Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşabilir mi? Uzmanlar İnanıyor! - page 5. (Read 565 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
10 bin doları geçemiyor demek olmaz hocam, 10 bin dolar bitcoin için bir hedef değildir çünkü zaten o tutarları çoktan geçti
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Yav daha 10 bin dolari gecemiyor yapmayin gozunuzu seveyim nasil ulasacak 150 bin dolara.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
3-5 dolar olan bitcoin için 1000 dolar tahmini ne kadar uçuk ve ulaşılamaz gibi gelsede 1000 doların bile 20 katına ulaşılmadı mı? 100x de 10 dolar ile kıyaslarsan. 6000 dolardan 150k artık 25x gibi yapıyor. ulaşılamaz değil.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Dolar ve euronun yürürlükten kalkmadığı ve bitcoinin fee ücretlerinin düşürülüp günlük yaşantıda aktif kullanılmadığı sürece bu hedef imkansız.
member
Activity: 280
Merit: 10
2019 dan önce ulaşması zor güzüküyor, 2019 dan önce demek 2018 içinde de demek, yani bu yıl içinde demek. zaten mayıs ayına geldik 5 ay kadar geçti 2018 den, bu açıdan baktığınız zaman büyük bir hedeftir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
150 bin doları ne zaman göreceği konusunda birşey söylemek güç ancak mayıs ayından sonra 10000 dolar altını bir daha görmez gözü ile bakanlar var. Bence bende fiyatın artacağı kanaatindeyim. 150 olmasa bile 60-70 bin dolarları görebilir. Tabii btc nin kuyusunu kazmaya çalışanları da unutmamak lazım.
member
Activity: 308
Merit: 11
2019 mu 150 bin dolar. Olmaz mı hiç hocam BTC yani bu önü bir açılsın uçar zaten o olana kadar da kimse satis yapmaz. Herkes 150 bin dolar olmasını bekler. Sonra herkes satar ve yeniden 6 bin dolar. BTC ye karşı güven 0
member
Activity: 392
Bitcoin rakamının 2019 yılından önce 150 bin dolar olacağını duymak ve okumak bile çok heyecan verici duruyor, Lakin ihtimal bu ya eğer bitcoin 150 bin dolar olursa bu fiyatta uzun süre duracağını düşünmüyorum .
member
Activity: 196
Ben imkan vermiyorum piyasa hacminin o kadar büyümesi için gerçekten imkansız. Spekülasyon amaçlı bu haberlerden ziyade daha gerçekçi görüşlere ihtiyacımız var.
member
Activity: 322
Merit: 12
Acaba hangi uzmanlar buna inanıyor. Yada onlar gerçekten uzman mi. Ben böyle bir olaya inanmam 10 bin direnci bile zorlarken 150.000bine nasıl gelsin. Yarın öbür gün 20bin olsa herkes satar. Bunlar varken bunun olmasını beklemeyin
newbie
Activity: 196
Bana kalirsa en az 1 milyon tahmini kadar zor bu da. Cunku bunun icin cok buyuk bir piyasa hacmine ihtiyac var.
member
150 bin dolar yapilan onca buyuk tahmine karsilik en gercekci ve mumkun olan tahmin bence. Zaman bize bunu gosterecek umarim ulasir o noktalara.
newbie
Activity: 168
bugün 10 binden fazla borsada bitcoin istenildiği gibi alınıp satılıyor çeşitli ülkelerde. 20'in üzerine attı. 50k oldu. bugünkü rahatlığı göremeyebiliriz. işlem hacmi artacağı için borsa kullanıcıları ülkelerce daha sıkı tedbirler ile denetlenecektir. hatta borsada kullanılan btc adreslerinden kimliğimiz belli zaten. oradan hangi btc ye aktarırsan yine izi takip edilir. bu sebeple btc yi farklı coine çevirip tekrar btc alınması gibi biraz işlemlere geçilir.

150 bin dolar gerçekçi 10'un orada beklemede kalması da insanın canını sıkıyor.
newbie
Activity: 210
1 yilda 150 bin dolara cikmasi yani neredeyse 15x olmasi bence imkansiza yakin. 2017 yilinda buna benzer bir yukselis gerceklesti fakat bunun artarda yillarda gerceklesmesi zor.
jr. member
Zamani oldukca kisitli tutmuslar bence. 150 bin dolar imkansiz degil elbette ama 1 yilda olmasi oldukca zor.
jr. member
Bu aciklamayi yapan uzmanlarin eminim baska amaclari vardi cunku 150 bin dolar oldukca zor bir ihtimal.
member
Activity: 364
1 milyon, 150 bin bu tarz tahminler bana pek destekli gelmiyor. Bu değerlere ulaşması için çok daha fazla zamana ihtiyaç var.
1 sene içerisinde bunun olması mümkün değil.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bitcoin in 1 seneden kısa bir sürede 150 bin dolara çıkacağını idda eden uzman ya kripto paraların popularitesinden faydalanya çalışıyordur, yada market cap nedir o konuda bir bilgisi olmadığı için bir haltan anlaığı yoktur.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Uzmanlar diyorsa vardır bir bildikleri bize de bekleyip umut etmek düşer. Şimdiki durum yükseleceğini gösteriyor ama nereye kadar yükselip geri çekileceğini anlamak zor
full member
Activity: 350
Merit: 100
uzmanlar doğru düşünüyorlar, 150 k dolar olması büyük bir hayal değil. bitcoin çok fazla ezber bozan bir koin, nerelere kadar gelebilir hiç kestilemiyor, bana sorarsanız 20-30 k dolar bir kere garanti.
Pages:
Jump to: