Arkadaşlar okumadan, bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden insanlara forumun bu tarafında çok aşina olduk... Bu tip sorulara tekrar tekrar cevap yazmak (dediğiniz gibi dil dökmek) çok yorucu hale geldiğinden bir de video hazırladım ancak onu da izlemeye üşeniyorsunuz belli ki. Ben direkt olarak sorduğunuz noktaları açıkladığım yerlerin linkini vereyim en iyisi... buyurun:
Sürekli kazandıran bir şey olup olmaması da kullanıcının yetisine bağlı elbette. Ben alım satım ile uğraşarak kar edebiliyorum, işlemlerimi otomatikleştirerek daha fazla kar edebiliyorum, satış yaparak daha da fazla kar edebiliyorum. Siz kripto paralarla ilgilenmeye başladığınızda gerçek işinizi bıraktınız mı? Ben bunlar dışında normal mesleğimi de yapıyorum elbette. Kazanabildiğim her yerden para kazanmaya çalışıyorum Ama bunu kimseyi kazıklayarak yapmıyorum zira daha fazla insanın bu tip programları kullanması benim borsalarda alım satımlardaki karlılığımı düşürmüyor. Burada yaptığım dil dökme de "nolur alın" şeklinde ilerlemiyor. Soruları yanıtlıyorum sadece. Anlayan alsın, kullansın... aklına yatmayan zaten almasın, kullanamaz.
Buyurun siz de şunları izleyin lütfen:
1. Hiçbir borsa bilgim yok. CAT Bot kullanabilir miyim?
2. Hala memnun musunuz? Hala para kazandırıyor mu?