Nisu svi stigli prodati tokene tokom buybacka. Na primer, ja nisam stigao jer su prekinuli baš onog dana kad je meni isticao stack.
Za ovaj svoj P2P trading modul tvrde da nije menjačnica i da zato ne važe pravila koja važe na menjačnicama. Prvo su dozvolili svima da trguju, pa je očigledno nešto otišlo pogrešnim pravcem. Onda su rekli da se ne mogu prodavati tokeni kupljeni van njihovog sajta, a onda su dodali da ne mogu ni bounty ni airdrop tokeni.
Kad su pričali o toj ceni od 0,5 EUR, mislili su na Stex menjačnici. Ta je "zvanična". Ove druge ignorišu i ne dozvoljavaju da se o njioma priča na Telegramu. Mislim da su se nadali kako će uspeti da iskontrolišu situaciju sa menjačnicama, ali je projekat očigledno postao popular pa se otelo kontroli i neko od korisnika je Miracle Tele prijavio na druge menjačnice, da ga ulistaju.
Ako ti je stack istekao nakon što su završili s otkupom, zašto ih nisi prodao na ForkDelti? Cijena je u jednom trenutku došla na nekih 40% iznad cijene po kojoj su radili otkup.
Ovaj topic se pretvorio u TELE “Santa Barbara”
Ja cu svoje tokene long stejkati, tako i tako su dosli sa twitter kampanje, koja i nije bila nesto zahtjevna
Minutu ipol dnevno mi je oduzimala, i to ne svaki dan
Meni je ovo u statusu sta bude - bit ce
Sta je sa STO kampanjama? Umrle kao i ICO kampanje?
A čuj... Kad nema interesantnih događanja i novih bounty kampanja, moramo o nečemu raspravljati
Za STO kampanje nemam pojma. Ja sam bio u jednoj bounty kampanji za STO i ekipica je na kraju odlučila svakome tko je sudjelovao dati tokene u vrijednosti $2 (to je cijena po kojoj su prodavani tokeni). Naravno da su se ljudi pobunili, čak su otvorili I scam accusation ovdje na forumu ali mi se nije dalo pratiti što se događa s tim. Jednostavno još jedna neuspješna kampanja...