Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile ödeme yapacağım Çiftlikbank - page 3. (Read 623 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Çiftlikbank gibi 100 tane ponzi şirket varmış ülkede ve bunlarda milyonlar götürmüş bu sistemlerle, Bence bu bizim halkın zeka seviyesini ve eğitimini gösteriyor direk.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
inanmam ya. artık adın çıktı 9a inmez 8e. gerçi yatırım yapanlar için bir umut olduğu zannedilir ve tekrar kanabilirler. bu adamlara fazlasıyla imkan verilmiş yazık.
member
Activity: 322
Merit: 16
O ödemeyi yapacaksa daha büyük sikmek için yapar. Yoksa kim neden ödeme yapsın. Keriz gibi sikmiş zaten, amacına ulaşmış. Daha ne?
member
Activity: 560
Merit: 11
bahsedilen süre somut değil hayali 2-3 sene o malum ses kaydında söyleniyor. paran varki altına ferrari çekiyorsun. sen beklettikçe bankadan çektiği krediyi kapatamayıp da insanlar bunalıma girecek. bunun umrunda değil. en azından yatırımı ne ise onu ilk başta öde de kar kısmını artık ne zamana olursa bunu yap. 1 sene geçmiş bunlar piyasaya çıkalı hiçmi devlet kurumu araştırma yapmaz, ancak ülke dışına çıkınca akılları başına geliyor da öylesi de hiçbir fayda getirmiyor. bakalım uruguay bunu iade edecek mi.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Aslan parçası şuan paraları çatır çutur yemekle meşgul,işin ilginç yanı bu şekilde dolandırıcılık yapan tek site çiftlik bank değilmiş, Anadolu Farm, Sütbank gibi isimlerle para toplayıp kaçan yirmiye yakın pek çok site daha olduğu söyleniyor. Harbiden çok çok yazık, insanlar resmen ben harcayamıyorum al sen harca demiş oldular.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Türkiye bir sürede gündeminde bu tosunu tutacağa benziyor. Bitcoin ile ödeme yapmayacak arkadaşlar yalan bunlar. YAni haber doğrudur ama  bence gene yalan söylüyordur demek istedim.  Artık o paralar gitti. Bir bardak soğuk için. Ben olsam sanal inek yemi ile öderdim. Smiley daha da komik olurdu Smiley
hero member
Activity: 910
Merit: 503
En son beyaz bir ferrari spider ile görüldüğü söyleniyor, ben de izledim videoyu ama suratı net değil, ama büyük ihtimalle o adını söylediklerinde el sallıyor falan bir şeyler yapıyor, sonra spin atıyor araçla

Hocam herif hakkında on tane dedikodu var daha herifin yüzü gözüken ve konuştuğu herhangi bir video görmedim, bunların hepsi dedikodu mu yoksa herif gerçekten utanmadan birde açıklama yapıyor mu? bu aralar haberlere bakacak hiç vaktim olmamıştı.
member
Activity: 280
En son beyaz bir ferrari spider ile görüldüğü söyleniyor, ben de izledim videoyu ama suratı net değil, ama büyük ihtimalle o adını söylediklerinde el sallıyor falan bir şeyler yapıyor, sonra spin atıyor araçla
full member
Activity: 434
Merit: 112
Dolandırdıktan sonra bitcoin lafının gecmesi halkımızda bitcoine karşı da bir tepki oluşturacak ( arayıp da bulamadıklari şey zaten ). Yine de halkımız bu konuda toleransı yüksek bir millet o yüzden belli bir süre sonra unutulur gider
member
Activity: 182
bir dolandırıcının sözlerine bitcoinin alet olması bence hiçte iyi bir gelişme değil bazıları reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor fakat bana göre durum öyle değil
member
Activity: 266
Bu şişko arkadaş insanları hala utanmadan sıkılmadan enayi yerine koymaya devam ediyor. Yazıktır insanların duygularıyla oynama artık. Sen arkanı kolla yakında devlet seni enseleyecek bundan hiç şüphen olmasın. O paraları rahat rahat yiyemeyecek sin.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Adamın tipine bakıyorum birde dolandırarak aldığı paraya bakıyorum bir terslik var bu işte. Bu adam bu kapasitede biri değil kesin arkasında başka birileri var ve ona yardım ediyorlar.

Bende aynı düşüncelere kapılıyorum, bu dombili bu işi tek başına yapacak seviyede bir herif değil. Muhakkak profesyonel birilerinden yardım almıştır. Yurt dışına çıkışına yardım edildi özellikle de urugaya gitmesine.
member
Activity: 308
Adamın tipine bakıyorum birde dolandırarak aldığı paraya bakıyorum bir terslik var bu işte. Bu adam bu kapasitede biri değil kesin arkasında başka birileri var ve ona yardım ediyorlar.
member
Activity: 224
Hala bu çocuğun söylediklerine inanan ya da ihtimal veren ilginç bir kitle var gerçekten. Göz göre göre bir sürü insanın canını yaktı çekti gitti mis gibi hayat yaşıyor buna rağmen insanlar hala aynı yerden dolandırılmaya devam ediyor. Çok ilginç..
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Abi siz ciddi misiniz? Gerçekten inananlar var mı bu herifin insanların parasını ödeyeceğine? Adam Ferrari ile geziyor, yatlar, katlardan bahsetmiyorum bile. Uruguay'a da mis gibi yatırım yapmış. Afiyet olsun tosuncuk.
full member
Activity: 742
Merit: 112
az önce haber sitesinde videosunu gördüm. beyaz ferrari, lüks villa, mahalleli takip ediyormuş. dikkat çekiyor kısacası. para kazanmak için kredi alanlar, varını yoğunu ortaya koyanlar var ve bu sefa içerisinde çok yazık gerçekten. vicdanlı biri olsa site kurar, para iadesi isteyenler ile iletişime geçer iban nolarını alır swift yapar. bir kaç sene içinde geri ödeme yapacağını söylüyor. çok yanlış tavırlar bunlar.
member
Activity: 196
Çok uzar daha bu muhabbet. Bir süre bende dolandırıldım ama zararlarınızı karşılayacağım diye milleti sakinleştirmeye çalışacak göstermelik bir kaç kişinin yatırımını geri verir tabi düşük olan bir yatırımın. Sonrasında yine ağlayanları görücez. Geçen gün youtube da biri şaka yapmış. Adam çiftlik bank tarafından dolandırılmış, ama parasını geri almak için biraz daha dolandırılmaya açık. Biraz insanların kendine gelmesi gerekiyor. Boş hayallere bel bağlamanın anlamı yok.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Insanlarin kaybettikleri parayi geri kazanma umuduyla yeniden dolandirilmaya uygun olduklarinin farkinda. Bu yuzden dolandirilan insanlar dikkat etmeliler.
newbie
Activity: 153
Merit: 0
Suçlu iadesi olmayan bir ülkeye gidip, oradan ilk başta dolarlar altın kaplama saatlerin fotoğraflarını videolarını paylaştıktan hemen sonra çıkıp, türkiyedeki çiftlikleri öne sürerek geri ödeme yapılacağını buda yetmezse bitcoin ile ödeme yapılacağını söylemek.
HİÇ TOSUNUMA YAKIŞMAYAN HAREKETLER.
full member
Activity: 406
Merit: 104
Bu tosuncuk resmen çok çok büyük para çaldı, yatırımcısına geçmiş olsun diyorum, BTC ile de ödeme yapmayacağını düşünüyorum, ödeyecek olsa taa oralara kadar neden kaçsın
Pages:
Jump to: