Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşabilir mi? Uzmanlar İnanıyor! - page 6. (Read 565 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Yavaş ama düzenli yükselmesi daha karlı olur. Gecen seneki gibi olacaksa çok canlar yakar yine
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Bitcoin in kırılgan yapısını istikrarlı kalabileceği bir duruma getirirlerse ki yapacakları gibi gözüküyor 150000 doları görebilir 2019 yılında
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Gelecekte 150 bin doları geçeceğini bile düşünüyorum ancak bunu bu yıl içinde beklemiyorum. Bu mantıkla 2020 için 1 milyon beklentisi çok ters değil. Az önce de bir başlığa yazdım. Bitcoin işlem ve fiyatının artması için yeni nesil ekran kartları ve madencilik cihazlarında gelişim yaşanması gerekli. Nvidia bu konuda sıkı çalışıyordu ve geçtiğimiz günlerde olumlu haberler geldi. Sınırlı sayıda üretilen cihazların hazır olmak üzere olduğunu ilettiler. Belliki bu cihazlar yakın gelecekte bir fark yaratacak. Açıkcası lighting ve bu madencilik cihazları fark yaratabilecek konular. Ayrıca kurum ve devletlerden gelen olumlu haberler de fiyatı etkileyen şeylerden birisi. Reddit'in Bitcoin ödemesini tekrar açması bile bugün bizi 9500'den 10.000 kapısına dayadı. Olumlu haberler gelmeye biraz daha devam ederse yakında 25K civarını görebiliriz.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Aksini idpatlayamadığımız sürece 150.000 dolar olamaz diyemeyiz ama bu kadar yüksek fiyatların dillendirilmesi özellikle 10.000 dolar civarindayken normsl açıklamalar değil gibi geliyor bana. Kesinlik içermeyen ucu açık manipülasyon amaçlı öngörüler olduğunu düşünüyorum. Yatırımcılar olarak biraz daha destekli öngörüleri dikkate almakta fayda var.
newbie
Activity: 182
2019 dan önce ulaşabilir mi? Olabilir

Ben 15 ocak 2019 gibi tarihi zirvesini görüp geri çekileceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
uzmanlara bakarsak eğer şimdiye kadar uçmamız lazımdı ama gerçekler 10000 seviyesini test ediyoruz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bakıyorum da Bitcoin hakkında uzun vade yapılan tahminler birbiriyle yarışır durumda bu iyi bir durum çünkü genel bakışı yansıtıyor ve beklenti hep yüksek 2018 sonu aslında bize 1 sene sonrası için belirleyici olacak bekleyelim görelim.
jr. member
Merit: 4
Ne konuda uzman acaba bu uzmanlar cunku ne kadar kaldi ki surda 2019a.
member
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Abi uzman diyorsunuz herhangi bir kaynak belirtmiyorsunuz neye dayanarak boş hava yüklüyorsunuz anlamak mümkün değil gerçekten
member
Activity: 336
Bütün kripto para yatırımcılarının bitcoinin 150 bin dolar seviyelerinde olmasını istemesi kadar doğal bir durum yoktur,Dua edelimde bitcoin en az 70-80 bin dolar seviyelerinde olsun bence bu rakam bile gerçekten çok ciddi bir rakam.
member
Activity: 308
Merit: 11
Uzmanlar neye inanıyor öyle. Bu kadar saçma birşey mi olur. Bir sene içerisinde BTC kendisini 15kat mi arttıracak. 3 aydır kendini toplayamayan coin için bu tahmini nasıl yapıyorlar acaba. Hiç mi düşünülmüyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bu bir abarti olur heralde. 2019dan once neredeyse imkansiza yakin diyebiliriz soz konusu baska bir kripto olsa kesinlikle imkansiz diyebiliriz ama bitcoin sasirtmayi seven bir coin bun yuzden imkansiz demiyorum ama oldukca zor.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
2019a giris icin cok yuksek bir rakam bence ama 2019 icerinde buyuk bir pump yasarda gecici bir sure icin gorebilir.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Bitcoin için artık üst yada altsınır yok bence uçsa gitse şaşırmam çakılsa ölse şaşırmam benim beklentim yukarı yönlü bu piyasa dehşet bir yer bir günde 1000-2000 dolarlık hareketler olabiliyor.

Tam bir muammaya yelken açmışsınız da hocam uzmanların dediklerine kulak kabartmak da fayda var .)
full member
Activity: 721
Merit: 100
Bitcoin için artık üst yada altsınır yok bence uçsa gitse şaşırmam çakılsa ölse şaşırmam benim beklentim yukarı yönlü bu piyasa dehşet bir yer bir günde 1000-2000 dolarlık hareketler olabiliyor.
newbie
Activity: 126
Ulaşabilir tabi neden ulaşmasın daha 3-4 ay önce 20bin doları gördü daha fazlasını da görür
member
Activity: 350
Bu da iyiymiş ama uzmanlar bu kadar rakamsal anlamda yüksekten ifadeler kullanarak tahminlerde bulunduklarına göre gerçekte bu fiyatlar olmasa bile çok daha fazla yükseleceğini tahmin etmek bir kehanet olmayacak.
full member
Activity: 392
Merit: 101
15000 dolar olmasını açıkçası ben ihtimal dahilinde görüyorum çünkü, ileride zorluk arttığında arz çok ama çok azalacak, böyle olduğu sürece, bence bu piyasada bitcoinin sırtı yere gelmez gibi gözüküyor
newbie
Activity: 210
tahminleri var da şu ya da bu sebepten olacak diye bir açıklama yok.şişiriyorlar işte.bu söylenenlerin olması için piyasaya çok yüklü para girişinin olması ve bitcoin üzerinde yoğunlaşması gerekir..
member
Activity: 224
Piyasada hic bir sey imkansiz degil bence. 150 bin dolar olabilir ama 150 dolara dusmez diye kesin birseyde yok.
Pages:
Jump to: