Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile ödeme yapacağım Çiftlikbank - page 6. (Read 623 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Yaw adam kaçmış ta ebesinin nikahına urugayalara ordan diyor merak etmeyin paranızı ödeyeceğim götün yemiyorsa kaçmasaydında görseydik pampa geç bu işleri.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
siz inandınız mı?ben inanmadım.adamların kuruluş amacı zaten dolandırmak.bir de beni dolandırdılar diye açıklama yapıyor..

Bence oyalama amacı bunlar. Yapacak işleri var galiba onları yapmak için zaman kazanıyor olabilir.

İkinci seçenek yada çok parayı bir anda kazandığı için peşine düştüler. Buda yapamayacağını anladı kaçtı gitti. Btc üretimi yapıyordur anonim olarak.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
siz inandınız mı?ben inanmadım.adamların kuruluş amacı zaten dolandırmak.bir de beni dolandırdılar diye açıklama yapıyor..
member
Activity: 322
Merit: 12
Yapmis oldugu dolandiriciliktan sonra ciftligin adini bitcoinle yan yana kullanmasi oldukca hosnutsuz bir durum olusturdu bence.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Buyuk bir vurgun yapti ve kacti adam. Simdi de farkli bir dolandiriciligin pesinde anlasilan. Inanmak oldukca riskli brnce akilli olunmali. Insanlar paralarini kaybetti ve eminim kucuk miktarlari o paralarini geri almak icin feda edebilecek durumdalar.
jr. member
Activity: 252
Insanlar bu cocuga bir kez daha guvenmemeli kesinlikle. Zaten buyuk miktarda bir para alip kacip gitti. Aldatilanlar umarim ders almislardir.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bu kişinin söylediğinin zaten inandırıcı gelmemesi lazım.Bu arada bu çocuğun sahip olduğu madencilik cihazlarının sonu ne oldu ben en çok onu merak ediyorum.Çiftlikbank yatırımcıları inekleri filan yağmalayacaklarına bu cihazların peşine düşse daha karlı olurlardı. Grin
newbie
Activity: 126
Ben diğer haberlerini okuyunca da tahmin ettiğim gibi bu da yatırımcılarına bir yem bence
full member
Activity: 308
--
Bana bu söylediği hiç inandırıcı gelmedi. Madem ödeyecekti neden Uruguaya kaçtı. Zaman kazanmaya mı çalışıyor ne yapıyor anlamadım.
newbie
Dolandırıcı Adamın teki o kadar parayı alıp gidecek sonra Bitcoinle ödeme yapacağım diyecek
Hiç inandırıcı değil
jr. member
Activity: 238
Adam dolandırıcı yani bundan sonra ne derse inanmamak lazım. İnanmayalim yani o para yatiranlarin da paraları gitti yani gelmez oradan hiçbirsey geriye
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bu gibi kişiler kriptoparaların, özellikle bitcoin'in adını kirletiyor. Hiçbir şekilde ödeme yapmayacak dolandırıcının teki ayrıca bu gibi insanlara diğer insanlar nasıl para yatırıyor anlamak mümkün değil.. Bu hizmet 4 ayda roi sunuyormuş allah aşkına çiftçiler eğer kendini 4 ayda roileseydi herkes çiftçi olurdu.
full member
Activity: 721
Ben ödeme yapacağını pek düşünmüyorum. Hatta bitcoine yatırım yaptığınıda pek sanmıyorum, madenciliğe yani. Kıbrısta bir madenci ile anlaşıp parayı oradan yurt dışına çıkardı diye okumuştum, o madencinin tesisini kendininmiş gibi tanıtmış olabilir.
full member
Activity: 308
Bitcoin'in güvenlik zaafları yüzünden birçok kişi dolandırıcılık işlerinde kullandı malesef. Bir de böyle bir adam Bitcoin'den bahsedince insan tedirgin oluyor Bitcoin için de kötü şeyler olmasına yol açabilir diye.
newbie
Mehmet Aydın vurgunu yaptı şimdi de uzaklardan açıklama yapıyor
Ödeyecek adam niye kaçsın ki
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
birde insanlarda kötü bir algı oluşmasa bari. dolandırıcı tosun - bitcoin yanyana. ödemeyi bitcoinle yapacagım diyor dalga geçer gibi; ister istemez olumsuz bir intiba uyandırıyor. içinde bitcoin kelimesi geçinde daha da artıyor haberin degeri. umarım olumlu haberler yapılır bültenlerde, kripto paralar darbe almaz.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Ödeyecek götü olsa kaçar mıydı arkadaşlar yapmayın allah aşkına, Konunun altında merit dilenmek olmuyor bu arada.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
adam uruguay'a kapagi atmis dolandirilanlar hala odeme bekliyor. boyle bi sey olmayacak bence. adam su anda hayatini yasiyor. hedefide buydu.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu dolandırıcılık haberlerine kıyıdan köşeden içine Bitcoin'in katılmasına nasıl ayar oluyorum.. İyice bilgisiz kişilerin beyninde bitcoin=kötü, kaka, pis imajı veriyor. Sonrada çevredekilere anlatmak için atla pirincin taşını.. Şimdiden çevremdekiler bak Bitcoin dolandırıcıymış diye pişkin pişkin çok bilmiş laflarını da duymadım değil..
member
Activity: 294
Merit: 10
Öderrr öder Smiley    adam Uruguaya da kaçmadı zaten tatile gitti. O yüzden dönmesini beklemekte fayda vardır
Pages:
Jump to: