Pages:
Author

Topic: 【BOT】🌟 CAT Bot ile Tüm Gün Para Kazanın 🎬 -En iyi Bitcoin Botu! 🌟 - page 3. (Read 25310 times)

newbie
Activity: 139
Merit: 0
botu kullananlar var mı 2 ay içinde böyle bir bot alıcam şuan piyasa araştırmasındayım alan arkadaşlar yardımcı olur mu bana
jr. member
Activity: 120
Merit: 1
Emeğinize sağlık. Çok güzel paylaşım olmuş. Böyle botlar olduğunu yeni öğrendim.
newbie
Activity: 4
Video güzel olmuş Güçlü, ping olayını ve mantığını çözdüm. Fakat o ufak tefek artıklara ne yapmak gerek hala anlamış değilim. ve aynı şekilde pong olayınıda anlatırsan müsait zamanında çok müteşekkir olurum.
Kolay gelsin
full member
Activity: 260
Merit: 102
Bu arada, bu başlık altında da sorulmuş olan bir çok soruyu yanıtladığım yeni bir video hazırladım... İlgilenenler tık:

full member
herkes faydasını düşünerek deneyebilir ama zararları hakkında bilgi almanızı tavsiye ederim ban yiyebilirsiniz dikkat ederseniz faydası olur

Böyle bir ihtimal SIFIR... Kesinlikle ban yeme gibi bir durum söz konusu değil, olamaz da. Exchange siteleri Apilerini yasal olarak paylaşıyor ve bu tip botların kullanımını destekliyor. Cat Bot binlerce kullanıcısı olan, 2013'den beri kullanılan, kullandığı için kimsenin ban yemediği, hatta bazı sitelerin Cat Bot'un kendi apisini desteklemeye başladığını müjde gibi duyurduğu bir bot. İçiniz rahat olabilir.

Örnek vermek gerekirse: https://twitter.com/yobitexchange/status/666301622801182721?lang=en

Yukarda örnek verdiğim tweetin 2015'den olduğuna ve indirim yapılacağı söylenen miktarın artık Cat Bot'un kendi fiyatından bile pahalı olduğuna dikkatinizi çekerim. Böyle bir indirim elbette artık söz konusu değil Smiley Üstüne 0.025 BTC vermemiz gerekir Cheesy Cheesy
member
Activity: 504
Merit: 12
herkes faydasını düşünerek deneyebilir ama zararları hakkında bilgi almanızı tavsiye ederim ban yiyebilirsiniz dikkat ederseniz faydası olur
full member
c.a.t botu satın almadan önce back test yapma imkanımız var mı ? Ben cryptotrader in botlarını (zone bot )kullanıyorum ama daha kullanışlı birşey varsa araştırıyorum.

Backtest ya da demo maalesef. Backtest konusunda, cat bot'un çalışma prensibini incelerseniz aslında sizin günlük ayarlarınıza dayalı olduğunu göreceksiniz. O yüzden net veriler girmeden backtest biraz zor. Ayarladığınız fiyattan ya da günlük ortalamadan alıp, sizin ayarladığınız gain ile satıyor daima. Ping pong algoritması kullanıyor.

Demo ise maalesef her kullanıcının api keyine göre program yazılıp gönderildiği ve daha sonra hiçbir server ile iletişim kurup iptal edilemeyeceği için verilemiyor.
newbie
Activity: 13
c.a.t botu satın almadan önce back test yapma imkanımız var mı ? Ben cryptotrader in botlarını (zone bot )kullanıyorum ama daha kullanışlı birşey varsa araştırıyorum.
full member
Ben anlamdım bot düşen bir piyasada zarar etmeden alım yada satım yapacak matematiksel olarak demişsiniz bu bot istatiksel olarak hata payı yüzde kaç?

%0.
Botun hata payı diye bir şey yok. Hatayı biz seçimlerimizle yapabiliriz ancak.
Yapıp tamamladığı her işlemde matematiksel olarak bir kazanç sağlıyor dedim. İşlemin pong ayağını tamamlayamadan işlem yaptığın coin çakılırsa, ya stop loss koyduysanız sizin belirlediğiniz zararla satar, ya da bekler fiyatı tekrar artmasını.

Ancak düşüşteki bir piyasada da kullanabileceğiniz emirler var elbette. Piyasa neredeyse hiçbir zaman ok gibi dümdüz aşağı doğru çakılmaz. Dalgalanarak iner. Yükseliş de aynı şekilde olur (eğer bir pump müdahalesi yoksa). İşte buradaki her dalgalanmadan giderek düşen ya da artan fiyatlarla emir vermeniz mümkün. Yani aslında düşüşteki piyasada, düşüşün % kaç dalgalanmalarla olduğunu aşağı yukarı kestirebilirseniz cat'e onlarca işlem yaptırabilirsiniz bu sırada.
full member
1 eth = 0.01 BTC diyelim, ETH/BTC de ping-pong dinamik %1.6 lık bir değerde al-sat yaptırıyorum.
1 eth karşılığında fee değeri önemsiz olarak 0.01 btc aldık sattık ping-pong tamamlandı ve "çilink" sesini duyduk.
tekrardan bakınca yine 1 eth = 0.01 btc alış satış yapıyor ama her defasında 0.0001231 gibi saçma ve satışı bile mümkün olmayan bir btc yi ekstra bırakıyor. BTC arttırmak istersek bu güzel. Fakat;
ETH/NEO al-sat yapıyoruz diyelim. Ben napayım 0.0001231 neo yu? cüzdanımda kalan 7 fun, 2 xml gibi bir ton değer var.

Bu bahsettiğiniz durum botla alakalı bir şey değil. Borsada alım satım yaparken, hatta coin transferi bile yaparken yaşanan bir durum ve terminolojik adı "dust". Konuyla ilgili detaylı bilgiyi "dust transaction" - "bitcoin dust" vs gibi terimleri google'da aratarak bulabilirsiniz ancak kısaca özetlemek gerekirse o anda elinizde olan diğer coin miktarının çevirmekte olduğunuz miktara tam sayı ile çevirilememesinden kaynaklanıyor. Çünkü işlem yaptığınız borsanın minimum trade izninin altında kalıyor, dolayısıyla bu kırıntılar oluşuyor. Eğer aynı parayla işlem yapmayı sürdürürseniz, bu dust yeterince çoğaldığı zaman ping pong işlemlerinizin içine katılarak eritiyor zaten Cat. Bununla ilgili ayarı "Dust Elements" başlığı altında bulabilirsiniz.

Acaba rica etsek bizler için şöyle şöyle yapıyorum tarzında değil de; şu şudur, şurası şu işe yarıyor tarzı bir video çekebilir misiniz? yada resimli anlatım vs.

Bunun önce İngilizcesini catcryptobot.com sitesi için hazırlayacağım ancak bir türlü fırsat bulamıyorum. Fakat yine de bu süreç içinde destek ihtiyacınız olduğunda bana attığınız maillerin hepsine cevap veriyorum biliyorsunuz Levent bey Smiley

2 ayrı lisansım var iki hesapta sürekli eksi yazıyor anlam veremiyorum.

Bunun cevabı basit aslında. Defalarca bu forum başlığı altında da, size attığım maillerde de belirtmiş olduğum gibi bu işin temelinde sizin seçimlerinizin önemi var. Cat bot sizin için coin seçmiyor, 24 saat ortalama ayarı seçmezseniz, sizin için fiyat bile belirlemiyor. Sadece sizin normalde borsada yapacağınız işlemleri otomatikleştiriyor ve siz orada yokken de yapılmasına olanak sağlıyor. Ancak diyelim ki siz 10 tane coin seçip bunlar için eşit miktarlarda işlem başlattınız; ve bunların 4'ü iyi seçimlerdi ve her gün bir sürü başarılı ping-pong işlemi gerçekleştirip size para kazandırıyor diyelim. Geri kalan 6 seçiminiz o süreçte borsada eriyor olursa toplam bakiyeniz elbette eriyor gözükecektir.

Benim izlediğim yol genellikle güvendiğim az coin ile daha yüksek miktarlar kullanarak işlem yapmak şeklinde. Herkesin stratejisi tabii ki farklı olur. Ancak alım satım yaptığınız coin sayısını arttırdıkça genel toplamda zarar etme riskinizi de arttırmış olursunuz. Hele ki böyle günlerde bitcoin borsası tepetaklak olurken. Başa çıkabileceğiniz sayıda coin ile alım satım yapmak bag ihtimalinizi azaltır, genel toplamınızı daha stabil bir şekilde korumanıza ya da arttırmanıza yardımcı olur. Ama tekrar söylüyorum, gerçekten güvendiğiniz 10 tane, 20 tane coin vardır... Sizi nereye götüreceğini bilirsiniz. Cat bu durumda gerekirse aynı anda 50 coin ile bile işlem yapmanızı sağlar elbette.
newbie
Activity: 70
Ben anlamdım bot düşen bir piyasada zarar etmeden alım yada satım yapacak matematiksel olarak demişsiniz bu bot istatiksel olarak hata payı yüzde kaç?
newbie
Activity: 4
Güçlü hocam benimde şöyle bir sorum var mesela;
1 eth = 0.01 BTC diyelim, ETH/BTC de ping-pong dinamik %1.6 lık bir değerde al-sat yaptırıyorum.
1 eth karşılığında fee değeri önemsiz olarak 0.01 btc aldık sattık ping-pong tamamlandı ve "çilink" sesini duyduk.
tekrardan bakınca yine 1 eth = 0.01 btc alış satış yapıyor ama her defasında 0.0001231 gibi saçma ve satışı bile mümkün olmayan bir btc yi ekstra bırakıyor. BTC arttırmak istersek bu güzel. Fakat;
ETH/NEO al-sat yapıyoruz diyelim. Ben napayım 0.0001231 neo yu? cüzdanımda kalan 7 fun, 2 xml gibi bir ton değer var.
Acaba rica etsek bizler için şöyle şöyle yapıyorum tarzında değil de; şu şudur, şurası şu işe yarıyor tarzı bir video çekebilir misiniz? yada resimli anlatım vs.
2 ayrı lisansım var iki hesapta sürekli eksi yazıyor anlam veremiyorum. Undecided
newbie
Activity: 3
jr. member
Activity: 122
Merit: 5
Videonuzu izledim , tüm konuyu da okudum.

Anlamadığım btc ve tüm altların son 1 ayda %50 düşüş durumunda botla nasıl bir strateji izleneceği?
Diyelim bitcoin 19.000usd' deyken en son alışı yaptık(2017 12. ayda) o tarihten sonra bir daha asla o fiyatlara gelemedi. Botu da durdurup bekliyoruz. Aylarca,haftalarca bitcoinin tekrar bu seviyelerine gelmesini mi bekleyeceğiz?

Diyelim btc  %10 düştüğünde daha da kaybetmemek için Stop-loss emri koyduk. Satış gerçekleşti. Ardından kendi hemen tekrar alış emrini koyuyor mu?

BTC ve hiçbir altcoinin uzun süre yatay seyirde gitmiyor. İllaki çok büyük sıçramalar veya düşüşler gerçekleşiyor. Bu durumda nasıl strateji izliyoruz? Sürekli bizim mi takip etmemiz gerekiyor piyasayı?

full member
botlara oldum olası karşıyım insanlar bildikleri kadar yapmalı trade işini

Konudaki hiçbir şeyi okumadan mesaj kasmaya çalışan bu düşük rankli taze üyelerden gına geldi artık. He kardeşim, botlar tü-kaka... Bu arada Jr.'dan member'a geçmene de az kalmış, şimdiden tebrik ederim.

"Bildikleri kadar yapmalı" demiş bir de ya Cheesy
Bir kez daha söylüyorum (keşke son kez olsa); bot kullanmak size mucizevi bir otomatik para getirisi sağlamaz. Sizin bilgisayar başındayken yaptıklarınızı, siz bilgisayar başında değilken yapmanızı ya da insan olarak hızınızın yetmeyeceği işlemleri gerçekleştirmeyi sağlar. Bilmediğin bir şey yapmıyor zaten hiçbir bot... otomatik darphane diye size bot satmaya çalışan varsa zaten uzak durun, kazıklanmak üzeresinizdir Smiley
newbie
Activity: 168
botlara oldum olası karşıyım insanlar bildikleri kadar yapmalı trade işini
newbie
Activity: 3
Merhabalar CAT lisansımı 0,055 BTC'ye satıyorum. Orjinal fiyatı şu an 0,065 BTC.

10 tane borsada ücretsiz kullanabilirsiniz. farklı borsalarda kullanmak isterseniz sampey'e API ücreti ödeme yapmanız gerekecek.
Alacak arkadaşa dikkat etmesi gerekenleri ve yapması gerekenler hakkında detaylı bilgi vereceğim.

Satış sebebi, gün içinde ilgilenme fırsatım olmuyor, DM ile iletişime geçebilirisiniz.

Satış günceldir, %15 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.

Fiyat 0,05 BTC'ye düşmüştür, %24 indirimli fiyattan satın almış olacaksınız.

Hocam, tüm ayarları vs biliyorsan İstanbul içindeysen ben alayım !
newbie
Activity: 39
Merhabalar CAT lisansımı 0,055 BTC'ye satıyorum. Orjinal fiyatı şu an 0,065 BTC.

10 tane borsada ücretsiz kullanabilirsiniz. farklı borsalarda kullanmak isterseniz sampey'e API ücreti ödeme yapmanız gerekecek.
Alacak arkadaşa dikkat etmesi gerekenleri ve yapması gerekenler hakkında detaylı bilgi vereceğim.

Satış sebebi, gün içinde ilgilenme fırsatım olmuyor, DM ile iletişime geçebilirisiniz.

Satış devam etmektedir, %15 indirimli alabilirsiniz.

tel no gönderir misiniz hocam özelden
newbie
Activity: 1
20 borsaya entegre oluyor.

Program ile ücretsiz kullanabileceğiniz borsalar:
  • Yobit
  • Cryptopia
  • Coinsecure
  • Cexio
  • Therock
  • Vaultoro
  • Livecoin
  • Liqui
  • Tuxexchange
  • Stocks.Exchange

Ekstra Api ücretli borsalar:
  • Poloniex
  • Bittrex
  • Btc-e
  • Bitstamp
  • Bter
  • HitBtc
  • Bitfinex
  • KCoin
  • Kraken
  • CCex

Slm, Binance desteği yok mu?
full member
Bir ara küçük bir miktar ayırıp denemeyi düşündüm anck arkasından bir iki bot hatası yüzünden zarar gören arkadaş ile görüşünce vazgeçtim. Yapmak isteyen arkadaşlara 2 sey tavsiye ediyorum. 1. kücük bir miktar farklı yada yeni bir hesap açıp orda denemeleri. 2. Al/sat yapacakları koinleri ve kar marjını / stop loss u seçerken bildiğiniz koinlere yoğunlaşın.

Şimdiye kadar yüzlerce işlem yaptım, "bot hatası" diye bir şey başıma hiç gelmedi... O muhtemelen arkadaşlarınızın kendi hatasından kaynaklıdır Cheesy Botun güzel tarafı duyguları olmaması, neye programlanırsa onu yapması ve hatasız işlemler yapabilmesi zaten. Hatayı o yapacak olsa kimse kullanmaz. Fakat her iki tavsiyenizde de haklısınız. Ufak miktarlarla başlayıp botu tanımak, işleyişini anlamak önemli. Daha da önemlisi hep güvenli denebilecek coinleri trade etmek ki "bag" (elde kalma) durumunda canınız sıkılmasın. Er geç geri tırmansın ve size kar getirsin...
Pages:
Jump to: