Pai noutatile sunt simple, "baietii" de la black miner s-au dat la fund pentru ca au cam ajuns la capat cu "prelungirea" termenului de livrare. Practic nu mai raspund la nici-o tentativa de a-i contacta. Eu am formulat o cerere de anulare a comenzii la care nu s-au deranjat sa mai raspunda. Maine depun o plangere la politie pentru inselaciune (urmaresc deschiderea unui proces penal si instituire de poprire pe conturile lor bancare cat mai rapid -masurile aiguratorii pot fi instituite inca din faza cercetarii penale) si merg si pe varianta protectiei consumatorului.
In principiu, sansele sa mai scot ceva de la ei sunt destul de mici, dar sansele sa-i vad in inchisoare sunt substantial mai mari
Buna ziua,
Am primit cererea dumneavoastra de refund si aveti un e-mail de la noi cu etapele pentru finalizarea acestuia. Refund-ul dumneavoastra va fi efectuat in Bitcoin iar suma returnata va fi exact cea platita de dumneavoastra asa cum am discutat in momentul in care ati plasat comanda.
Multumim!
In primul rand nu am discutat de refund (
), ci de termenul de livrare care era atunci un optimist "sfarsit de martie", precum si ceva detalii tehnice legate de consum/racire/oc. De atunci si pana acum am fost mai mult decat intelegator, probleme pot aparea cu furnizorii, in special pe piata asta, unde aproape ca nu exista producator de ASIC fara o gramada de plangeri si intarzieri. DAR, in momentul in care ti se da un nou termen, care iar nu e respectat, apoi un alt nou termen, care iar nu e respectat, intri la banuieli, nu? Spuneati ca aveti pcb-urile pe drum, ca vi s-a solicitat documentatia pentru taxele vamale, asta saptamana trecuta, miercuri. Ei bine? Am cerut doar un update in legatura cu evolutia lucrurilor, dar n-am mai primit nici-un raspuns, pe nici-un canal de comunicare.
In legatura cu refund-ul, ca sa nu existe indoieli, am achitat suma de USD 28000, astept returnarea aceleiasi sume. Orice altceva (care ar fi, in momentul platii, mai putin de $28000) ar insemna, eventual, o plata partiala. Daca va este mai usor sa achitati suma asta (de $28000) in bitcoin (lucru care si mie imi convine si sunt de acord cu el), este foarte ok, cursul de schimb unanim utilizat este cel de la Bitstamp sau BitPay, de la momentul efectuarii platii de refund. Nici macar cei de la KNC n-au indraznit sa ofere ceea ce voi tocmai a-ti postat, pentru ca s-ar fi incriminat singuri... mai bine va editati post-ul, un sfat legal gratuit!
In final, inainte de a completa acel formular de refund (pe care nici macar n-am apucat sa-l vad), aveti de gand sa prezentati aici pe forum, prin newsletter, in sectiunea de news de pe website, in privat pe skype sau prin orice mijloc de comunicare, situatia reala in care se afla comenzile noastre?
O decizie finala in legatura cu mentinerea sau anularea comenzii o s-o iau maine, in functie de situatia pe care sper sa o prezentati candva in cursul zilei de azi.