Bot satış savaşları sağolsun CAT ile ilgili yanlış bilinen bazı şeyleri düzeltmem gerektiğini farkettim
Kedi'de ping-pong stratejisi uygulanir. (Ki bu strateji zaten GunBot'ta var)
YANLIŞ! Aslında
yarı-doğru demek daha doğru belki de. Gunbot kullanıcıları kendilerinde olan stratejiyi Ping-Pong sandıkları için böyle düşünmeleri doğaldır. Oysa ki onların ve diğer botların kullandığı Statik Ping Pong stratejisidir. CAT
DİNAMİK PİNG PONG stratejisi ile çalışır. Fark: Mega!
Bu stratejide diyelim ki 98'den al 100'den sat denir.
YANLIŞ! Üst maddede dediğim gibi Gunbot kullanıcılarının ping-pong stratejisini "şurdan al burdan sat" olarak bilmeleri normaldir. Halbuki CAT ile şunu söyleyebilirsiniz "Asla
şu fiyatın altına alma, sattığında bana
şu kadar kar getir, bir sonraki alışın bir önceki alışının yüzde
şu kadar altında/üstünde olsun" ve verdiğiniz aralıklar içinde CAT piyasayı uygun gördüğü şekilde kendisi hareket edecek, mevcut parametrelerde sizin için en karlı alış/satışı gerçekleştirecektir. Sizin için düşünmez ama sizin verdiğiniz özgürlükleri sizin yararınıza kullanır.
Bu araligi belirleyebilmek icin ciddi bir trading bilgisine sahip olmaniz gerekir.
DUBLE YANLIŞ! Ben tradinge bu programı kullanarak başladım ve 2-3 gün içinde günlük kazancımı diğer botların hepsinin kazandıracağını iddia ettiğinin üstüne çıkarabildim. Şans mı? Sanmıyorum
Kullandığım strateji poloniexin tablolarına bakıp en yüksek ve alçak alış satışların ortalamasını bulmak kadar basitti aslında. 2 Sayıyı birbirine ekleyip 2'ye bölmek ciddi bir trading bilgisiyse; zaten trading işini size tavsiye etmem
Diyelim ki cok iyi bir trading bilginiz var ve araligi guzel bir sekilde belirlediniz. Araliktan asagida ya da yukarida kaldiginda maalesef tekrar kontrol etmeniz gerekir ki bu zaman ve para kaybi demektir.
YANLIŞ! Yani aslında yine yarı-doğru. Hiçbir bot sizin onu başıboş bırakıp tatile gitmenize elverişli değildir. Mutlaka belirli stratejiler ve rakamlar yenilemeniz gerekir. CAT bu konuda diğer botlar daha fazla iş gücü gerektirmez. Aksine günde 2-3 defa bakarak kazancınızda süreklilik sağlayabileceğinizi garanti ediyorum. Diğer botlar, mesela Gunbot, bunu garanti edebiliyor mu? Ben onların
eski kullanıcılarıyla konuştum. Acaba neden eski?
Zaten bu trading bilgisine sahipseniz bot'a ne gerek var?
Kendiniz alir satarsiniz.
DOĞRU! Şaşırdınız değil mi? Çok doğru... Bence de en iyi yöntem kendiniz yapabildiğinizdir. Fakat neden CAT kullanasanız? Çünkü asla 24/7 bilgisayar başında olamazsınız. CAT size özgürlük sağlar. Eğer trading bilgisine sahipseniz kazancınızı CAT sayesinde daha da katlamanız mümkün. Çıkacağını bildiğiniz bir coin için alış ya da düşeceğini bildiğiniz bir coin için satış emirleriyle sayısız işlemin uyurken gerçekleşmesi için CAT'i bırakıp yatabilirsiniz. Sabaha biraz daha zengin kalkacaksınız
Kedi'de bu aralik belirleme isleminde gunde ortalama 5-6 islemle hareket edersiniz.
DOĞRU! Çünkü CAT kullanırken günde 200+ içi boş işlem yapmanıza gerek olmaz. 5-10 tane %1.5-%3 arası işlem yaparak tüm paranızı rahatlıkla %2-3 arttırabilirsiniz. Bu elbette sizin şansınıza ve stratejinizi kuruşunuza bağlıdır. Bu rakamı %10 da yapabilirsiniz, ilgilenmezseniz %1.5 da kalabilir. Her program bakarsanız bağ bakmazsanız dağ olur ama CAT ile bağa bahçeye kavuşma şansınız çok olasıdır
Tabii denemesi size kalmis. Bir yerde azıcık daha trading bilgisi sahibi olunca yeni özellikler için başka botlar araştırmak zorunda kalacağınız GunBot, diger yerde pencerelerinin içinde onlarca özellik ve ayar gizli, sürekli güncellenip geliştirilen, amatöründen profesyoneline herkesin tercih edebileceği CAT
Ben en iyisi bu bilgileri ana postta da yazayım ki herhangi bir yanlış bilgiye kurban gitmesin kimse