Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile ödeme yapacağım Çiftlikbank - page 5. (Read 623 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
adam baktı her şey afişe oldu uruguaydaki ev adresine kadar öğrenildi zaman kazanmaya çalışıyor.
yaptığı işin dolandırıcılık olduğu bal gibi ortadayken ödeme yapacağına inananlar gidip ciftlikbanka üye olup para yatırmayı düşünsünler.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Tamamen yalan olarak görüyorum, umarım yapar, şimdi durup dururken yalancı demeyelim ama ortada yani o kadar kişi parasını alamıyor, adam nerede? adam uruguayda olduğu iddia ediliyor, yani kusura bakılmasın ama yani her şey ortada, bundan sonra çıkıp da yok işte ödeme yapacam yok şunu yapacam bunu yapacam demek çok da sağlam değil
member
Activity: 182
Merit: 11
Bu adam daha önce de herkesin zararını karşılanacağını söyleyip yine dolandırdı parası olanların dikkatli olması gerekiyor
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bu şahsın çiftlikbank konusunda yaptığı ve söylediği hangi şey doğru çıktı ki bu söylediği doğru olsun. O kadar devlet yetkilisiyle açılış yapmış, onları bile ikna egmiş doğru bir iş yaptığına. Sahi devlet çiftlikbank konusunda hukuki bir işlem başlattı mı, merak ettim?
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bu adamı ciddiye alıp haber yapmak bile yanlış Burda da dolandırır insanları
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Aman Bitcoin'e bulaşmasın o mahlukat lütfen. Bir de şimdi Bitcoin'in adına leke sürecek. Ödeme yapacağını düşünenler gerçekten var mıdır acaba onu da merak etmiyor değilim. Sonuçta buna yatırım yapanların mantığı şuydu: 'Bu kadar insan aptal olamaz diye girdim bu işe.'
newbie
Activity: 280
     Arkasına büyükbaşlardan birini alarak iyi bir reklamla gene ne yazık ki dini sömürü olarak kullanıp insanları dolandıran bu üçkağıtçıya hala inanarak iş yapmaya kalkan varsa aklından zoru vardır
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
OH milyonlar ile kaçtılar ya milletin emekleri zamanı herşeyi gitti bunların yüzünden yazıklar olsun o kadar uyardık ama dinleyenmi oldu bizim milletimiz aptal her türlü oyuna geliyor.
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Helal olsun tosunuma, biz burada gerçekte madencilik yapmadıklarını ve topuklayacaklarını yazmıştık ayrıca o videoda bahsedilen madencilik bölgesini kim bilir Çin'in hangi kentinde kiraladılar.. Bu kadar aptal bir millete böyle çobanlar gerekiyor zaten yıllardır bizi çobanlar yönetmiyor muydu? mee mee
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Çiftlikbank konusunda dolandırıcının Bitcoinle ödeme yapacağını açıklaması inandırıcı olmadığı gibi, bu açıklama yüzünden Bitcoine çamur atacak zihniyette de mantık aramamak gerekiyor. Adam kendi çapında oyalamak için mağdurlara acaba öder mi, dedirtecek bir açıklama yapıp gündemi bulandırıyor. Nasılsa ülkede bu açıklamaya da inanacak bir insan kitlesi mevcut.
member
Activity: 196
Merit: 10
Dış dünyadaki insanlar açısından bu adamın adının btc ile yanyana gelmesi btc adının prestijine halk gözünde lekelenmesine sebep olabilir. Bizi rahat bırak tosun
newbie
Activity: 189
Amca oğlu voleyi vurdu ve kaçtı. Ama bu arkadaşta çok belliydi ya böyle bir şey yapacağı. En son bir ses kaydı yayımlamış geri vereceğim diye.. Geçmiş olsun bitcoin çok yükselmeli ki versin.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Dolandıracağını dolandırdı diye düşünüyorduk ama arkadaşın demek ki daha gözü doymamış. Bunca şapşal varken işleri büyütmesi de haksız olmaz  Cheesy
full member
Activity: 252
Merit: 100
Açıkçası ben pek inanmıyorum artık bu adamın söylediklerine. Zaten ilk duyduğumda da inanmayıp girmemiştim bu işe bundan sonra kimse güvenmez inanmaz zaten. Parayı yiyor şu an adam çatır çatır.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Elinde cok sayıda miner vardı onları ne yaptı cok merak ediyorum. Birine komple fabrikayı satmıs olabilir.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
yaptı ödemeleri:)
adam soluğu uruguayda aldı.
member
Activity: 196
Hala güvenen var mı acaba bu çocuğun yaptığı açıklamalara. Çiftlikbank yüzünden dolandırılan grup çok enteresan gerçi hala inanmaya devam ediyor olma ihtimalleri çok yüksek.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Bence bu adam hala Uruguay'da olmayabilir çünkü açık açık yerini söylüyor.Biraz ortamın yatışmasını istediği için bu tarz açıklamalarda bulundu diye düşünüyorum.Ayrıca son yayınladığı ses kaydı gerçekten çok ilginç kağıttan okuyor gibi geldi bana.
member
Activity: 205
Coming Soon
Ellerindeki ikinci el S9 Antminerları oyun içerisinde sucuk, peynir... sattıkları şarküteriden 30 bin TL'ye kaktırdılar giderayak ve sanırım en son stokta yok yazıyordu.
full member
Activity: 546
Merit: 100
o değil de çevremde bu sahtekara inanıp para kaptıran vardı baya ve ısrarla paramızı alamıyoruz diyorlardı ve halen yatırmaya devam ediyorlardı şaşıyorum gerçekten
Pages:
Jump to: