Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile ödeme yapacağım Çiftlikbank - page 4. (Read 623 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Bu adam bu kadar büyük bir ponzi sistemi kurdu, insanları dolandırdı ama hala bir umut bunun ödeme yapacağına inanan insanlar var, yani ne diyeyim, adamlar mecbur umut ediyorlar başka çareleri yok
member
Activity: 308
Hala bu çiftlik bankın sahibi son zamanların en usta dolandırıcısı dom bili arkadaşa inanan var mı? Niye ödeme yapsın ki adam aldı paraları gitti hayatını yaşıyor. Ödemeye niyeti olan adam burada kalır mücadelesini verirdi.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bu adamın tipini görüpte buna inanan insanlara şaşıyorum. Adamın tipinden dolandırıcılık akıyor. Bir de Bitcoin ile ödeme yapacağım demiş bu söyleminden sonra biraz daha insan dolandırırsa şaşırmam.
member
Activity: 86
bırakın geri ödemeyi btc yide dolandıracak diye korkarım adamın böyle bir niyeti olsa zaten kaçmazdı herşeyi sahte ve yalan korkum btc bundan kötü etkilenip düşüşe geçmesi olur
jr. member
Activity: 56
eyvahh diyorum btc nin adınıda lekeleyecek bu dolandırıcı devleti bile dolandırıp kaçan insana güvenipte geri ödeme yapılacağı beklenemez çok saçma uzak dursun btc den dolandırıcı sahtekar
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Hikaye anlatmış yine çakal adam aldı paraları urugaylara çoktan kaçtı be niye yakanmıyor bu adam niye urugarayı arayıp yakalatmıyorlar bunu çok saçma 500 milyon tl de az para değil.

çünkü uruguayda büyük elçilik yok
çünkü uruguayla suçlu iadesi anlaşması yok
çünkü getirmek umurlarında bile değil. belki de onlarda ekmeklerini yedi.
newbie
Activity: 280
    Bu tosuncuğun yaptığını işvereni koruyan yasalardan faydalanarak işveren 10 ya da 15 gün çalışanların maaşlarını öteleyerek repo fon borsa bitcoin e yatırarak para kazandıklarını bilmeyen yoktur
full member
Activity: 294
Merit: 101
Hikaye anlatmış yine çakal adam aldı paraları urugaylara çoktan kaçtı be niye yakanmıyor bu adam niye urugarayı arayıp yakalatmıyorlar bunu çok saçma 500 milyon tl de az para değil.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Adamın bu kadar insanı göz göre göre dolandırdığı yetmemiş gibi bir de çıkıp Bitcoinle ödeme yapacağım demesi, kendisine inanan insanlarla dalga geçmekten başka bir şey değil. Çiflikbankın Bitcoinle ne alakası var! Artık insanları dolandırıp üstüne bir de alay edenler türedi memlekette.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bu adamın sözlerine inanan var mıdır acaba bundan sonra çok merak ediyorum. Bu anca şöyle olur: Adam topladığı parayı 2-3 katına çıkarır sonra da insafa gelirse geri yollar insanların parasını.
member
Bence bunun için bitcoinin artmasını bekliyor. Bitcoin aldı kesin 18 bin dolardan falan şuan elindeki para azaldı. Ödemeyi de btc olarak yapmaz bence kar ederse ileride.
member
Activity: 434
Merit: 14
Türk tarihine geçmiş tescilli bir dolandırıcının ödemeleri yapacağı gibi yalan bir haberi paylaşıyorsun bir de altına merit falan varsa alırım yazıyorsun Smiley
Haber doğru olsa bile çok antipatik olmuş bu tarz.
member
Activity: 308
Merit: 11
Zaten kaldirdin parayi neyin derdindesin acaba diye sormak lazim bu adama. Insanlari yine birseye cekiyor anlasilan. Ya da odeme yapacak olsa bile guven olur mu bilinmez.
newbie
Activity: 217
bir daha söyle, bir daha anlat, bir kere daha dolandır..o kadar çok ihtiyacımız var ki sana.. Cheesy abi şaka gibi açıklamalar yapılıyor, geçmiş olsun mağdurlara..
newbie
Bu adam nasil oluyorda bu kadar rahat davranabiliyor anlamiyorum. Hala dolandirici oldugunu reddediyor. Herseyin duzelecegini soyluyor. Acaba insanlardan biraz daha para koparmanin pesinde mi?
newbie
Anlattıklarına bakılırsa Mehmet Aydının haklı olduğu yanları olabilir.Bu zamana kadar 140 milyon ödeme yapmış ,200 milyonluk yatırım var devletin el koyduğu ve elinde sayısını bilmediğimiz bitcoin miktarı , inşallah dileyelim bütün mağdurların ödmesini yapar.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
adamlar vurdu kaçtı bundan sonra medet ummak anca ahmaklığını tescillemek olur yok devlet izin vermiyormuş yok bakanlıktan onay alamıyormuş milletin parasını yedin piç işte sonuçta kaçtın gittin hatta söyle bir sey okudum bu tosuncugu da firma içerisinde dolandıran elemanları varmış yani it ite benzer misali onuda tokatlamışlar 40 milyon lira
member
Activity: 224
Ben bir odeme yapacagini dusunmuyorum. Bence sadece ortaligi sakinlestirmek istiyor simdilik. Yani dikkat edilmeli bu adama.
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
Milletten topladığı paralarla coin madenciliği yatırımı yapmış olsa, yarın bir gün hesap sahiplerine ödemelerini yapmaya başlasa o zaman neler olacak esas?
full member
Activity: 518
Merit: 100
Adam akıllı buradan aldıgını tesıse coınlere yatırdı bır kısmını dıgerını yıyordur zaten turkıyede daha cok cıftlık bank vakaları yaşanır unutulur gıder buda yakında Smiley
Pages:
Jump to: