Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 18. (Read 25051 times)

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
June 29, 2018, 12:46:48 PM
yanılmıyorsam airdroptan gelmişti bu tabi ben o zamanlar çok airdrop falan bilmediğim için dahil olamamıştım vay be 1 dolarları gördü de satmadı mı bizim forumdaki arkadaşlar büyük hata olmuş  Grin

Zamanında Bitcoin de 1 dolar değil miydi, neden 15bin dolar olmasın?
member
Activity: 476
Merit: 31
June 29, 2018, 12:40:04 PM
yanılmıyorsam airdroptan gelmişti bu tabi ben o zamanlar çok airdrop falan bilmediğim için dahil olamamıştım vay be 1 dolarları gördü de satmadı mı bizim forumdaki arkadaşlar büyük hata olmuş  Grin
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
June 29, 2018, 12:33:04 PM
surada yazanlarin, elinde btw olup 50-60 cent ve üzeri degerlendiginde satmayanlarin hepsi bin pisman (ben dahil). su an btw sürünüyor...
bu btw'nin nesi var ki tekrar 1-2 dolarlari görecek? ben hic bir sey göremiyorum... sadece ekip biseyler yapiyor diye coin cikmaz ki.

olur da 30-40 centi görürse, arkama bakmadan elimdeki 300 mü 600 mü ne kadar varsa satip kacacagim:)

hocam doğru söylüyorsunda nasıl satacaktı insan akşam saati yükseldi. ilk çıktığında borsaya gönderenler bitflip te bekledi. yükseliş başlayınca ne olduysa cüzdanlar çalışmadı, bende gönderim yapamadım borsaya 1 dolar civarına geldiği zaman. rakamı gören zaten hemen borsaya göndermeye çalıştı ama gönderemediler.

bitflip e girdiği gün transfer açıktı ilk günün akşamı cüzdanda versiyon güncellemesi yapıldı borsaya gönderimler askıda kaldı. borsaya girdiğinde elimdekilerin çoğunu gönderdim 40c bandından okuttum akşamında transferler beklemedeyken 85-90c falan olmuştu yanılmıyorsam ama transferler açıldığı gibi herkes herkesin eline verdi Smiley zaten 1usd beklentisi olmasaydı bu coini borsadan toplayan olmazdı fiyatlanamazdı
member
Activity: 596
Merit: 14
June 29, 2018, 06:43:59 AM
bu coinde ne olduysa oldu bi bize dekgelmedi arkadaş vuranlar götürdü cogu türkdü tabi ama 1 doları görürse satarım diyeenler 10doları beklerken hata yaptı Cheesy
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
June 29, 2018, 06:25:19 AM
Gece 3 den beri işlem yapılmıyor token çöktü yada sorun var gönderme işlemleri sıkıntılı adam gibi iş yapsalar ya elimizde kaldı sataydık bari
full member
Activity: 333
Merit: 101
June 28, 2018, 12:46:42 PM
surada yazanlarin, elinde btw olup 50-60 cent ve üzeri degerlendiginde satmayanlarin hepsi bin pisman (ben dahil). su an btw sürünüyor...
bu btw'nin nesi var ki tekrar 1-2 dolarlari görecek? ben hic bir sey göremiyorum... sadece ekip biseyler yapiyor diye coin cikmaz ki.

olur da 30-40 centi görürse, arkama bakmadan elimdeki 300 mü 600 mü ne kadar varsa satip kacacagim:)

hocam doğru söylüyorsunda nasıl satacaktı insan akşam saati yükseldi. ilk çıktığında borsaya gönderenler bitflip te bekledi. yükseliş başlayınca ne olduysa cüzdanlar çalışmadı, bende gönderim yapamadım borsaya 1 dolar civarına geldiği zaman. rakamı gören zaten hemen borsaya göndermeye çalıştı ama gönderemediler.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
June 28, 2018, 12:42:49 PM
umarım ilerleyen dönemde sağlam bir borsaya girerde hatrı sayılır miktarda elinde tutan arkadaşların yüzünü güldürür ben ne var ne yok sattım btw leri
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 28, 2018, 12:06:26 PM

Valla kardeşim 300 600 tutan biri olarak bu haldeysen 52 k ile ben ne yapam Smiley
tabiki umutla bekliyoruz 1 dolar olmasını he 0.50 centte bende yuvarlayacağım hatrı sayılır bir miktar.
Ama imkansız diye birşey yoktur bu piyasada
he 0 olsa bile umrumda değil ama ya tutarsa Cheesy
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
June 28, 2018, 11:49:54 AM

newbie
Activity: 280
Merit: 0
June 28, 2018, 11:42:28 AM
doğru söylemek gerekirse hiç bir bitcoin forkuna güvenmiyorum ben, bana kalırsa iyi yerlere gelmeyecek bir koin bu,
member
Activity: 195
Merit: 10
-
June 28, 2018, 10:43:58 AM
bence bu saatten sonra bitwhite dan çok fazla bir kar beklememek lazım diye düşünüyorum, ben tamamen umudu kestim bitwhite dan bakalım ne olacak ileride
full member
Activity: 630
Merit: 102
June 28, 2018, 06:49:10 AM
Bu delegelik olaylarındaki sorunlar çözülmüş
.Benimde konum vardı bununla ilgili.
Eğer sistem böyle stabil çalışmaya devam eder ve iyi bir pr çalışması yaparlarsa tekrar eski seviyelerini görür.
Bu her zaman böyledir.Ekip bırakıp kaçmadıkça.
Her coin athlerini tekrar tekrar deneyecektir.

Delegelik olayları zaten başlı başına kanser etti bizi. Sonunda düzelttiler. Şimdi en iyisi programa uymaları ve roadmap'i yerine getirmeleri. Ben inat ettim tutacağım. Zaten iyi bir borsaya girip kendini kabullendirdiği zaman gerisi çorap söküğü gibi gelir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 28, 2018, 06:18:15 AM
Bu delegelik olaylarındaki sorunlar çözülmüş
.Benimde konum vardı bununla ilgili.
Eğer sistem böyle stabil çalışmaya devam eder ve iyi bir pr çalışması yaparlarsa tekrar eski seviyelerini görür.
Bu her zaman böyledir.Ekip bırakıp kaçmadıkça.
Her coin athlerini tekrar tekrar deneyecektir.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
June 28, 2018, 03:20:55 AM
biraz para verip orta ölçekli bir borsaya girseler kesinlikle fiyat çıkacak ama nedense hep dandik borsalarda takılıyorlar bu gidişle malesef bekleyeceğiz.

Size katılıyorum.çıktığından beri sistem hatalarını düzelttiklerini söylüyorlar. Azıcık ta pazarlama reklama vakit ayırsalar bişeyler olacak aslında ama ne hikmetse en önemli kısmı sona bırakıyorlar.
newbie
Activity: 42
June 28, 2018, 02:08:11 AM
Beklentimin çok büyük olduğu borsaya ilk girdiğinde 1 $ fiyatına ulaşan sonrasında aynı hızla dibe vuran benimde bir umut yeniden yükselmesini beklediğim yatırımım
newbie
Activity: 168
June 28, 2018, 01:57:20 AM
biraz para verip orta ölçekli bir borsaya girseler kesinlikle fiyat çıkacak ama nedense hep dandik borsalarda takılıyorlar bu gidişle malesef bekleyeceğiz.
member
Activity: 448
June 27, 2018, 07:20:28 PM
Pumplasalar bile yeterli elimdekini satar çıkarım abi sonra bakmam yüzüne bile sağlam bi borsa giremediler ki girseler ismi duyulmuş iş yapıcaklar aslındada girmiyolar kucoin bile olur
member
Activity: 490
June 27, 2018, 12:57:53 PM
Ekip çalışıyor ve geçte olsa söylediklerini yapıyor. Çok sıkıntılı döneme denk geldiler. Benim hala umudum var kenara attım duruyor bu fiyatlardan satmam. Herkes lisk kopyası olduğunu yazmış ama önceki konularda bir arkadaş detaylı şekilde farkını anlatmıştı. Aynı şey değiller. Ayrıca piyasada boktan varolmuş yüzlerce coin değerliyken bu coinde elbet değerini bulacaktır.
member
Activity: 411
Merit: 21
June 27, 2018, 12:29:17 PM
Bitcoinwhite veya yeni adiyla Bitwhite piyasada ki diger coinlerden haric farkli bir calisma ile ilerliyor.  Delege sistemi ne getirir ne goruru bilinmez ama farkli oldugu kesin.  Ayrica yerden yere vuruldugunu goruyorum bu baslikta,  para ile satin almayip airdroptan gelmis bir coine sirf yuksekten satmadim diye bu kadar yuklenilmez ki.  Samimi olalim hangi birimizin elinde suan para ile satin alinmis altcoinin degeri yari yariya belkide 3-4 kat dusmedi.  Iyi veya kotu kabul etmek lazim ki,  bu kadar sayfa kendinden bahsettirmis bir coinden bahsediyoruz.  Tek eksigi belki de en buyuk eksigi hacimli bir borsaya girememesi.  Bu onlara cok buyuk prestij kaybettirdi.

Kazandirdigi nokta ise,  proje gelistiricileri vur kac yapmadi.  Dikkat ederseniz dusus duzeyli sekilde gerceklesti.  Bu guven verici ve ilersi icin refarans olusturucu bir gelismeydi.  Bir diger nokta ise guclu bir topluluk olusturmayi basardilar.  Turkiye de konusuldugu gibi globalde de bilinirligi cok fazla. 

Sonuc olarak birkac radikal gelisim ve guzel bir haber ile ayrica duzgun ve bilinir bir borsa da listelenmesiyle yeniden kaybettigi itibarini kazanip prestij artirabilir.  Hep birlikte bekleyip gorecegiz ama bedava dagitilmis birsey icinde bu denli olumsuz yorum yapmak gereksiz.

Hocam haklısınız da, genelde burda yapılan eleştirilerin çoğu coinden ziyade coine gereğinden fazla umut bağlamış insanlara. Tamam AirDroptan 5er 10ar bin toplayıp coinle duygusal bir bağ kurmuş olabilirsin, geliştirici ekibi de dürüst ve samimi bir şekilde işini yapıyor olabilir. Ama az çok teknik bilen bir kişi bu projenin diğer platform projelerinin basit bir kopyası olduğunu fark etmiştir. Kalkıpta buna Lisk’ten daha iyi bir proje dersen buna Bitwhite’in geliştirici ekibi bile güler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
June 27, 2018, 12:13:46 PM
Bitcoinwhite veya yeni adiyla Bitwhite piyasada ki diger coinlerden haric farkli bir calisma ile ilerliyor.  Delege sistemi ne getirir ne goruru bilinmez ama farkli oldugu kesin.  Ayrica yerden yere vuruldugunu goruyorum bu baslikta,  para ile satin almayip airdroptan gelmis bir coine sirf yuksekten satmadim diye bu kadar yuklenilmez ki.  Samimi olalim hangi birimizin elinde suan para ile satin alinmis altcoinin degeri yari yariya belkide 3-4 kat dusmedi.  Iyi veya kotu kabul etmek lazim ki,  bu kadar sayfa kendinden bahsettirmis bir coinden bahsediyoruz.  Tek eksigi belki de en buyuk eksigi hacimli bir borsaya girememesi.  Bu onlara cok buyuk prestij kaybettirdi.

Kazandirdigi nokta ise,  proje gelistiricileri vur kac yapmadi.  Dikkat ederseniz dusus duzeyli sekilde gerceklesti.  Bu guven verici ve ilersi icin refarans olusturucu bir gelismeydi.  Bir diger nokta ise guclu bir topluluk olusturmayi basardilar.  Turkiye de konusuldugu gibi globalde de bilinirligi cok fazla.  

Sonuc olarak birkac radikal gelisim ve guzel bir haber ile ayrica duzgun ve bilinir bir borsa da listelenmesiyle yeniden kaybettigi itibarini kazanip prestij artirabilir.  Hep birlikte bekleyip gorecegiz ama bedava dagitilmis birsey icinde bu denli olumsuz yorum yapmak gereksiz.

https://steemit.com/lisk/@cryptomcat/you-own-lisk-why-not-forging-it-it-s-really-simple-how-to

Bu adamlar bu coini 2 yıl önce yaptılar zaten, bahsi geçen coin de bu coin in klonu, burada problem insanlar bunu anlatırken yep yeni bir şeyden bahsediyor muş gibi anlatmaları.
Adres yapısından  ara birime kadar her şeyi  delege sistemi dahil aynı zaten, bu arada delege sistemi Komodo da da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Komododo buna ilaveten bir çok coin in gateway i de mevcut, atomic swap yapılabiliyor

https://kriptokoin.in/atomic-swap-nedir-kripto-para-ticareti-cag-atliyor/

Aynı projenin orjinali varken, klonuna neden bu kadar sahip çıkılıyor ve orjinalinde olan özellikler bu coine özgü bir yenilik miş gibi anlatılıyor bunu anlayamıyorum ben, gerçekler görmezden gelindiğinde yada çarpıtıldığında konu ne olursa olsun o projeden yada işten uzak durmak gerekir diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: