Pages:
Author

Topic: Black Miner - ASIC Bitcoin Mining Hardware - page 8. (Read 32713 times)

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
Daca erau in Shanghai, mai ziceam ca este greu de ajuns.  Grin
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
Pai speranta nu aduce profit si nu-mi e foarte utila Smiley Una peste alta, miroase rau a scam. De curios, poate ne lamureste Bombaucigasa (parca asa avea nick-ul vecinul lor) daca mai sunt la locatia respectiva sau au fugit Smiley
A mai reusit cineva sa ia legatura cu ei? Eu incerc de 3 zile, "ignore" total pe skype/email/website chat.
legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
Iar eu sunt sigur ca va fi foarte greu sa scot ceva de la ei, banii inapoi sau masinile...

Nu iti pierde speranta
sr. member
Iar eu sunt sigur ca va fi foarte greu sa scot ceva de la ei, banii inapoi sau masinile...
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
A short video with Lunar Lender Scrypt Miners: http://blackminer.com/short-video-lunar-lender-scrypt-miners/

Se scrie: LUNAR LANDER WARP 1 (code: LLW1), nu LENDER
mama ei de Engleza !
Eram sigur ca multi se vor mania...

https://www.youtube.com/watch?v=ygr5AHufBN4
hero member
A short video with Lunar Lender Scrypt Miners: http://blackminer.com/short-video-lunar-lender-scrypt-miners/

Se scrie: LUNAR LANDER WARP 1 (code: LLW1), nu LENDER
mama ei de Engleza !
member
Activity: 93
Merit: 10
A short video with Lunar Lander Scrypt Miners: http://blackminer.com/short-video-lunar-lender-scrypt-miners/
member
member
Activity: 88
Cateva poze pot fi gasite aici: http://instagram.com/blackminergallery

Maine se vor incarca mai multe cu unitatile pregatite pentru noile placi.

Doua trackinguri la de la clineti din partea carora avem acceptul sa publicam AWBul:
  • 416792703 (TNT), Unitate Prime
  • 414952145 (TNT), Unitate Scrypt VI

Sunt si persoane din Romania ce au primit unitati, persoane ce le rugam sa confirme acest lucru.

Multumim

Multumim.
member
Cateva poze pot fi gasite aici: http://instagram.com/blackminergallery

Maine se vor incarca mai multe cu unitatile pregatite pentru noile placi.

Doua trackinguri la de la clineti din partea carora avem acceptul sa publicam AWBul:
  • 416792703 (TNT), Unitate Prime
  • 414952145 (TNT), Unitate Scrypt VI

Sunt si persoane din Romania ce au primit unitati, persoane ce le rugam sa confirme acest lucru.

Multumim
member
Buna seara,

Toata lumea a primit acelasi raspuns deoarece exista aceeasi problema la unitatile ce nu au fost trimise inca. Oricand aveti intrebari suplimentare legate de comenzile dumneavoastra nu ezitati sa ne trimiteti un email la [email protected] si va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Multumim!

Postati niste poze cu unitatile in "lucru" si cu atelierul sau ce aveti dvs acolo. Etc.
Niste AWB de la comenzi livrate.

Orice va creste credibilitatea.
member
Buna seara,

Toata lumea a primit acelasi raspuns deoarece exista aceeasi problema la unitatile ce nu au fost trimise inca. Oricand aveti intrebari suplimentare legate de comenzile dumneavoastra nu ezitati sa ne trimiteti un email la [email protected] si va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Multumim!
member
Daca sunt mai multi , organizam un trip pana acolo. Acelasi raspuns l-am primit si eu, saptamana asta.
legendary
ce se aude pana la urma au livrat black miner sau nu?

Intreb pentru ca au pus si ceva produse "scrypt" pe website sa stim putem sa comandam de la iei sau nu.

Eu inca astept livrarea la un "tower", minerul pe sha 256 pe care-l vindeau initial, dar care intre timp a ajuns de fapt "prime" X n bucati. In fine, ziceau ca saptamana aceasta primesc pcb-urile, astept sa vad daca livreaza pana vineri, daca nu, anulez comanda.

Destul de rau ca nu fac updaturi sa vedem si noi.
sr. member

Intreb pentru ca au pus si ceva produse "scrypt" pe website sa stim putem sa comandam de la iei sau nu.

Eu inca astept livrarea la un "tower", minerul pe sha 256 pe care-l vindeau initial, dar care intre timp a ajuns de fapt "prime" X n bucati. In fine, ziceau ca saptamana aceasta primesc pcb-urile, astept sa vad daca livreaza pana vineri, daca nu, anulez comanda.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Eu chiar in seara asta am facut o comanda pentru un Lunar Lender Warp 1 (12 MH+), sper sa ajunga la timp.
Ca sa apuc sa scot macar 1 cent peste investitie Smiley.
legendary

legendary
Activity: 977
Merit: 1011
deci pana la urma te-au tepuit cu cele 15 miare sau ba?
hero member
$15000 pe 3 TH/s este tzeapa anului

Si nu exista "curent" pe gratis, cineva tot il plateste si se va observa pana la urma.

Roaga-te la Mos Craciun sa creasca Bitcoinul ca in basme, ca iti recuperezi banii.

Se vede ca nu iti sunt chiar indiferenti, altfel nu mai postai :  Cheesy Cheesy Cheesy

Un raspuns prompt conteaza enorm. Indiferent de motivul intarzierii sau "whatever".
Dupa 24 de apeluri 7 emailuri la care am primit mesaj cu autoresponder in sfarsit pot sa respir cumva.
Astept cu nerabdare emailul cu un raspuns care m-am solicitat acum 5 zile.
Sunt sigur ca nu sunt singurul care isi face griji pe tema lipsei de comunicarii. Mai mult ma deranjeaza faptul ca astept un raspuns 5 zile decat ca a intarziat black electronics cu 5 zile.
member
    Scuze daca te'ai simtit deranjat, n'a fost nici pe departe intentia mea, ai inteles total gresit.
Era doar o estimare, dar intr'adevar tu n'ai cerut'o si poate am gresit postand'o... si chiar se poate sa ma'nsel in totalitate.
    Si eu am pierdut destul cu BTC'ul (am si castigat, nu ma pot plange). Chiar detin GH si pe pbmining, care pot sa dispara si maine si
nu m'as simti chiar bine sa vina cineva sa'mi spuna ca am pierdut si din astea, daca asta i'ar fi intentia. Sunt perfect constient de riscuri, cum cred ca la fel esti si tu fara
sa'ti spun eu cat poti castiga sau pierde. Nici macar pentru o secunda nu am avut intentia asta.
    Scuze inca o data si am vb serios cand am spus ca iti doresc mult succes. Sa auzim de bine.

Stai linistit, m-am obisnit cu "cu 15 mii puteai sa iti cumperi un audi" "nu o sa ii recuperezi vreodata" .... dar nu inteleg ce sa recuperez din moment ca iam facut din aer Smiley. Mos Craciun a fost bun cu mine anu trecut , "daca stii cum zic!"
Pages:
Jump to: