Zar ne možeš provjeriti koji si Tier bio prema ovome što sam napisao iznad tvog posta? Ne sudjelujem u Twitter kampanjama ali nekako mi se čini da bi to trebalo biti kako sam napisao.
Što se tiče transparentnosti, potpuno se slažem da ostavljaju puno mjesta raznim muljažama jer ne žele objaviti tablicu s popisom koliko je tko dobio tokena i na temelju čega.
BTW, kad si dobio tokene? Ja sam bio u Iconic Telegram kampanji, ali nisam ništa dobio
Ali mislim da ću lagano odustati od tih Telegram kampanja. Pa trebam dobiti 110 tokena čija vrijednost prema ICO vrijednosti ispada oko $1.5. Znam da nisam ništa radio (osim prijavio se u Telegram grupu), ali samo si skupljam siću za koju mi se ne isplati plaćati gas da prebacim na burzu.
Ne mogu znati u koji sam Tier upao jer ne znam koliko je se ljudi prijavilo prije i nakon mene, te da li računaju broj sljedbenika po Auditu.
"If you join after the first half of the campaign you will be counted as one tier lower.
So, if you’re normally a Tier 3 Twitter Account, you will be counted as Tier 2. "
Niam još dobio tokene nego sam vidio koliko ih trebam dobiti. Nije ni neka žurba s obzirom da ih nećemo moći prodati idućih 6 mjeseci.
Sve u svemu, bounty hive telegram i twitter kampanje su zasad grob.