Slackovic gdje nalazis signature kampanje? Ja sam do sada birao na podforumu : Bounties (Altcoins) i nisam bas imao srece. Npr: GIFcoin nosio sam potpis 6 tjedana , kampanja je zavrsila 06.03. i sada idem pogledat jos nisu dosegnuli soft cap, neznam hoce li biti sta od toga.
Upravo kako je i kolega @ovcjisir napisao - na BountyHive servisu pronalazim kampanje. Prije toga sam nabadao ovdje na forumu, ali ovako je puno lakše.
bountyhive ekipo, Kora sign. završava 14.4
ste bacili oko na koju novu potpis kampanju?
Mislim da si nešto krivo pročitao. Pročitaj malo bolje prvo pravilo Kora Network signature kampanje na BountyHive stranici:
The Signature must be kept until the end of the campaign (2018-04-21), removing the signature before that date will result in disqualification.
uuu, zabrijao sam, očito sam si krivi datum stavio u podsjetnik tnx :-)
šta ćemo nakon Kore? jučer sam malo gledao, ali sam neodlučan, zaintrigirao me "Productivist" ali bratemili do 3/7/2018 treba guliti sa potpisom
Iskreno, ja isto nemam pojma u koju kampanju bi se priključio nakon Kora Networka. Napravio sam tablicu s pregledom kampanja na BountyHive-u. U njoj sam otprilike izračunao kolika zarada se može očekivati. Izračun sam temeljio na vrijednosti ETH-a koja je navedena u kampanji tako da nikako nije točan. Ali pošto sam za sve kampanje koristio isti izračun, može se vidjeti od koje kampanje se može očekivati više tokena, a od koje manje.
Link na tablicu:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/11LF_NVrcGCBtJopYU_YLELaxzcPOXfCsHSHUkUQceF0/Naravno, uvijek treba proučiti projekt i vidjeti ima li uopće smisla te hoće li ICO biti uspješan. Ako ne bude uspješan, potrošili ste vrijeme u kampanji bezveze.
U tablicu sam stavio projekte u koje se će se biti moguće uključiti 21. travnja jer tada mogu maknuti Kora Network signature
EDIT: Sad kad sam malo proučio kampanje, mislim da ću se nakon Kora Networka prijaviti za SocialCXN. Prijave traju do 29.4., a kampanja traje do 16.5. Onda kad ta kampanja završi, svejedno se još uvijek mogu prijaviti na Productivist kampanju. Naravno, pod uvjetom da bude mjesta. Ali gledajući broj prijava na svim nabrojanim kampanjama, mislim da neće biti problema s mjestima. Ne znam zašto bi se sad odmah prijavio za Productivist ako u međuvremenu mogu sudjelovati na još jednoj kampanji