Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile ödeme yapacağım Çiftlikbank - page 2. (Read 623 times)

newbie
Activity: 159
Merit: 0
Yazık gerçekten yazık. Bu tip 10 larca iş vardır bir araştırılsa adam akıllı kırk kılıkta daha neler neler çıkar bazen uzuluyorum insanlara gariban diye bazende kızıyorum bu kadar da olmaz nasıl inanırlar diye.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Bu tip dolandırıcıların en büyük özelliği de, insanlara hep ufacık bir umut vermesidir, yani o umudu verdikleri sürece, havuca koşan insan çok oluyor ne yazık ki. bence hayatta ödemez, planları ona göre yapsın yapacak kişiler, yasal takip yapsınlar ama çok da umutlanmasınlar
member
Activity: 532
Merit: 18
para yatiran kesim zaten keriz. boyle bi yalana inanacaklari belli. bizim tosunda nasil zaman kazanacagini iyi biliyor he. parayi vurdu yurtdisina kacti. odeme yapacagini sanmiyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
O değil de, elinde ne kadar BTC'si var merak ediyorum. Üretim yaptığını zaten hepimiz biliyorduk. Paranın bir kısmını yurt dışına BTC olarak çıkardığını düşünüyorum.

Zaten BTC küresel yurtiçinde. btc olduktan sonra kimse bişey yapamaz. ha yurtiçinde ha yurtdışında.
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Bu kadar insan nasıl olur da bu çocuğa güvenip para yatırır insanlarımız bu kadar saf mı oldu artık eski parayla tahmin edilen rakam 2 katrilyon bu nedir abi ya.

Umarım bundan sonra insanlar güvenip bu tarz şeylere para yatırmaya kalkmaz diyecem ama muhakkak avanaklar çıkacak.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
O değil de, elinde ne kadar BTC'si var merak ediyorum. Üretim yaptığını zaten hepimiz biliyorduk. Paranın bir kısmını yurt dışına BTC olarak çıkardığını düşünüyorum.
member
Activity: 238
Merit: 10
çiftlik bank mağdurlarının hayali;
oğlum adam aslında bitcoin farmı kurmuş para basıyor orada. ödemelerini yapacakmış
gerçekler;
adam çatır çatır eziyor paraları  Grin
newbie
Activity: 131
arkadaslar bu tosunla bitcoinin ne alakası var bu tosunu biri yönlendirmiş 1000 tane bitmaini almış günde 3 e yakın btc kasıyo bu onun farklı bir gelir kaynağı kurduğu btc çiftliğide yurt dısında olması lazım gelirrrr btc nin inip cıkması ile bu tosun hıc alakası yok devler var cunku bu devlerın yanında bızım tosun osuruk
member
Activity: 86
Merit: 10
adam yeni yemler arıyor resmen bu saatten sonrada sana inanırlarsa zaten bitmiştir bu piyasa ve bu adamın bırak ödeme yapmasını insanların elindekinide alıp kaçmazsa ona dua etsinler
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Ödeyeceğine inanan yatırımcı var mı burada?
yok ilerleyen günlerde ödeme yapacak olursa bile bulaşmayın daha çok sikebilmek için ödeme yapar. yoksa kim neden ödeme yapsın?
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
adam kaçtı gitti bir daha gelmez anca devlet yakalarsa getiricekler.
brand new
Activity: 0
Merit: 16
Valla bu tosuncuğun ödeme yapacağı falan yok gibi, yani ne yapacağı da belli değil, orada burada beyaz ferrari ile gidiyor video kaydettiriyor falan, bence çok fazla tehlikeli sularda yüzüyor
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
yalan adam paraları eziyor şimdi.
newbie
Activity: 280
Her şeyi geçtim bu elemanın adını TOSUN kalması çok ilginç, artık ismini kimse anmıyor herkes tosun diyor, tosun aşağı tosun yukarı, tosun şöyle yaptı tosun böyle yaptı. haberlerde, tartışma programlarında bile durum böyle
full member
Activity: 1414
Merit: 161
adam vurgunu yapti kerizleri silkeledi simdi de dizginlemek icin odeme yapacagim vs diyor. helal olsun bu tosuncuga. vurdu yikti gecti tum dolandiricilari.

Katılıyorum hocam Kenan Şeranoğlu'nun(Titan saadet zincirinin kurucusu)bile bu konuda bir açıklaması var.O bile çiftlikbank ve Mehmet Aydın'ın bunları nasıl yaptığını anlayamadığını söylüyor.Tosuncuk dolandırıcılar kralı oldu anlaşılan.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
adam vurgunu yapti kerizleri silkeledi simdi de dizginlemek icin odeme yapacagim vs diyor. helal olsun bu tosuncuga. vurdu yikti gecti tum dolandiricilari.
member
Activity: 294
Merit: 11
bu yatırım yapan adamlar bence bu açıklamaya tav olurlar. zaten dolandırılma sebepleri keriz olmaları keriz her yerde kerizdir aynı şeyi tekrar yutacaktır geçmiş olsun tekrar.
newbie
Activity: 98
Bu adam insanları dolandırdı gitti
Şimdide bitcoin diyor bu gidişle yine dolandırır
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bu dolandırıcılığa kananlarda, insanlar dolandırıldı diye kendi para kazanmış gibi sevinenlerde 'gerizekalıdır.' Her iki kesiminde birbirinden en ufak farkı olmadığı gibi umarım her iki kesimde bu ülkeden giderler.. Gerçekten insanların yarısı çok saf diğer yarısıysa kendini akıllı zannediyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Adam bitcoin ödeme sistemini kullanacağım demiş. Size ödeyeceğim dememiş ki. Zaten hala o paradan ümidi olanlar varsa beklemeyin abi. Dolar 2 lira olur o para gelmez.
Pages:
Jump to: