Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşabilir mi? Uzmanlar İnanıyor! - page 7. (Read 565 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Yeter ki guzel bir destek alsin imkansiz diye birsey yok. Bugunlere gelebilecegini kim bilebilirdi.
member
Activity: 448
Merit: 10
Uzmanlar inanıyor bizde inanıyoruz , bitcoin fiyatı 2019 yılından önce kesinlikle 150 bin dolar rakamını görecektir , bu sayede bitcoin dünyada halkaların ilgisini ve dikkatini daha kolay ve daha çabuk çekecektir.
member
Activity: 336
Olmaz diye bir şey yok bu  kripto piyasasında , umarız ki bitcoin fiyatı 2019 yılından önce 150 bin dolar olması , bu sayede belki erken emeklilik planları yapabiliriz ,eğer 150 bin dolar olursa bitcoin satıp çıkmak lazım.
member
Activity: 392
Bitcoinin 2019 yılından önce 150 bin dolar olmasını bütün kripto para yatırımcıları elbetteki ister , fakat gerçekçi olmakta fayda var , bitcoin 2019 yılından önce 150 bin dolar rakamını türlü şişirme haberlerle görmesi muhtemel fakat bu rakamda durması ise imkansızdır.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Ben de 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşacağına inanmak istiyorum lakin 150K’nın 2019 yılı için abartı olduğu kanaatindeyim. Böylesi bir yükselişin sağlıklı olacağını düşünmüyorum, ardından yine piyasada büyük bir düşüş yaşanabilir. Bitcoin bu yıl sakin sakin yükselir diye umuyorum.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
şuanki duruma göre 2019 çok erken bir tarih . zaten 5.aydayız . 7 ayda 150000 dolar olması çok zor . ama sonrası için ne olacağını kestirmek zor , bitcoinin durumunu etkileyecek bir sürü etmen var . devletlerin takınacağı tutum , teknolojik gelişmeler vs.
full member
Activity: 308
Merit: 100
bakarsınız, olur mu olur, bitcoinin sağı solu belli olmuyor, en son olan olayda 2000 dolar olur mu acaba diyorduk 15k sonra 18k lara kadar fırladı, hiç sağı solu belli olmuyor bitcoinin
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Lightining Network’un Bitcoin’in ölçeklenebilirlik sorunu için iyi bir çözüm olduğunu gördükten sonra, piyasanın bu duruma vereceği tepki de o oranda güzel olabilir. Fakat son günlerde Bitcoin için dillendirilen astronomik tahminler piyasanın düşüş öncesi umut aşılama dönemine benzemeye başladı. Temkinli yol alın, gaza gelip varınızı yoğunuzu yatırmayın fakat yatırımsız da kalmayın.
member
Activity: 336
Merit: 11
Tamamiyla reklam amacli spekulasyon amacli bir aciklama bu. Olmasi kesinlikle olanaksiz diyebiliriz.
member
Activity: 182
2019dan önce 150k imkansız gibi bir şey. 8 ay içinde btc 150k olursa yer yerinden oynar. Btc yide kimse bir daha tutamaz ve milyon dolarları görürüz artık. İş oraya doğru gidiyor. Hazırlıklı olmakta fayda var.
full member
Activity: 238
Ulaşabilir, bu durum ihtimal dahilinde fakat bana çok mümkün gelmiyor açıkçası bu rakamdan önce bir an önce kendi rekorunu egale etmesini daha çok istiyorum
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Sene sonuna 8 ay daha var. Eğer bu ay içinde 20 bin rekoru egale edilirse veya geçilirse, benece 150 bin dolar rakamı bu yılın sonuna doğru geçilir. Bekle ve gör.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
2019 icin 50 bin dolarda kalici bir grafik cizse bile yeterli olacaktir. 150 bin normal bir deger degil bence. Inanmak zor.
full member
Activity: 630
Merit: 101
150k dolar çok ciddi bir idda ben bu fiyatı şimdilik uçuk buluyorum bitcoin bizi uçurmaya alışık ama o kadar da değil. 50k üzerine bir çıkalım önce sonra gelir gerisi
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
hayır hocam tam tersi bence 150 bin dolar olması büyük süpriz olmaz, çünkü bitcoinde olay daha farklı, bir kere arz çok kısıtlı normal para gibi değil yani
member
Activity: 308
Başlıkta 2019 dan önce bitcoin 150 bin olur mu diye sorulmuş, bu sene içinde 150 bin olması çok büyük sürpriz olur açıkçası ben olmasını isterim ama çok zor gözüküyor.
full member
Activity: 476
Piyasa toparlayınca ünlü piyasa yorumcuları da hemen iş başı yaptı Cheesy btc tahminleri ardı ardına geliyor. Çoğu tahminin altı boş, bence bu sene içerisinde btc 150 bin dolar olamaz imkansız.
full member
Activity: 280
Merit: 102
bana sorarsanız ulaşır çünkü ulaşmaması için hiç bir neden yok, 100 k yı kesin görür zaten 2020 ila 2025 arasında
full member
40k olsun öper başıma koyarım. 150k çok mümkün görünmüyor ama keşke olsa. Piyasaya müthiş bir para girişi olması gerekiyor. İmkansız değil ama ihtimali çok az diyelim en azından.
jr. member
Merit: 2
Uzmanlarin inanci sacma bence spekulasyon ortami olusturma pesindeler. Baska amaclari yok bence.
Pages:
Jump to: