Pages:
Author

Topic: Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşabilir mi? Uzmanlar İnanıyor! - page 4. (Read 565 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bu piyasa sürprizler ile dolu geçen seneki bitcoin ve ethereum ve nano rallisi unutulmamalı. Piyasaya güven gelirse rakamlar hızla yükselir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Ulasamaz. 2019dan once bunun olmasi neredeyse imkansizla esdeger.
newbie
Activity: 266
150 bin dolara değil de, 50 bin dolara ulaşmasını mümkünlü görüyorum, zira  bitcoinde tersine enflasyon gibi bir durum var, bu açıdan zaten insanları kurataracak bir para birimi olarak görüyorum btc yi. çok borsasına takılmamak lazım
member
Activity: 448
Merit: 10
Artık son 5 aydır öyle günler geçirdik öyle dipler gördük ki bitcoinin 150 bin dolar olmasını değil 50 bin dolar olduğunu görsek bile başka bir şey istemeyeceğiz,kripto piyasası çok bunalttı bir an önce çıkış gelmesi lazım.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
O zaman neyimiz varsa satalım bitcoin alalım. Şaka bir yana para için tweet atan adam ve elinde çok sayıda bitcoin bulunduran tiplerin yorumlarını güvenmiyorum.
newbie
Activity: 140
Global Ekonomik bir durgunluk yada kriz kripto paralarını fiyatını çok fazla arttırabilir. Bu konuda belirtiler var.
member
Activity: 392
Buda  demek oluyorki bu yıl bitcoin rakamının 150 bin dolar olabileceği , önümüzde yaklaşık 7 aylık bir süreç var ,bu süreçte bitcoinin yaklaşık 15 kat prim yapması demek 150 bin dolara ulaşması için , biraz uzak ihtimal gibi bu.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Bu uzmanlar neye inanıyorsa bende tam tersine inanmaya meyilleniyorum özellikle son zamanlarda. Maalesef 2019’dan önce, yani bu sene içinde 150 bin usd gibi bir parayı makul görmüyorum artık. Tamam yükselir de o kadarı görmeyiz herhalde.
member
Activity: 336
genel olarak düşünce önümüzdeki 2-3 yıl içinde bitcoin'in hatırı sayılı bir fiyata geliceği yönünde.bence bu yatırımı kesinlikle kısa vadeli düşünmemek lazım.eğer uzun vadeli bir yatırım olarak görebilirseniz vede bekleyebilir,panik yapmazsanız bence beklediğinizden daha fazla kazanabilirsiniz.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
öncelikle john mcafee nin uzman vs . olduğunu düşünmüyorum ben , tamamen gündeme gelme amacıyla uçuk tahminler ve yorumlar yapan bir kişi .  onun dışında   bir uzman 2018 sonunda 50.000 dolar olacağını söylemiş bitcoinin . gidişata göre zor görünüyor ama böyle bir şey olursa çoğu kişiyi memnun eder.
newbie
Activity: 152
o uzmanları bir getirsenize bana karşılıklı iki çift bir laf edelim..gerçekten şişirme insanlardan şişirme yorumlar, bir işe yaramaz..
newbie
Activity: 136
Tamamen taleple alakalı bir durum, insanlar öğrendikçe talep arttıkça kripto paralar gündelik hayatta kullanılmaya başlandıkça bu rakamlar hayal değil.
newbie
Activity: 217
ulaşabilir de ulaşamayabilir de..bunlar şimdiden bilinebilinecek şeyler değil.her şeyden etkilenen bir değişken uzun vadede her şeye dönüşebilir..
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Abi gerçekten tırlatmak üzereyim nasıl inanıyorlar insanları gaza getirip hacimin genişlemesi için mi bu tarz haberler çıkıyor anlamıyorum,anlayamıyorum zaten pek mümkün de gözükmüyor anlamak.
member
Activity: 100
Şuanki arz-talep dengesine göre pek mümkün gibi gözükmese de zamanın neler göstereceği belli olmuyor bir bakmışsın heryerde bitcoin atm leri  😊
newbie
Activity: 112
Bu bence imkansız çünkü resmen milim milim artıyor
İstenilen artış hızına ulaşamadı hala
member
Activity: 143
Böyle bir şeyin olması ihtimaller dahilinde değil arkadaşlar boşuna kendimizi kandırmayalım. 7 ay içinde 15 katına çıkmaz değeri yani altcoin değil bu.
member
Activity: 86
btc kendini toparladı ve bu hızla giderse kesinlikle ulaşır diye düşünüyorum ki zaten çok uç zirveleri görmüş bi borsa tekrar niye olmasınki
member
Activity: 210
Oyle umuyorum ki 150 bin dolara cikabilir ama biraz daha destege ihtiyaci var.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bence çok zor bunun gerçekleşmesi hatta imkansız yani.  150 bin TL olsa belki ulaşabilir diyeceğiz ama 150 bin dolar çok fazla olur şu an için.
Pages:
Jump to: