Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 19. (Read 25051 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
June 27, 2018, 12:04:41 PM
nedendir bilmiyorum ama benim bu koine hiç bir şekilde kanım ısınmadı başından beri, çok fazla seveni takipçisi var, ama ben nedense beğenmedim
full member
Activity: 1050
Merit: 152
June 27, 2018, 12:00:39 PM
Bitcoinwhite veya yeni adiyla Bitwhite piyasada ki diger coinlerden haric farkli bir calisma ile ilerliyor.  Delege sistemi ne getirir ne goruru bilinmez ama farkli oldugu kesin.  Ayrica yerden yere vuruldugunu goruyorum bu baslikta,  para ile satin almayip airdroptan gelmis bir coine sirf yuksekten satmadim diye bu kadar yuklenilmez ki.  Samimi olalim hangi birimizin elinde suan para ile satin alinmis altcoinin degeri yari yariya belkide 3-4 kat dusmedi.  Iyi veya kotu kabul etmek lazim ki,  bu kadar sayfa kendinden bahsettirmis bir coinden bahsediyoruz.  Tek eksigi belki de en buyuk eksigi hacimli bir borsaya girememesi.  Bu onlara cok buyuk prestij kaybettirdi.

Kazandirdigi nokta ise,  proje gelistiricileri vur kac yapmadi.  Dikkat ederseniz dusus duzeyli sekilde gerceklesti.  Bu guven verici ve ilersi icin refarans olusturucu bir gelismeydi.  Bir diger nokta ise guclu bir topluluk olusturmayi basardilar.  Turkiye de konusuldugu gibi globalde de bilinirligi cok fazla. 

Sonuc olarak birkac radikal gelisim ve guzel bir haber ile ayrica duzgun ve bilinir bir borsa da listelenmesiyle yeniden kaybettigi itibarini kazanip prestij artirabilir.  Hep birlikte bekleyip gorecegiz ama bedava dagitilmis birsey icinde bu denli olumsuz yorum yapmak gereksiz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
June 27, 2018, 11:34:15 AM
Kim pumpladı la bunu sistemkoinde sabah uyandım bi baktın %200 yapmış lanet borsayada btw atamıyoruz bakımdaymış 1 haftadır bişeyde demiyolar

O siteye hiç kimse bir şey atamıyor, cüzdanı da olmayan coinler muazzam hacimler yapıyor, bakalım bunlar ne kadar vurgun yapacak?
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
June 27, 2018, 11:31:19 AM
Kim pumpladı la bunu sistemkoinde sabah uyandım bi baktın %200 yapmış lanet borsayada btw atamıyoruz bakımdaymış 1 haftadır bişeyde demiyolar
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
June 27, 2018, 11:28:45 AM
CMC teki coinlerin yüzde 80 i çöp olacak coinler, o çöplerden ne farkı olduğunu, insanların nesine inandıklarını inanın anlayamıyorum.
Bizim Türkler de bu coini pompalayan çok insan var, tosuna ve Turcoin ne bu kadar para kaptıranlar da eminim aynı şekilde savunuyorlardı bu projeleri.
Yaşananlara bakınca, hiç üzülmüyorum kaptırılan paralara.
member
Activity: 406
June 27, 2018, 10:32:55 AM
4x yapıp normal değerine gelmiş. Zaten hacimsiz ekip dikkat çekmek için küçük bir alım yapmış olabilir.
jr. member
Activity: 420
June 27, 2018, 10:30:48 AM
BTW boğa sezonunda büyük bir yükseliş yakalayacaktır. Ancak son dönemlerde çok büyük bir düşüş yaşadı. Bu kripto borsasına yeni girenler ve sürekli alım yapan insanlar için büyük bir fırsat aslında.
full member
Activity: 630
Merit: 102
June 27, 2018, 10:28:42 AM
Ne olmuş buna bilen var mı ? Baya pump yemiş.

Suni olarak pump yemiş gruplardan anladığım kadarıyla.
Konuya gelecek olursak ne güzel 0.80 centlere çıktığında 3-4bin lira ediyordu elimdekiler. Satıp yeni bir sistem alsaydım içim gam yemezdi ama o inatçılıkla 10dolarları göreceğiz diye sakladım satmadım. Ha hala inancım var görürüz ama kaç ay kaç sene bekletecekler orası malum. Yaptık bir hata bu seviyede satmanın manası yok bekliyoruz.
member
Activity: 266
June 27, 2018, 04:56:27 AM
Ne olmuş buna bilen var mı ? Baya pump yemiş.
member
Activity: 276
May 25, 2018, 03:59:00 AM
satan kurtuldu zaten türklerin cogunluklu oldugu coinden ne hayır gelir ki diye düşünmedim değil hiç bi beklentim yoktu 1dolarken girip üşendim satmaya şimdi öyle duruyor Cheesy
newbie
Activity: 168
Merit: 0
May 25, 2018, 03:33:06 AM
10-20 dolarlık tokenleriniz vardır ve atsanız işe  yaramaz, durur öylece ama para da etmez. bu tokenlerin hepsini alacak alıcı bulup bitwhite exchangeine ether, bitcoin ne ise alın ve bitwhite alımına geçin. en azından durduğu yerde işe yaramayan tokenlerden bir umut ortaya doğar.
member
Activity: 448
Merit: 17
May 25, 2018, 12:07:50 AM
Geçen bi gönderim yaptım çora parası lazımdı lan gönder tuşuna bastım f5 yaptım direk gitmiş valla çok hızlı taktir ettim çöp falan değil
jr. member
Activity: 420
May 24, 2018, 06:46:13 PM
Millet çöp falan oldu diyor. Ancak bu kripto para hakkında yeterli bilgiye sahip olduklarına inanmıyorum. Herkes maddi açıdan bakıyor olaya bence. Yükselen ne varsa o iyidir mantığıyla.
jr. member
Activity: 165
May 24, 2018, 04:22:47 PM
Yeni bir borsaya girmiş airdrop yapmışlar referans ile kasım yapılıyor Detaylar için : https://www.r10.net/referansli-coin-sistemler/1863651-bitwhite-btw-isemde-olan-coin-airdropu.html

Sonlanma zamanı 26 mayıs
member
Activity: 476
Merit: 12
May 24, 2018, 04:00:34 PM
rebranding oldu ufak tefek bir kaç borsaya da giriş yaptı lakin hala istenilen ve beklenilen seviyenin çok çok altında. toplulukda resmen duygusal bağ kurmuş durumda. bence çok fazla ilerleyemez bu saatten sonra
newbie
Activity: 140
May 24, 2018, 03:02:26 PM
Şu dönemde birşey olmaz arkadaşlar birşey olmasını beklemeyin.O 50 sentler 1 dolarlar tamamen o zamanın boğa döneminden dolayıymış sonra anladık bunu ama geç oldu.Çılgın bir dönemmiş aslında para etmeyen herşey para eder hala gelmiş.

İlk çılgın boğa sezonunda düşük sat değeri olan coinlere yönelmek mantıklı o zaman, mcafee taktiği.
member
Activity: 266
May 24, 2018, 02:47:17 PM
Şu dönemde birşey olmaz arkadaşlar birşey olmasını beklemeyin.O 50 sentler 1 dolarlar tamamen o zamanın boğa döneminden dolayıymış sonra anladık bunu ama geç oldu.Çılgın bir dönemmiş aslında para etmeyen herşey para eder hala gelmiş.
newbie
Activity: 140
May 24, 2018, 02:44:37 PM
Elindeki arkadaşlar kızmasın ama Bitwhite için kısa ve orta vadede yeşil ışık görünmüyor. Piyasa çok değişken olduğunu için uzun vade için birşey demek zor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 24, 2018, 02:38:47 PM
Artik sadece belli basli birimlerde hodl taktigini uygulamayi düsünüyorum. BTW gibi airdrop veya imzalardan gelen ve cok olmayan birimlerimi elden cikarip en azindan adi sani belli bitcoina cevirmeyi düsünüyorum. Tabii BTW icin gec kaldim, 50-60 ve hatta 90 centlerdeyken yapmaliydim... Ama bundan sonraki coinlarda taktigim bu olacak... Baslarim, o kadar coin ile portför darmadagin oluyor, takip etmesi bir alem ve yorucu... Nasipte varsa zaten bir yerden gelir...

Portföyümde en fazla 10 coin tutacagim, ilk firsatta ufak tefek olanlari satip bitcoin veya waves alacagim... En azindan inandim yatirdim, olmazsada yapacak bisey yok.
full member
Activity: 378
Merit: 100
May 24, 2018, 02:29:14 PM
banada airdropundan gelmişti, baya da yükseldi ama satmadım hala tutuyorum. umarım ileride daha da yükselir de tuttuğuma değer.
Pages:
Jump to: