Vidim spominjete samo ForkDelta za trgovinu TELE tokenima, sad slucajno ovde naidjoh
https://app.stex.com/en/trade/pair/ETH/TELEJel to isti token u pitanju?
Nema previse otvorenih buy ordera, ali mi se cini cena solidna.
ICO je završen. Ostale tokene su stavili na paljenje. Odlučili su da če još 10 mio tokena prodati preko dashboarda po cijeni 0.20€. Do danas su jih proadli 8 mio, tako da jih je ostalo malo manije od 2 mio da se prodaju. Mislim da je to razlog, da ne puštaju stex borze u živo. Ako si registrovan na stex borzi možeš več slobodo kupiti ili prodati tokene ali deposit ili dvig nije moguč.
Milsim da če tako biti dok ne prodaje sve tokene na dashboardu. Ako pruže borzu danas svi bi kupili tokene na dashbordu po 0.20 € i slali na borzu za prodaju po 1€.
Čini mi se logično da sačekaju kraj prodaje i da krene u živo kada proadju sve ostale tokene.
A što misliš da će napraviti s tokenima koje otkupe od bounty huntera? Prilično sam siguran da će ih staviti na dashboard za prodaju. Time bi spriječili bounty huntere da dumpaju tokene na burzi i time spuste cijenu. A prodaja tokena putem dashboarda očito ide dobro (iako meni nije jasno zašto netko kupuje po cijeni 0.2€ kad je na ForkDelti još uvijek niža cijena) pa planiraju otkupljene bounty tokene prodati po istoj cijeni po kojoj otkupljuju. Čak i nije tako loša strategija.
Mene samo zanima otkuda ti da će na burzi cijena biti 1€? Nije nemoguće jer je total supply 150.000.000 pa bi s tom cijenom market cap bio 150 milijuna dolara (OK, nešto veći ali otprilike). Ali nitko ne garantira da će biti takva cijena.
Što se samog projekta tiče... Imam stvarno dosta TELE tokena. Da sam tek ušao u kripto (kao što je bio slučaj kad sam imao hrpu Oyster tokena) vjerojatno bi tokene ostavio, stejkao ih i nadao se kako ću kroz par mjeseci biti bogat kad cijena TELE tokena premaši $1 po tokenu. Kod Oystera sam to i uspio (čista sreća), ali sam se u međuvremenu opekao na dosta projekata (pa čak i na Oysteru kad je Bruno Block izveo exit scam) tako da sad pušem i na hladno. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
EDIT: Još jedna stvar mi je pala na pamet. Ako MiracleTele daje 40% zarade ljudima koji stejkaju svoje tokene, kako onda to nije security token? Ako se ne varam, trebao bi biti. Međutim, na Telegram grupi tvrde da nije nego da je utility token.