Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşabilir mi? Uzmanlar İnanıyor! - page 3. (Read 565 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
150 bin dolar imkansiz uzunca bir sure bitcoinin uzerinde bir baski olacaktir hep.
newbie
Activity: 140
 Mt Gox un elindekileri satması 1 yıl sürer. Bu sürece içinde fiyatta baskı olur.
newbie
Activity: 168
150k olsa dünyadaki zengin sayısı müthiş artar. öyle böyle değil salih abi. bitcoin adını bir süre unutturacak ve sonra çoğu kişi umudu kestiği anda başlayacak rallilere. hayal kurmaktan kim ölmüş. endorfin mi salgılatıyor artık. ralliler umarım yakındır da coin, tokenlerimiz iyice değerlenir.
member
Activity: 392
Merit: 10
İnşallah o günleri görürüz , geçen seneki yükselişi ve bitcoinin yaptığı katları hesaba katarsak bu 150 bin dolarlık rakama ulaşmasının pekala mümkün olduğunu gösteriyor , önümüzdeki 2-3 aylık süreçte bitcoin tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Uzmanlar inanıyor, biz inanmıyoruz Cheesy 150 bin dolar olması o kadar kolay değil, çoooook uzun yıllara ihtiyaç var o fiyatları görmemiz için. Biraz gerçekçi bakalım, market hacmi ne kadar artacak da şu anki fiyatın 20 katına ulaşacaz?
member
Activity: 448
Buna herkes gibi bitcoinin 150 bin dolar seviyelerine geleceğine inanmaya çalışırken bitcoin bir anda tekrar düşüşe geçiyor ve inandığımız güvendiğimiz dağlara kar yağıyor ,fakat bitcoinin önümüzdeki bir kaç ay içerisinde tekrar yükseleceği umudunu taşıyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Bitcoin geçen yılbaşındaki gibi deli bir ralli yeniden yapabilir mi? Evet bence bu ihtimal her zaman var marketcap 800 milyar dolarlara dayandığında neler yapabileceğini bir kez daha gösterebilir.
member
Activity: 168
2019 çok erken.hâla dünya üzerinde yaşayan insan sayısı göz önünde bulundurulduğunda bitcoin kullanımı çok düşük seviyelerde.150.000 inanması güç bir rakam ama 2021 de olursa şaşırmam
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
bazıları bilinçli fiyat manipüle ediyor. şu kadar olacak diye. görün 1000 dolara geldiğinde 100 dolar olacak diye yazacaklar. iki yükseliş görüp pump hayalleri kuruyoruz. hayal kurmak bedava bizi motive ediyor ama sistem öyle işlemiyor. 20 bine gelmesi 1-2 sene bile alabilir. tutup 20 bini geçemeyen coin için 150 bin diyoruz. balinalar 20 bini düşünmüyorsa yakın zamanda bile gelmeyecektir.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
ulaşır ulaşmaz o ayrı boyut. hadi ulaştı diyelim. forumda yazılıp çizilecek. 1 dolarken, 1000 dolarken alsaydım şimdi köşeydim diye. çoğumuz bitcoin 1 dolar olacak demiyor, beynimiz sanki oyun içinde.
copper member
Activity: 149
belkide bitcoini geliştiren mcafe dir
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Bu uzmanlar iyi güzel tahminlerde bulunuyorlar da bazıları gerçekten abartıp çok uçuk kaçık tahminlerde bulunuyorlar. Bu işin sonu nereye varır bilemem ama gerçekçi tahminler,n daha olumlu etkisi olur piyasaya
member
Activity: 322
Merit: 11
Önemli olan konu bu adamların hangi alanda uzman oldukları. Anladığım kadarıyla ekonomi ve Kripto para piyasasindan pek de anlamıyor.
En çok karşılaştığım konu ise ufak çıkış yapınca bunların açıklamalarının türemesi. Bi bitmediler.
newbie
aydan aya fikirlerin değişiyor be. bitcoinin 20k yı bulması en az 6 ay alacağını düşünür oldum. hadi yılbaşında 20k oldu ocak aylarında hep dump oluyor ne hikmetse bu anlamda dumpu çalıştırırlar ise yine işimiz var.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Marketçap Ve Tabikide  Circulating supply önemli herşey burda dönüyor kısacasıyla  buradaki değerlere bakmadan ne olacağını bilmek çok ama yinede boş şans diyorum umarım ki olur.
member
Activity: 62
2019 dan önce 150k fiyatına ulaşmak isteriz ama pazarın ne yöne gideceği belli değil sonuçta her sene sonu pazar bir yıl önceye göre büyür.
newbie
150.000 dolar oldukça yüksek bir miktar. Bence 2 yıl gibi kısa bir sure icinde bu kadar yukselme çok zor ama keşke olsa tabii.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ben 100k usd ye fitim  Cheesy,
şaka bir yna şimdikine göre  kabaca 11x  demek 150k ki, bitcoinin önceki performanısını düşününce çokta zor değil.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
İşin aslı 70k olsa şahsen bütün borçlarımı ödüyor Smiley fazlasında gözüm yok...
member
Activity: 62
150.000 usd büyük bir beklenti ben 50.000 usd olmasını bekliyorum.
Pages:
Jump to: