Pages:
Author

Topic: 【BOT】🌟 CAT Bot ile Tüm Gün Para Kazanın 🎬 -En iyi Bitcoin Botu! 🌟 - page 7. (Read 25310 times)

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Kullanılabilir bir program gibi duruyor ama yinede oldum olası programlara tam güvenememişimdir. En iyisi kendin bakıcan araştırmasını yapıcan gün içerisinde istediğin fiyatlardan alım satış yapacaksın ki işin zevkini alasın Cheesy
full member
Activity: 260
Merit: 102
Liqui de projramı ucretsiz kullanabiliyormuyuz doğrumu anladım acaba
bu tarz botların en buyuk eksıgı demo yapılmaması ama eger liqui de ucretsiz deneyebılırsek almayı duşunebılırım

Programın taban fiyatını ödeyerek Liqui'de ücretsiz kullanabilirsiniz, doğru. Herhangi bir ekstra Api ücreti ödemenize gerek olmaz. Ancak programın demo versiyonu olmaması programın dışarıyla hiç bağlantı kurmamasından kaynaklı ve programı eğer bir kez alıp bilgisayarınızda çalıştırırsanız daha sonra iptal edilmesinin bir yolu olmuyor. Bu sebeple demo versiyonu dağıtmıyorlar maalesef. Ancak satın aldığınız programı tüm yenileme lisanslarıyla daha sonra istediğiniz fiyattan satmakta özgürsünüz. Programcısı sampey talep geldiği zaman lisanslamayı yeni sahibine göre değiştiriyor. Alan kişi de ömür boyu ücretsiz yenileme hakkına sahip oluyor.
Zaten denerseniz satmak istemeyeceğinize neredeyse eminim Wink
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Liqui de projramı ucretsiz kullanabiliyormuyuz doğrumu anladım acaba
bu tarz botların en buyuk eksıgı demo yapılmaması ama eger liqui de ucretsiz deneyebılırsek almayı duşunebılırım
full member
20 borsaya entegre oluyor.

Program ile ücretsiz kullanabileceğiniz borsalar:
  • Yobit
  • Cryptopia
  • Coinsecure
  • Cexio
  • Therock
  • Vaultoro
  • Livecoin
  • Liqui
  • Tuxexchange
  • Stocks.Exchange

Ekstra Api ücretli borsalar:
  • Poloniex
  • Bittrex
  • Btc-e
  • Bitstamp
  • Bter
  • HitBtc
  • Bitfinex
  • KCoin
  • Kraken
  • CCex

Diğer sorunuza gelince, bu gunbot'tan çok daha üstün bir şey. Gunbot'un size tanımadığı opsiyon miktarı ve özellik sunuyor. Sadece bir ping-pong botu gibi gösterilmesine bakmayın, dinamik alış-veriş imkanı sağlıyor aslında ve doğru stratejileri programda kurarak gunbot ile asla elde edemeyeceğiniz boyutlarda kazançları portföyünüze kısa sürede eklemeniz mümkün. Gunbot ile bütün gün ssh takibi yaparken kör olabilirsiniz, CAT ile günde 2-3 kez piyasaya göre ayarlayıp bırakarak kafanız rahat olacaktır. Biri yeni başlayanlar için diyelim, öteki her seviye kullanıcı için kısacası. Bugünü kurtarmak için gunbot tavsiye ederim ama ileri seviyelerde de işinize yarayacak bir bot istiyorsanız CAT'i tek geçiyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 242
he borsaya entegre oluyormu ve her bırı için ayrı ücret isteniyormu acaba
bu gunbot gibi birşey anladıpım kadarıyla
full member
Yukardaki arkadaşla telegramdan görüşüyoruz ve kazanmaya başladı bile.

Bu arada dünden beri forum yeni üye olup başlığa mesaj yazamadığını söyleyen 3-4 ayrı kişiden mesaj aldım. Forumun taze üyesiyken bu olabiliyor arkadaşlar. 6 dakika beklemeniz vb. kurallar istiyor forum ayarları, canınızı sıkmayın zamanla açılacaktır ama bu arada bana direkt ulaşmak için ismimin altındaki Konuşma Baloncuğu simgesine tıklayarak özel mesaj gönderebilirsiniz. Size dilediğiniz her konuda hızlıca yardımcı olacağım.

Şimdiden bol kazançlar Cheesy
copper member
Activity: 6
Merit: 0
Selam Referansın ile aldım bot'u telegram için pm yollar mısın
full member
Bot çalışırken bilgisayarın açık kalmasına gerek var mı?

Bot çalışırken verdiği emirler (alış / satış) kapatıldığında da geçerli kalacaktır ancak kapalıyken sizin için karlı olacak emiri tekrar vermesi mümkün olmaz. Açtığınızda kaldığı yerden çalışmaya devam eder.

Şöyle düşünün; Bir coini "5" fiyatından satın alıp size %2 kar getirdiğinde satmasını söylediniz. Emir exchange sitesinde deftere yazıldı. Siz botu kapatıp yattınız. O arada 5'den alış gerçekleşirse, bot bunu görüp %2 karla tekrar satışa koymamış olduğu için fırsatı kaçırabilirsiniz. Üstüne tekrar sizin emir verdiğiniz fiyata düşüp çıkışları da kaçırmış olursunuz. Yani mümkün mertebe açık kalması yararınıza olur.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bot çalışırken bilgisayarın açık kalmasına gerek var mı?
full member
Hocam ben videoyu izleyip geldim, programı satın almak istiyorum. Bir ilgilenirmisiniz lütfen?

Tabii. Özelden size mesaj attım, oraya bakın lütfen.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Hocam ben videoyu izleyip geldim, programı satın almak istiyorum. Bir ilgilenirmisiniz lütfen?
full member
CAT ile geçen son 24 saatlik işlemler  Cool

1 adet %2
5 adet %1.5
1 adet %0.7 'lik işlem.

Toplam kazanç: 0.00538591BTC = 22.76$

Her gün en kötü böyle geçiyor arkadaşlar. Piyasa özellikle bu ara çok uygun. Fırsatları kaçırmayın  Grin
full member
Hocam yenisini isteyin Sampey'den. Bir kere alınca ömür boyu update hakkınız var biliyorsunuz. Hatta önümüzdeki günlerde yeni bir update geliyor yine...

Düzenli bilgilendirme mesajı geliyor. Dropbox linkinde hep son sürüm oluyordu. Birkaç süre önce indirmiştim. Kurmuştum ama çalıştırmadan unuttumi, orada kaldı Smiley

Gelişmeleri buraya yazarsanız sevinirim, herkes işlevselliği takip edebilsin... Dün videoyu çektiğimden beri %1.5 'larla işlemler gelmeye devam ediyor Cheesy
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Hocam yenisini isteyin Sampey'den. Bir kere alınca ömür boyu update hakkınız var biliyorsunuz. Hatta önümüzdeki günlerde yeni bir update geliyor yine...

Düzenli bilgilendirme mesajı geliyor. Dropbox linkinde hep son sürüm oluyordu. Birkaç süre önce indirmiştim. Kurmuştum ama çalıştırmadan unuttumi, orada kaldı Smiley
full member
Sanıyorum ilk sürümlerinden beri var bu bot bende. O zamanlar yoğun kullanmıştım. Ama bitcoin çok ucuzdu, alcoinler mining maliyetineydi. 3-5 btc atıp, etliye sütlüye bakmadan altcoinlere bölüştürüp rahatlıkla çalıştırılabiliyordu.

Uzun zamandır kullanmadım. Tekrar bir kurayım bakayım Smiley

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Sanıyorum ilk sürümlerinden beri var bu bot bende. O zamanlar yoğun kullanmıştım. Ama bitcoin çok ucuzdu, alcoinler mining maliyetineydi. 3-5 btc atıp, etliye sütlüye bakmadan altcoinlere bölüştürüp rahatlıkla çalıştırılabiliyordu.

Uzun zamandır kullanmadım. Tekrar bir kurayım bakayım Smiley

Bu arada api kimliğini bir kere register ediyor Sampey. Unutursanız ya da değiştirirseniz bir daha alın diyor. Satışlar düştükten sonra aynı şeyi ikinci satmak gibi bir gelir modeli oluşturdu sanırım kendisine...
full member
Programın tanıtımın ve kullanımını anlattığım videoyu ekledim arkadaşlar buyurun:

https://youtu.be/GqNf_LKswlk

Ses biraz kayıyor bir noktadan sonra (bilgisayarın azizliğine uğradım) ama anlattığım yerleri etkileyen bir durum olmadığı için yeniden çekmedim açıkcası. Biraz da uzun oldu kusuruma bakmayın. Bu şekilde çektiğim henüz ilk video, atladığım ya da karışık anlattığımı düşündüğünüz şeyler varsa da affola. Anlamadığınız yerleri buradan ya da video altından sorarsanız elimden geldiğince açıklamaya çalışırım.

İyi seyirler Cheesy
full member
Hocam tanıtım ve kullanım için kapsamlı bir videonuz olsa iyi olur. O ayarların çoğunu benim gibi pek çok kullanıcı bilmiyor.

Video geliyor evet, söz. Smiley

Program karışık görünse de size para kazandıracak ayarlar çok basit aslında. Programdaki tonla özelliğin getirdiği bir karışık görüntü var sadece. Videoda stratejilerimi paylaşmayacağım ama kullanımını çok temel olarak anlatacağım. Satın alanlar oradan yola çıkarak programı kurup kullanmaya rahatlıkla başlayabilecekler. Benim referansımla alanlara örnek stratejiler de önereceğim, ki aslında benim önermem bile şart değil, kendiniz uygun gördüğünüz şeylerle bile yapabilirsiniz. Ama roma'yı tekrar keşfetmeye ne gerek var değil mi Cheesy
full member
Gunbot a göre aşırı pahalı. İzlenimlerime göre de gunbot catten daha hızlı ve stratejik olarak çalışıyor

Yazıyı tam olarak okuduysanız, Gunbot'un iki katı bile değil ancak 5 katı özellik ve konfigürasyon barındırıyor. Gunbot size cep harçlığı kazandırabilir, CAT size para kazandırır. Cheesy Aynı yatırım miktarıyla elde edebileceğiniz ROI süresinin bir incelemesini yapabilsek keşke. Gunbot'un ana başlığı "bir aydır %0'la onlarca işlem yaptı" şikayetleriyle dolu. Buraya derlememi ister misiniz?

CAT'in de sayfasını inceleyebilirsiniz dilerseniz... Wink

Edit: Ve ben bunları yazarken Sampey %50 indirim duyurdu... özellik farkı bakımından bakacak olursak artık arada kalan minik fiyat farkı yüzünden bunu değil Gunbot'u alana geçmiş olsun

sanırım Gunbot kullanıcısısınız, size bol şanslar! Cheesy
full member
hocam bilgisayar ortamında kendi yazılımınız değilse kesinlikle güvenilmez koca borsaların hacklendiği yerde bu programlar zaten çocuk işi
ayrıca gönderim yapmıyor eyw ama şöyle bir örnek vereyim oldu ki elimde koni hacker kendi elinde bir coini satışa coydu ve benim elimdeki programdan alış verdi bütün alt coinleri sattı gitti diğerine alışverdi
salladım örn yani olacak diye demiyorum burda demek istediğim direk coinleri almasıyla zararın satması ve 10 satoşilik coini 100 alması mesele! olur mu olur.

Exchange sitelerinin alış-satış sistemi sizin düşündüğünüz gibi çalışmadığı için böyle bir şey söz konusu değil. İstediğiniz kişiye istediğiniz fiyattan satmak diye bir şey olmuyor. Siz bir coini en yüksek fiyattan da satışa koysanız, öteki taraftan alacak kişiler Poloniex, Bittrex gibi sitelerde sıralamaya göre belirleniyor. Yani ben burda ucuz coini koydum, oradan öteki pahalı alış emri vermişti ona kitledim gibi olmuyor. Teknik olarak iddia ettiğiniz şeyin ihtimali %1 bile değil, hele ki bu hacimde olan sitelerde. Öyle bir art niyet güden yazılımcıya daha coin düşmeden havada kaparlar öyle emirleri Cheesy Lütfen evhamyapmayın, insanları korkutacaksınız yok yere. Cheesy
Öte yandan tekrar belirtmek istiyorum ki program geçen ay piyasaya sürüşmüş değil, 4 yıldır varolan bir program ve yüzlerce kullanıcısı var. Forumdaki ana başlığında 200 sayfa civarı yazı var. Parayı dolandırıcılıkla kazanmak isteyen bir yazılımcıya ait olmadığının çok net bir kanıtı bence.

Ha, illa emin olmak isterseniz programın başka bir yerle iletişim kurup kurmadığına, bilgisayarınıza gelip giden data paketlerini denetleyip kısıtlayabileceğiniz de bir sürü program var. Bir süre inceleyip, sıkılınca kapatabilirsiniz. Program sadece ve sadece api'sini kullandığınız siteyle iletişim halinde.
Pages:
Jump to: