Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 10. (Read 32713 times)

member
Activity: 88
Merit: 10
Dupa 4 emailuri si cateva telefoane la care nu am primit raspuns, incep sa imi fac griji. Dati un semn de viata oameni.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Din pacate cand lumea o sa inteleaga ca ROI nu se face cu ASIC..
Daca Black Miner gold ar costa jumate din pretul actual atunci ar merita investitia, altfel in contextul actual e foarte dificil. Chiar si pentru entuziastii amatori ai bitcoin-ului pe care sa zicem ca nu i-ar interesa profitul Black Miner bronze e mult prea scump, iar pentru cei care au bani seriosi si vor sa investeasca in minerit daca isi fac temele o sa-si dea seama ca ies rau pe minus.
member
Activity: 93
15 A trecut . Azi suntem in 20, sunt sarbatorile , si nu avem nici un update referitor la ziua livrarii.
Deja imi fac griji in legatura cu profitabilitatea rig-urilor comandat....
deci pe romaneste ... cand le avem ?

Buna seara,

Nu stim si nici nu ne dam seama despre ce comanda este vorba dupa nume. Ne puteti contacta prin email la [email protected] pentru update-uri.

Un Paste fericit tuturor!
full member
Activity: 140
Merit: 100
Din pacate cand lumea o sa inteleaga ca ROI nu se face cu ASIC..
member
15 A trecut . Azi suntem in 20, sunt sarbatorile , si nu avem nici un update referitor la ziua livrarii.
Deja imi fac griji in legatura cu profitabilitatea rig-urilor comandat....
deci pe romaneste ... cand le avem ?
member
See you at CEBE: Central European Bitcoin Expo: http://blackminer.com/see-cebe-central-european-bitcoin-expo/
member
La Gridseed kitul nu este complet, lipsesc sursele de alimentare, hub USB si probabil si cabluri.

De ce nu sunteti corecti sa postati toate informatiile pe site ?

Scrie foarte clar pe site ce este si ce nu este inclus.

Code:
Gridseed 20 Pack (7 MH/s) also includes one Raspberry Pi Model B Controller with a SD Card that has CONTROLA interface installed and two 6 PIN PCI-E to 10 x 2.1mm Barel tip power cable for each module.

* Power Supply is not included in this unit
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
La Gridseed kitul nu este complet, lipsesc sursele de alimentare, hub USB si probabil si cabluri.

De ce nu sunteti corecti sa postati toate informatiile pe site ?
member
La mine nu functioneaza "my account" sau "order track". Ceva probleme cu baza de date?

Inca nu au fost importate conturile vechi in noua baza de date. Problema se va rezolva in acest weekend.
sr. member
Activity: 288
La mine nu functioneaza "my account" sau "order track". Ceva probleme cu baza de date?
member
member
sr. member
Activity: 288
Salut, ar mai fi 8 zile pana la mijlocul lunii , cand estimati delivery?

La intrebarea asta am primit eu un raspuns pe skype: 15-20apr
sr. member
Activity: 345
Salut, ar mai fi 8 zile pana la mijlocul lunii , cand estimati delivery?
member
Eta pentru tower?

Mijlocul lunii Aprilie pentru ambele modele, Black Miner Prime si Black Miner Tower.
sr. member
Activity: 345
Eta pentru tower?
member
Intradevar este un Raspberry Pi. Nu folosim MinePeon. Folosim platforma proprie. Un preview al acesteia poate fi vizualizat aici: http://www.youtube.com/watch?v=abnQv-wdMNs

Multumim!
sr. member
Activity: 458
beast at work

Ceva update.... un os ...

in poza 2 se poate vedea un raspberry pi... deci probabil la fel ca si cei de la HashFast folosesc Minepeon (sper ca intentioneaza sa trimita "ceva maruntis" si dezvoltatorului).
member
Nu sunt ca astea de aci Smiley. asa cu interior / exterior.
Pages:
Jump to: