www.catcryptobot.comBTC-------------------------------------------------------------------------------BTC
CAT Bot Nedir?
C.A.T. (ya da CAT Bot) Java programlama dilinde yazılmış ve aşağıda logosu olan tüm işletim sistemlerinde çalışan, seçtiğiniz kripto paralar, exchange siteleri ve parametreler (şart değil) dahilinde 24 saat 7 gün alım-satım yapma imkanı sunan bir otomasyon programıdır.
Programın Tanıtımı ve Nasıl Çalıştığını Anlattığım Video için Burayı Tıklayabilirsiniz:Cat Bot Hakkında Sık Sık Sorduklarınızı Cevapladığım Video:
CAT Bot Nasıl Çalışır?CAT alım-satımlarda popüler olan Ping-Pong algoritmasını kullanarak siz uyurken bile kripto para alıp satarak çalışır.
Kazanç Sağlamak Garanti midir?
Bir ping-pong alım satımı tamamlandığında programın varsayılan ayarlarına göre matematiksel olarak bir kazanç sağlanması kesindir. Bu oranı sizin belirleyeceğiniz stratejiler ile kolaylıkla arttırılabilir.
CAT Bot başka bir sunucuyla iletişim kurar mı?Hayır, program sadece sizin bilgisayarınızda çalışan bir bot'tur.
Hangi exchange sitelerinde kullanabilirim?20'nin üzerinde exchange sitesinde kullanabilirsiniz. Bunlara elbette Binance, Poloniex, Bittrex, BTC-e, Yobit, Cex.io gibi siteler dahildir, çok daha fazlasında kullanmanız da mümkündür.
C.A.T. fiyatı nedir?Bu sorunun cevabı hangi sitenin API'si ile kullanmaya seçeceğinize göre değişir. C.A.T. taban fiyatını ödedikten sonra ücretsiz kullanmaya başlayabileceğiniz siteler olduğu gibi, genellikle yüksek hacimli sitelerde kullanmak için farklı fiyat kategorileri bulunmaktadır. Bu fiyatlandırmayla ilgili bilgiyi yazının altında vereceğim.
Kullanmak zor mudur? Programı anlayamazsam ne yapacağım?Açıkcası ilk 1-2 gün ben de bu programın satıcısı olarak bocaladım ancak basit bir takım ayarları anladıktan sonra yağ gibi aktığını söyleyebilirim. Benim referansımla programı alan kullanıcılara ücretsiz telegram desteği vereceğim ve iyi kazandırdığını bulduğum bazı stratejileri paylaşacağım. Bir noktadan sonra kazancınızın ne kadar büyüyeceği sizin yaratıcılığınıza kalıyor. Ama yine de programdan memnun olmazsanız, hakkınızı başkasına satmakta serbestsiniz. Programa girdiğiniz API key, programın yapımcısı tarafından yeni satılan kişiye göre sınırsız kez modifiye edilebiliyor. Bu bakımdan da bir riski olmadığını söyleyebiliriz yani. Ancak satmak istemeyeceğiniz neredeyse eminim
Nasıl kazançlar ummalıyım?Elbette hiçbir şey mucize değil. Ancak bu program ona en yakın şey diyebiliriz. Elde edeceğiniz gelir piyasada bulunan paranızın miktarına, alım-satım yaptığınız paralara ve onların gidişatına göre değişir. Ping-Pong alım satım işlemi yatay (sideways) giden piyasalarda kullanımla en iyi sonucu verir. Sürekli yükselen, ya da sürekli düşen piyasalar ilk 1-2 alım satım işleminden sonra programın yapacak bir şey bulamamasına sebep olabilir. Bu tip seçimleriniz belirleyici olacaktır.
Kendi hikayemden bahsedecek olursam, ben bu yazıdan tam 1 hafta önce (14.08.2017) kullanmaya başladım ve Poloniex'de alım satım yaptığım
0.47BTC civarında param vardı. Dediğim gibi ilk 1-2 gün biraz bocaladım. Daha sonra sistemi oturttum fakat arada ripple gibi düşen bir paraya yatırım yapma hatasında bulunup parayı "daha da düşecek" korkusuyla erken sattım (daha sonra benim limitimden yükseğe çıktı ama, neyse) ve $30 dolar civarında bir kayıp yaşadım. Bugün (21.08.2017) itibariyle, bu kaybım da dahil olmak üzere karım toplam:
0.0308069BTC, an itibariyle
124$ civarı para yapar ki malumunuz btc düşüşte şu anda. Buyurun bu da screenshot:
Bu resim için ripple kaybımı listeden sildim ve sağ altta "Sum:" yazan yerde seçtiğim Total Gain listesinin (
82 işlem) toplamını görebilirsiniz:
0.03470691BTC (aşağı yukarı
150$ yapar)
0.47BTC ile oynayarak 1 haftada!Programın arayüzünden bu rakamları toplamak
şimdilik mümkün olmadığı için excel'e export edip oradan gösterdim. Programın içinden görmek isteyenler
buraya tıklayarak bakabilirler. İnanmayanlar da soldaki tarihlerden, alım-satım fiyatlarını kontrol etsin lütfen.
Yeri gelmişken şunu da belirteyim, tepede belirttiğim ilk çıkış tarihi ve son güncellemeden de anlayabileceğiniz üzere programın yapımcısı programı sürekli güncellemekte ve geliştirmekte. Programı satın aldığınızda, gelecekte eklenecek tüm özelliklerden de faydalanabilir olacaksınız.
Ayarları yapacağınız en önemli program ekranı aşağı yukarı şöyle bir yer olacak:Gördüğünüz gibi aktif olarak ETH, LTC, DASH ve BCH alım-satımı yapmaktayım.
Programı satın alırsanız size Telegram üzerinden destek vermeye devam edeceğim.
Gelelim nasıl satın alacağınıza ve fiyata...Programın fiyatı programın yapımcısı tarafından sürekli güncelleniyor ve şu anda bir
Şubat indirimi yapıyor. Güncel fiyatları iki şekilde öğrenebilirsiniz:
1) Resmi Cat Bot Sitesini ziyaret ederek:
Cat Bitcoin Botya da2) Programcının kendisine hangi sitede kullanmak istediğinizi bildiren bir mesaj gönderirseniz, size güncel bir fiyat hesaplayıp verecektir.
Lütfen bunu yaparken benim kullanıcı adımı da referans vermeyi unutmayın. Programcı
Sampey'e mesaj göndermek için
burayı tıklayabilirsiniz.
Kendisine gönderebileceğiniz örnek bir mesaj şöyle olabilir: Eğer sorularınız varsa lütfen buraya yazmaktan çekinmeyin, elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Bilgim dahilinde olmayan şeyleri de sorarak sizin için öğrenebilirim.