Pages:
Author

Topic: Bitcoin; Algoritma Üzerine Yöntemler - page 32. (Read 33534 times)

member
Activity: 126
Merit: 38
Bakın mesala 1MQn7FLfaYgsk21ho1PUZMmSKH9QcrSFWd adresi daha önce ağdaki bir bilgisayar tarafından taranmış ve çözülmüş vede kayıt altına alınmış, eğer siz bu adresi aratırsanız bu adresin tüm bilgilerini görebilirsiniz... sadece agdaki bilgisayarların bu adresi random aramada kayıt altına alması gerekiyor... Bir saatteki 1000 x 40 x 60 = 2400000 adres çözümlemesi demek ayrıca kayıt altına almak demek tabiki veri 1000 bilgisayar içinde paylaşılıyor.

https://www.imagevisit.com/image/1mwXS
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Gayet net anlaşıldı ama benim söylediklerim tam olarak anlaşılmadı sanırım. "Btc private keyleri çözüp" dediğiniz anda söylediklerim geçerli oluyor. Ne yaptığınızı bilmiyorum ama tahmin ediyorum, ama ben yazdıklarınıza yorum yaptım. O yüzden insanları yanlış yönlendirdiğinizi söyledim zaten.

Şimdi bit bit hesaplayıp ne kadar büyük, ne kadar küçük veri oluştuğu tartışmasına girmeyeceğim. Bu tür bir girişimden fayda sağlayabilmek için dünya üstündeki tüm işlem gücü + tüm depolama cihazlarının yeterli olmayacağını bu forumda biraz zaman geçirmiş herkes bilir. Etiktir, değildir kısmı kişinin kendi düşüncesidir.
member
olay sanırım anlaşılmamış...
olay belirli bir adresi çözmek değil...
program bu işe yaramıyor...
program random  bir tarama yapıyor ve bu taramayı kayıt altına alıyor... bu kayıt altına alınan veri her bilgisayarda depolanıyor kullanıcı silmediği sürece bir privatekey database oluşmuş oluyor... bu agın içinde şu an için 50 bilgisayar var ve program da belli bir adres aramak isterseniz bu 50 bilgisayarın datasında arama yapıyorsunuz ki... bu sayı 1000 10000 hatta 100000 çıktığı zaman büyük bir veri tabanı oluşmuş oluyor.
....
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
#SCAM ALERT#

Mümkün değil, bir şey yapmıyorsunuz demiyorum ama yaptığınız şeyle ilgili insanlarını yönlendirmeniz yanlış.
Ne demek istediğimi algoritmanıza bakarak kendiniz de teyit edebilirsiniz.

Ama ben bir ihtimal adamıyım. Söylediklerinizin doğruluğunu ispatlamak için bir fırsat size.
1HLoD9E4SDFFPDiYfNYnkBLQ85Y51J3Zb1 keyinin private key'ini çözmek için 1/40 dakika değil 4 yıl veriyorum. Çözün içindeki sizin olsun...

Arkadaşlar bir program yazdık
Program bir torrent ağı gibi çalışıyor Btc private keyleri çözüp içindeki Btc miktarını bulup, adresiyle birlikte bir txt dosyasına kayıt ediyor, aynı zaman da taradığı tüm adresleri de bu txt dosyasına kayıt ediyor. Dakikada 40 adres tarıyor. Olayı mantığı şu şekilde Bir bilgisayar dakikada 40 adres tarıyor, ama programı kurup bu ağa giren her bilgisayar bu sistemin bir parçası oluyor. Örneğin ağa bağlı 1000 bilgisayar olursa dakikada 40000 adres taranmış oluyor. Ağ içinde herhangi bir bakiyeli cüzdan bulunursa bulunduktan 1 saat sonra bulunduğu andaki bakiyesiyle programın ana ekranında paylaşılıyor ve herkes tarafından kullanılabiliyor. (eğer çekeceksen 1 saat içinde çekmen lazım Smiley))) Bu aramalarda hep kayıt altına girdiği için çok fazla veri oluşuyor... Ama dediğim gibi kullanıcılar arasında bir ağ oluşturduğu için yine örnek olarak 1000 bilgisayarlık bir  hardiski kullanıyor program. Şu anda program 50 bilgisayarlık bir  ağ ortamında sorunsuz çalışıyor...

Ağa katılmak isteyen arkadaşlar 0,1 BTC karşılığı programın setup dosyası mailinize yollanacaktır.
gönderdiğiniz BTC adresi ile birlikte mesaj atarsanız bir saat içinde sisteme dahil olabilirsiniz..

[email protected]
 BTC: 13EPS2i5h429jAhV9z3rCxTLjyfb7ct3Ym

Program ekran görüntüsü:

https://www.imagevisit.com/image/1mAY4
member
Arkadaşlar bir program yazdık
Program bir torrent ağı gibi çalışıyor Btc private keyleri çözüp içindeki Btc miktarını bulup, adresiyle birlikte bir txt dosyasına kayıt ediyor, aynı zaman da taradığı tüm adresleri de bu txt dosyasına kayıt ediyor. Dakikada 40 adres tarıyor. Olayı mantığı şu şekilde Bir bilgisayar dakikada 40 adres tarıyor, ama programı kurup bu ağa giren her bilgisayar bu sistemin bir parçası oluyor. Örneğin ağa bağlı 1000 bilgisayar olursa dakikada 40000 adres taranmış oluyor. Ağ içinde herhangi bir bakiyeli cüzdan bulunursa bulunduktan 1 saat sonra bulunduğu andaki bakiyesiyle programın ana ekranında paylaşılıyor ve herkes tarafından kullanılabiliyor. (eğer çekeceksen 1 saat içinde çekmen lazım Smiley))) Bu aramalarda hep kayıt altına girdiği için çok fazla veri oluşuyor... Ama dediğim gibi kullanıcılar arasında bir ağ oluşturduğu için yine örnek olarak 1000 bilgisayarlık bir  hardiski kullanıyor program. Şu anda program 50 bilgisayarlık bir  ağ ortamında sorunsuz çalışıyor...
Pages:
Jump to: