Evo dobrih vijesti za one koji još uvijek nisu dumpali MiracleTele tokene na ForkDelti. Upravo sam dobio mail da rade otkup tokena koji su dobiveni kroz airdrop ili zarađeni u bounty kampanjama po cijeni 0.20 € po tokenu (ICO cijena). "Kvaka" je u tome da se može prodati ili sve ili ništa. Ne možete prodati samo dio tokena. Sve što treba napraviti je poslati mail na adresu
[email protected] i napisati svoj MiracleTele ID (piše na njihovoj stranici pod Profile -> Account info).
Ja taj mail nisam dobio a bio sam u njihovoj signature kampanji. Znači morao bi tokene sa svog MEW naloga prvo prebaciti na njihovu stranicu da bi mogao dobiti novce? U kojoj valuti vrše isplate, jel u ETH?
Da li je neko imao tokene ili ETH na stranici pa da može potvrditi da su ih mogli povuči na svoj novčanik?
Ako nisi napravio račun na njihovoj stranici, onda vjerojatno zato nisi dobio mail. Uglavnom, moraš napraviti na njihovoj stranici račun, aktivirati ga (moraš poslati 10€ u fiatu ili u kriptu na račun; za tu lovu onda možeš kupiti tokene i stackati ih) i onda dobiješ ETH adresu na koju sa svog walleta šalješ tokene. To je ETH adresa vezana uz tvoj račun tako da nemaš brige. Kad je račun aktiviran i kad pošalješ tokene, možeš ih stackati i dobivati nagradu. Trenutno se nagrade kreću od 2€ do 3€ na 100 TELE tokena, ovisno o danu. Ovisi kakve si sreće, takav dan će te pogoditi jer se dobiva nagrada ovisno kolika je nagrada taj dan. Ne računa se nagrada za svaki dan posebno.
Ja sam sve to napravio. Aktivirao račun (poslao sam ETH u protuvrijednosti 10€ na stranicu), kupio tokene za tih 10€, stackao ih, a kad su stigli bounty tokeni stackao sam i njih. Kako sam bio Sr. Member, dobio sam puno tokena za sig. kampanju pa sam za dva tjedna stackanja dobio 110€. Naravno da sam odmah napravio withdraw i to u ETH. Čim sam to napravio poslali su mi ETH na wallet koji sam upisao.
Ne baš. U mailu ništa ne piše, a Telegram mi je teško pratiti jer ima hrpetinu poruka u kratko vrijeme pa je možda netko negdje i postavio taj uvjet. Ali stavili su uvjet da će otkupiti samo tokene dobivene preko airdropa i bounty kampanja. Kupljene tokene ne otkupljuju tako da ne vrijedi kupiti na ForkDelti (trenutno je cijena oko 60% ICO cijene) i onda prodati njima.
Vidiš taj dio mi se sviđa jer ne vidim kako im to ide na ruku ako su prevara. U svakom slučaju ovo što ti je kolega napisao prodaš sve po ICO cijeni i dokupiš nakon toga na fork delti koliko ti srce želi po nižoj cijeni zvuči kao win-win situacija.
Slažem se. Prodati ću tokene i onda prvo na ForkDelti kupiti par tisuća, a onda još kad izađu na neku burzu ako bude kakvog dumpa, kupim još malo.