Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 16. (Read 25051 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
July 28, 2018, 07:18:05 AM
piyasanın azizliğine uğrayan bir diğer coin. oysa çok güzel bir hype vardı her şey güzel görünüyordu.
full member
Activity: 728
Merit: 151
July 28, 2018, 06:28:42 AM
coinex e girecekmiş oy verelim  Grin
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 28, 2018, 05:54:52 AM
önünde fırsat duruyorsa değerlendir. yani borsada sonsuza kadar ralli yapamaz ki. nitekim balonu 2 güne kalmadan söndü. sat gitsin ya. para mı verdin yok. bitwhite benim pişmanlığım oldu resmen. güzel de para kırpabilirdim. artık hodl dayız.

Para ile alınan token lar bile para etmiyor, değer kaybediyor. Bedava gelmişse duyusal bağ kurmaya gerek yok bence.
member
Activity: 546
Merit: 10
July 28, 2018, 05:28:01 AM
önünde fırsat duruyorsa değerlendir. yani borsada sonsuza kadar ralli yapamaz ki. nitekim balonu 2 güne kalmadan söndü. sat gitsin ya. para mı verdin yok. bitwhite benim pişmanlığım oldu resmen. güzel de para kırpabilirdim. artık hodl dayız.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
July 28, 2018, 05:09:39 AM
Uzuuuun zaman ben de "tutarım, buralar eskiden dutluktu iyi ki de satmamışım" derim diye sakladım ama maalesef zamana ve sabrıma yenik düştüm. Şimdi keşke en tepelerdeyken satıp da kurtulsaymışım diyorum. Günlerimi hem takibiyle hem de yükselecek umuduyla harcadığıma yanıyorum şu anda... neyse sağlık olsun bunu da tutturamadım deyip önümüzdeki maçlara bakıyorum artık...
full member
Activity: 658
Merit: 153
July 28, 2018, 04:52:40 AM
Tutucam tutucam dedim ama artık bundan hiç bir bşey olmayacağını anladığım için sattım çıktı daha önceden de biliyordum bir şey olmayacağını belki bi pump gelir diye beklettim ama gelmez bu saatten sonra yedim paraları hep bundan aldıklarımı umutsuz vaka bu coin.
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
July 28, 2018, 04:32:02 AM
Btc cüzdandan bu fork'u aldım ve elden çıkartmak istiyorum fakat bu koinin listelendiği exrates vs sistemkoin hakkında iyi şeyler okumadım. Diğer iki borsada ise hacim sıfıra yakın. Riski göze alıp ertates veya sistemkoine mi göndereyim yoksa daha güvenilir bir borsaya girmesini mi bekleyeyim karar veremedim. Başka borsaya girene kadar iyice çöpe dönecek diye korkuyorum.

Dostum bu fork coini değil ki airdrop yaptı. Belirli zamanlarda cüzdana 300 er adet yolluyordu. Bitflip tek Şubat ayında iyi pump yiyordu. Millet uzaya gidecek zannetti. Sonra güm. Elimde bulunanların bir kısmını sattım gerisi duruyor. Belki yarın bir gün iyi bir yere girer değerlenir. Olmaz ise de yapacak birşey yok

Bu koinin ticker'i BTW değil mi? Electrum cüzdandan bitcoin diamond, superbitcoin vs birkaç para etmeyen forkla beraber bu BTW denilen koini de bitpie android cüzdana çektim. Hayatımda airdroplara katılmadım, BTW'nin varlığından bile haberdar değildim ta ki bitpie cüzdan BTW yi de alabileciğim uyarısı verene kadar. Bitcoin forku olmasa bile belki o dönem btc tutanlara da bitwhite veriliyordur diye düşünüyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
July 28, 2018, 04:13:58 AM
Btc cüzdandan bu fork'u aldım ve elden çıkartmak istiyorum fakat bu koinin listelendiği exrates vs sistemkoin hakkında iyi şeyler okumadım. Diğer iki borsada ise hacim sıfıra yakın. Riski göze alıp ertates veya sistemkoine mi göndereyim yoksa daha güvenilir bir borsaya girmesini mi bekleyeyim karar veremedim. Başka borsaya girene kadar iyice çöpe dönecek diye korkuyorum.

Dostum bu fork coini değil ki airdrop yaptı. Belirli zamanlarda cüzdana 300 er adet yolluyordu. Bitflip tek Şubat ayında iyi pump yiyordu. Millet uzaya gidecek zannetti. Sonra güm. Elimde bulunanların bir kısmını sattım gerisi duruyor. Belki yarın bir gün iyi bir yere girer değerlenir. Olmaz ise de yapacak birşey yok
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
July 28, 2018, 03:37:01 AM
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
July 28, 2018, 02:31:36 AM
en çok airdropdan ne kadar kazandın sorusunun cevabı bitwhite. ama topu topu 2-3 gün pump yapmış. o ara cüzdandan, borsaya aktarım da sıkıntılar olmuş. neyse 1 dolardan gerilerken felan isteyen satabilirdi. bazen böyle coinler 2 sene kadar uykuya geçiyor. bir ara patlama yapıyor.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
July 28, 2018, 02:05:32 AM
Coinexe girmeye çalışıyorlar Smiley valla bende oy verdim. 500 oya ulaşırlarsa 1 doları falan bilmem ama belki bi 20-25 cent görebilir.
Sizinde oy vermenizi tavsiye ederim.Özellikle btw tutan herkes oy versin.
member
Activity: 532
Merit: 29
July 26, 2018, 02:30:44 PM
Bitmeyen diziye döndü BitWhite muhabbeti. Artık nereye gider kestirmek de mümkün değil ama toparlanması zor gözüküyor.

Bounty'den gelen miktarı zamanında elden çıkartsaydık hiç değilse güzel bir tatil yaptırırdı şimdi ama onu da tuttuk. Kısmet değilmiş demekten başka yapacak bir şey yok.
member
Activity: 238
Merit: 10
July 26, 2018, 02:14:58 PM
adamlar milyton dolar topluyor sonuç hüsran dibin dibini görmüş btw gibi bir coinin düşmesi çok normal bence
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 26, 2018, 01:35:50 PM
Son durum buda ayvayı yedi diğer coinler gibi.Dibin dibini gördü.Hala tırmalıyorlar çıkış için.Güzel bir borsaya girmeden işleri zor gibi.Girdikten sonrada projelerini sağlam sürdürmeleri lazım tutunmaları için.İşleri zor.Biraz var bekletiyoruz belki değerlenir bir şey olur boğada.
full member
Activity: 630
Merit: 102
July 26, 2018, 01:18:10 PM
vay vay canım coinim yine anasayfaya düşmüş Grin ne güzel zamanında 4bin lira ediyordu ama cüzdandan atamadığım için satamamıştım. Şimdi sanırım 100 lira falan ediyor. Hodl bekletiyorum valla sıfırlanırsa sıfırlansın
member
Activity: 448
Merit: 14
July 26, 2018, 12:58:53 PM
bu projede son durum nedir ? en son delegelik güncellendi çalışılıyor falan denildi ama hacimde artık yok gibi.Sistemkoinin manipülasyuonu ile ayakta duruyor gibi.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
July 18, 2018, 05:03:18 AM
noldu buna 100 dolar olmadı mı hala Cheesy herşey ne guzel başlamıştı halbukı, 1 doları gordu nedense transfer fılan yapılamadı. transfer acıldıgında da 0.1 dolardı Cheesy satamadık elumuze verdıler Cheesy neysekı aırdroptan gelmıstı
aynen hocam elumuze verdiler malesef  Smiley sen niye bu kadar mutlusun anlamadım biz burda neden satmadık diye ahlar vahlar içindeyken Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
July 18, 2018, 04:54:20 AM
noldu buna 100 dolar olmadı mı hala Cheesy herşey ne guzel başlamıştı halbukı, 1 doları gordu nedense transfer fılan yapılamadı. transfer acıldıgında da 0.1 dolardı Cheesy satamadık elumuze verdıler Cheesy neysekı aırdroptan gelmıstı
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
July 18, 2018, 04:45:41 AM
kucoine borsasına giriş yaparsa fiyatta bir nebze olsa artış gözükebilir de benim için artık çok geç ne var ne yok elimdekilerin hepsini bozdum ben.
member
Activity: 448
Merit: 14
July 18, 2018, 04:07:16 AM
oy mu kaldı birader Cheesy  Yanlız bu bitwhite sahipleri olarak genel bir ümitsizlik oluşmuş.
Pages:
Jump to: