Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 12. (Read 32713 times)

sr. member
Activity: 252
Merit: 250
Sa vedem cu ce ies ei pe piata...
Speram ca in 2 saptamani sa anuntam linia noua de produse din care face parte si Black Miner Prime.
Momentan ne concentram pe producerea PCBurilor si asamblarea unitatilor Black Minert Tower si Black Miner Scrypt VI comandate.
Multumim!
Pana vin la voi, imi spuneti daca puteti personaliza pe acesta, daca tot aveti chipurile,
adica sa creati unul de 2 x 600 Ghs si/sau chiar unul de 3 x 600 Ghs ?
Daca da, cat ar consuma fiecare si ce ar presupune din pv tehnic?
member
Activity: 93
Merit: 10
Sa vedem cu ce ies ei pe piata...

Speram ca in 2 saptamani sa anuntam linia noua de produse din care face parte si Black Miner Prime.

Momentan ne concentram pe producerea PCBurilor si asamblarea unitatilor Black Minert Tower si Black Miner Scrypt VI comandate.

Multumim!
member
10 Martie 2014

Black Miner lanseaza Black Miner Prime, un miner low-budget pentru incepatori.

Black Miner Prime (600 GH/s) is the perfect medium-class Stand-Alone ASIC Bitcoin Miner. It’s build using high-quality components like Golden Nonce ASIC Chips, Liquid Cooling System with Low-Noise Levels and a Gold Class PSU.

PS: Chipurile Golden Nonce sunt deja in vama Otopeni.

Detalii: http://blackminer.com/asic-bitcoin-miner/black-miner-prime-sha-256-600-ghs/
sr. member
Ma bucur. Sper ca urmatorul sa aiba o putere mult mai mare. Personal nu vad ROI pentru acest produs la rata de crestere a dificultatii bitcoin. Nici pentru acel tower 7.2 THs. Mai exact toate produsele care sunt disponibile acum pe piata sunt decalate fix cu ROI-ul fata de realitate (3-5 luni). E un razboi cu morile de vant. Afacerea nu e minatul, afacerea e producerea acestor masini, altfel producatorul nu le-ar mai vinde ci ar face un hangar si ar mina cu toate. Marja de profit e fix diferenta dintre costul de producere si cel de comercializare. Acea diferenta nu se va acoperi niciodata prin minat.
100% de acord, sa vedem cu ce ies ei pe piata... m-as bucura sa ne surprinda romanii, ca altii nu au reusit decat sa vanda iluzii, din pacate  Cry
full member
Activity: 140
Merit: 100
Ma bucur. Sper ca urmatorul sa aiba o putere mult mai mare. Personal nu vad ROI pentru acest produs la rata de crestere a dificultatii bitcoin. Nici pentru acel tower 7.2 THs. Mai exact toate produsele care sunt disponibile acum pe piata sunt decalate fix cu ROI-ul fata de realitate (3-5 luni). E un razboi cu morile de vant. Afacerea nu e minatul, afacerea e producerea acestor masini, altfel producatorul nu le-ar mai vinde ci ar face un hangar si ar mina cu toate. Marja de profit e fix diferenta dintre costul de producere si cel de comercializare. Acea diferenta nu se va acoperi niciodata prin minat.
member
7 Martie 2014

Comenzile pentru Black Miner Scrypt VI - Batch 1 au fost INCHISE. Acest produs nu va avea un Batch 2 deoarece urmeaza sa anuntam un nou model cu o putere mai mare. Deocamdata lucram la dezvoltarea acestuia.

Multumim!
sr. member
OK Smiley Succes!
member
Cred ca au probleme inclusiv cu netul la tzara langa Bacau... dar va spun mai exact dupa vizita. Sper sa am numai vesti bune, as vrea sa promovez puternic produsele lor daca totul e ok.

La tara, langa Bacau, este un complex de IT. Internetul este asigurat de o linie prin fibra optica (1Gbps) cu banda garantata.

PS: Am raspuns sub forma de gluma Smiley
member
 Probleme cu site-ul  - http://blackminer.com   ?
Nu se vede altceva decat:

"It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet."

Ieri, a aparut acest mesaj pentru cateva minute deoarece am testat noul server de gazduire. Anumite parti ale site-ului nostru solicita destul de multe resurse, fapt ce ne obliga sa trecem de la un Shared Hosting la Dedicated Server.
full member
Activity: 240

Cred ca au probleme inclusiv cu netul la tzara langa Bacau... dar va spun mai exact dupa vizita. Sper sa am numai vesti bune, as vrea sa promovez puternic produsele lor daca totul e ok.
Garantat ca nu e o problema cu reteaua  ... e ceva sau cineva care a sters continut de pe server si acum se deschde pagina de default  a serverului httpd Apache ... posibil sa fi fost si "hakuit"  ...

EDIT:
Totul bine ... s-a intors la normalitate ! O zi faina.
sr. member
  Probleme cu site-ul  - http://blackminer.com   ?
"It works!

full member
Activity: 240
  Probleme cu site-ul  - http://blackminer.com   ?

"It works!

sr. member
N-am negociat nimic, reducerea era deja pe website-ul lor (poate pentru ca abia lansasera linia de produse?). Pentru exchange rate s-a folosit cursul Bitstamp din momentul platii.
Eu o voi face Cool
sr. member
Activity: 288
N-am negociat nimic, reducerea era deja pe website-ul lor (poate pentru ca abia lansasera linia de produse?). Pentru exchange rate s-a folosit cursul Bitstamp din momentul platii.
sr. member
Comanda mea, fiind printre primele, a avut o reducere semnificativa fata de ce e afisat acum. Pentru un tower + 5 upgrades (7.2TH/s) am platit $28k. Oricum, sper sa trag de masini un pic si sa scot poate 8TH. Daca acesta va fi cazul, ar rezulta $3.5/GH, respectiv $3.88/GH la puterea nominala. Nu e rau de loc pentru un produs care va fi livrat, sper eu, in cel mult o luna (de fapt, eu sper sa fie gata in 2 saptamani, dar n-am nici-o info in sensul asta si nici nu vreau sa-l innebunesc pe Andrei cu astfel de intrebari in fiecare zi). Plus ca am platit in BTC si am prins un curs de schimb destul de bun, vreo $780 parca, totalul fiind de BTC36.5. La momentul actual, vazand si o mult asteptata scadere a ratei de crestere la dificultate, sunt destul de optimist in ceea ce priveste ROI.
Interesant! Se poate negocia, asta e bine, inseamna ca baietii sunt flexibili si stiu sa faca business adevarat Smiley
Sunt optimist si cred ca o vor tine tot asa, pentru succesul lor ca business si brand si satisfactia noastra ca si clienti!
Doamne ajuta!
sr. member
Activity: 288
 Putin cam ciudat cu aceasta societate din Bacau, care zic ei, ca nu sunt platitori de TVA dar daca te duci pe situl  http://bitmine.ch/?product=coincraft-ai-asic  ca sa comanzi chip-uri "Coincraft A1 - 28nm", comanda minima e de 500 bucati iar un pret ar fi de 43750USD ... eventual plus taxe ; concluzia e ca doar de la prima comanda de materiale valoarea lor fiind foarte mare se ajunge instant platitor de TVA ...  plus necesitatea de a avea niste masini: SMT placement equipment ... ce ma trimite cu gandul ca ei comanda doar module preansamblate, pe care le monteaza in carcase metalice ... de unde si pretul mai ridicat dar si imposibilitatea de a trata cu clientii finali.

Nu-i ciudat cu firma, i-am verificat, au facut-o si altii, sunt ok. Dar pretul poate fi considerat ciudat Grin

Ma refer la Sha256: 6200$ pentru 1.2THs adica 5.17$/Ghs e mult daca luam in considerare dificultatea minarii BTC si putinele altcoin de tip sha256 existente, si profitabile... Am fost entuziasmat la inceput dar mi-am dat seama ca, daca platesc acesti bani, si tin cont de dificultate si consum (800W), reusesc sa scot probabil investitia in 3 luni si apoi mai castig cativa centi pe zi...  Huh

Cum sa investesti 6200$ in ceva care abia te ajuta sa iti scoti investitia, si apoi sa alergi de la o moneda la alta in speranta ca mai faci nitel profit?

Andrei, mai faceti-va odata calculele si, daca ajungeti la concluzia ca le puteti vinde cu cat vinde Cointerra sau BalckArrow (sub 3$/ghs), sar in masina si intr-o ora, de la Iasi la Bacau, am venit si fac comanda de cateva nu doar un rig de 1.2ths! 

Desigur voi decideti, dar eu in locul vostru as face altceva, daca nu le puteti vinde asa cum am sugerat, si probabil ca nu o sa puteti pentru ca stiu ce inseamna sa creezi ceva nou si complex... si ca nu e usor sa recuperezi investitia initiala Cool  Probabil va ganditi la ce va sugerez ca sa castigati mult mai bine, dar nu e subiectul de aici, asa ca ramane sa te sun maine la telefon si sa discutam.

Succes si sanatate!

Comanda mea, fiind printre primele, a avut o reducere semnificativa fata de ce e afisat acum. Pentru un tower + 5 upgrades (7.2TH/s) am platit $28k. Oricum, sper sa trag de masini un pic si sa scot poate 8TH. Daca acesta va fi cazul, ar rezulta $3.5/GH, respectiv $3.88/GH la puterea nominala. Nu e rau de loc pentru un produs care va fi livrat, sper eu, in cel mult o luna (de fapt, eu sper sa fie gata in 2 saptamani, dar n-am nici-o info in sensul asta si nici nu vreau sa-l innebunesc pe Andrei cu astfel de intrebari in fiecare zi). Plus ca am platit in BTC si am prins un curs de schimb destul de bun, vreo $780 parca, totalul fiind de BTC36.5. La momentul actual, vazand si o mult asteptata scadere a ratei de crestere la dificultate, sunt destul de optimist in ceea ce priveste ROI.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
Mare smecherie 3 R9 290 fac tot 2,6 Mhs si costa fix 8500 lei cu tot cu placa/sursa/procesor. Care-i smenu ?

S-ar putea sa fie consumul de curent, asta e "calcaiul lui Ahile" la GPU.
Pe de alta parte, cu un ASIC poti mina doar coins bazate pe scrypt normal.
Insa ai dreptate, pretul este foarte piperat, iti scoti banii f. greu si cu mult risc, in conditiile actuale.
full member
Activity: 140
Mare smecherie 3 R9 290 fac tot 2,6 Mhs si costa fix 8500 lei cu tot cu placa/sursa/procesor. Care-i smenu ?
sr. member
Wow 7700$??? Pentru 6 mhash ... Wow
Si mie mi se pare extrem de mult. La banii aia pot sa-mi iau 2 riguri care-mi produc 12 Mh. Link: https://mammoth-mining.com/?product=falcon

Mamooth Mining sunt niste scameri, au si disparut cu situl acela dar probabil ca au facut altul sau mai multe ca sa mai pacaleasca.

Insa pretul este mare [ 1.29$/khs ]... Cu ajutorul internetului si a unui membru de aici, Adrian, baietii mei au creat unul de 2700 khs care mineaza in fortza intre 2600-2700khs, si a costat doar 8400 lei (~2560$), deci 0.95-1.01$/khs.

Sunt sigur ca pretul va fi revizuit si adaptat la piata actuala. Desigur Scrypt-uri sunt mai multe iar LTC are dificultate mai mica, dar diferentele nu sunt semnificative ca sa justifice investitia in Hardware scump. Astept pareri, desigur e parerea mea personala si sunt gata sa aud si altele cu atentie si receptivitate  Cool
sr. member
 Putin cam ciudat cu aceasta societate din Bacau, care zic ei, ca nu sunt platitori de TVA dar daca te duci pe situl  http://bitmine.ch/?product=coincraft-ai-asic  ca sa comanzi chip-uri "Coincraft A1 - 28nm", comanda minima e de 500 bucati iar un pret ar fi de 43750USD ... eventual plus taxe ; concluzia e ca doar de la prima comanda de materiale valoarea lor fiind foarte mare se ajunge instant platitor de TVA ...  plus necesitatea de a avea niste masini: SMT placement equipment ... ce ma trimite cu gandul ca ei comanda doar module preansamblate, pe care le monteaza in carcase metalice ... de unde si pretul mai ridicat dar si imposibilitatea de a trata cu clientii finali.

Nu-i ciudat cu firma, i-am verificat, au facut-o si altii, sunt ok. Dar pretul poate fi considerat ciudat Grin

Ma refer la Sha256: 6200$ pentru 1.2THs adica 5.17$/Ghs e mult daca luam in considerare dificultatea minarii BTC si putinele altcoin de tip sha256 existente, si profitabile... Am fost entuziasmat la inceput dar mi-am dat seama ca, daca platesc acesti bani, si tin cont de dificultate si consum (800W), reusesc sa scot probabil investitia in 3 luni si apoi mai castig cativa centi pe zi...  Huh

Cum sa investesti 6200$ in ceva care abia te ajuta sa iti scoti investitia, si apoi sa alergi de la o moneda la alta in speranta ca mai faci nitel profit?

Andrei, mai faceti-va odata calculele si, daca ajungeti la concluzia ca le puteti vinde cu cat vinde Cointerra sau BalckArrow (sub 3$/ghs), sar in masina si intr-o ora, de la Iasi la Bacau, am venit si fac comanda de cateva nu doar un rig de 1.2ths! 

Desigur voi decideti, dar eu in locul vostru as face altceva, daca nu le puteti vinde asa cum am sugerat, si probabil ca nu o sa puteti pentru ca stiu ce inseamna sa creezi ceva nou si complex... si ca nu e usor sa recuperezi investitia initiala Cool  Probabil va ganditi la ce va sugerez ca sa castigati mult mai bine, dar nu e subiectul de aici, asa ca ramane sa te sun maine la telefon si sa discutam.

Succes si sanatate!

Pages:
Jump to: