Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 11. (Read 32713 times)

sr. member
Activity: 252
Merit: 250
Cred ca sunt poze cu tower pe site...
member
Activity: 88
Merit: 10

Ok am vazut , foarte frumos arata. Dar niste poze cu Tower ? Ceva update.... un os ... nu stiu despre restul dar eu ard de curiozitate/nerabdare.

member
Activity: 93
sr. member
Teodor, daca ai ceva safe/fast/competitiv. Share. Suntem extrem de interesati. La cum creste difucultatea 2.4 cat astept sa vina, deja pare putin. Sad
M-ai gasit deja dincolo pe alt tread si pe email. Aici e alt topic si nu pot spune nimic.
member
Teodor, daca ai ceva safe/fast/competitiv. Share. Suntem extrem de interesati. La cum creste difucultatea 2.4 cat astept sa vina, deja pare putin. Sad
member
Prime intra in productie.... Ceva noutati legate de Tower?

Tower este si el in productie.

Multumim!
sr. member

Salut Mihai!

3600 + 864 tva, presupunand ca e declarat corect + 400 transport = 4864$ !! sau 7.7BTC !!
Se poate mai bine... chiar cu 5.5 btc, de ce sa dai mai mult daca poti da cat ar fi normal!
De fapt pretul corect la 1THs presupunand ca maine il ai adus acasa ar trebui sa fie sub 5BTC
ca sa poti spune ca ai facut o afacere profitabila cat de cat...
sr. member
3500 + transport + Vama + tva = Acelasi Marie cu alta palarie, si daca se duce pe "tralala" garantia la chinezi e notoriu de inexistenta.
Vama nu se plateste, transportul e cam 400 dhl, dar tva este ucigator Grin de MARE in Ro Mania!!!
sr. member
3500 + transport + Vama + tva = Acelasi Marie cu alta palarie, si daca se duce pe "tralala" garantia la chinezi e notoriu de inexistenta.
In cam doua saptamani cred ca pretul in china va scade dramatic, negociez cu o firma acum, sa vedem ce obtinem. Desigur si romanii vor trebui sa scada pretul ca altfel raman cu ele pe stoc... Problema e ca in 3-4 saptamani s-ar putea sa nu mai fie bune de nimic astea, decat de luat carcasele si facut clocitoare pentru pui de gaina... din pacate Angry
member
member
Prime intra in productie.... Ceva noutati legate de Tower?
member

Cred ca au aparut deja niste excroci pe Skype cu ID-ul 'black.electronics *Black Miner Tower SHA-256 (1.2 TH/s)* In Stock!' . Astia nu stiu romana, raspund cu google translate.

Despre baietii de la Bacau, stie cineva daca pot fi contactati in vreun fel ? E foarte greu sa iei in serios si sa cheltui atatia bani catre niste oameni care nu raspund pe nici o cale normala de comunicare.

Ne cerem scuze pentru intarzierile de astazi / ieri seara. In cursul zilei de astazi am fost plecati la Bucuresti in scopul incheierii unei colaborari ce va duce la o productie mai rapida a produselor noastre.

Maine raspundem tuturor mailurilor primite.

Legat de Skype, ne-ar fi de mare ajutor sa stim IDul. Al nostru este "black.electronics".

PS: I-am gasit cu IDul black-electronics. Atentie! Este un SCAM.

Multumim!
sr. member
Despre baietii de la Bacau, stie cineva daca pot fi contactati in vreun fel ? E foarte greu sa iei in serios si sa cheltui atatia bani catre niste oameni care nu raspund pe nici o cale normala de comunicare.
Nu stiu, vezi intai pe site ce au: http://blackminer.com/contact/ . Ce metode de comunicare normale incerci?
Eu nu am avut nici o problema de comunicare cu ei si ii voi vizita luni sau marti, sunt aproape de mine... pt comunicare am folosit chat, email, telefon.
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
Nu stiu, vezi intai pe site ce au: http://blackminer.com/contact/ . Ce metode de comunicare normale incerci?
newbie
Activity: 1
Merit: 0

Cred ca au aparut deja niste excroci pe Skype cu ID-ul 'black.electronics *Black Miner Tower SHA-256 (1.2 TH/s)* In Stock!' . Astia nu stiu romana, raspund cu google translate.

sr. member
Singurele minere Custom sunt cele de peste 10TH/s, acestea fiind construite direct pe Rack-uri.
Da, avem chipurile (mai exact, sunt in drum spre noi), dar acestea trebuiesc puse si pe PCB-uri.
Ok, sa vedem cum facem cand ne intalnim, va sun inainte de a pleca din Ias, in 2-3 zile...
member
member
member
Sa vedem cu ce ies ei pe piata...
Speram ca in 2 saptamani sa anuntam linia noua de produse din care face parte si Black Miner Prime.
Momentan ne concentram pe producerea PCBurilor si asamblarea unitatilor Black Minert Tower si Black Miner Scrypt VI comandate.
Multumim!
Pana vin la voi, imi spuneti daca puteti personaliza pe acesta, daca tot aveti chipurile,
adica sa creati unul de 2 x 600 Ghs si/sau chiar unul de 3 x 600 Ghs ?
Daca da, cat ar consuma fiecare si ce ar presupune din pv tehnic?

Black Miner Prime nu se poate personaliza in momentul de fata, cel putin nu oferim acest serviciu. Singurele minere Custom sunt cele de peste 10TH/s, acestea fiind construite direct pe Rack-uri.

Da, avem chipurile (mai exact, sunt in drum spre noi), dar acestea trebuiesc puse si pe PCB-uri.
Pages:
Jump to: