bandına girmiş gibi göründüğü için bizi sevindirebilir biraz bu ilginç durum boğa yakın mı acaba Cheesy
full member
Activity: 251
Eylül ayında görür emek için erken değil, uzun aradan sonra yeni ralli değişiminin gelmesini bekleyerek olumlu hissetmeyi sürdürüyorum. Dijital para pazarına güvenimi hiç kaybetmedim.
Pages:
Jump to: