Pages:
Author

Topic: BTC YÜKSELİP ALTCOİNLERİ EZECEĞİ ZAMANA MI GELDİK YOKSA!!! - page 2. (Read 853 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ben hiçbir zaman anlamadım btc düşünce düşen altlar
Btc çıkınca neden tekrar yerin dibine girmişken yok olma seviyesine gelir ki ?
member
Activity: 448
Merit: 17
Boğada ilk başlarda öyle olmuştu ama para sonradan altlara eğilim gösterdi tekrar aynı tepkiyi vericekdir diye tahmin ediyorum. Şu piyasa yine neden düşüor onu çözemedim g20den bi haberde yok
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
mcafee yine btc ile ilgili konuşmuş ve patlayacak demiş https://kriptokoin.in/mcafee-bitcoin-volkan-gibi-patlayacak/

btc patlarsa altlar ilk etapta çöker, özellikle dominant altcoinlerin satoshi bazında düşmek için marjı var, btc yükselirse fiyattan yırtarlar ama pek çok altcoin de satoshi bazında dipte! onlar da btc'nin yükselmesi durumunda 2 kere kazandırma potansiyeline sahip gibi (fiyat+satoshi)...
newbie
Activity: 294
Merit: 0
bence yakın zamanda btc de güzel yükselişler olacak hocam, bana kalırsa iyi yerlere gelecek bitcoin ilk etapta 10k üstü bekliyorum
full member
Activity: 840
Merit: 103
Benim dusunceme gore bitcoindeki artisin sebebi altcoinlerde parasi olan bir veya birkac kisinin onlari satip bitcoin almasindandir.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Btcnin sert bir ralliye çıkması zaten ilk başlarda altları olumsuz etkileyecektir btcnin biraz doyuma ulaşması ile altlara para akmaya başlar sonra allt party
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Konu haziran ayı başında açılmış ve BTC dominance %38'miş. Az önce CMC üzerinden baktım %46 olmuş. Son birkaç günde altların ezilmesinin sebeplerinden biri de budur. BTC'de keskin bir yükseliş henüz başlayamadı fakat altlardan ya da USDT'den geçişgenlik artmaya başladı. İstikrarlı bir yükseliş başladığında altlar da dengeye oturacaktır. Şu sıralar ortam baya sıkıntılı.
member
Activity: 252
Merit: 10
görünen o ki şuan marketcapta olanlar bu başlığı daha anlamlı kılmaya başladı hızlı yükselen bitcoin altcoinlerin içini boşaltıyor resmen biraz kazandırsa başladığı noktadan bile altına düşüyor
member
Activity: 182
Daha ne kadar ezecek veya ezebilir buradan yukari kırması lazim yoksa altlar ölür. Resmen suyunu sıktı cılkını çikardi tüm altcoinlerin nereye kadar böyle devam edecem yatirdiğim para pul  oldu gitti tükendi. Hodl Hodl diye milletin eline verdiler ben dahil şu anda da beklemedeyiz.
member
Activity: 266
Bitcoin hızla yada yavaşça istikrarlı artmaya başladı diyelim.Bu kez de trene binmek isteyen bitcoine geçecek.Altcoinler o aşamada iniş yaşayacaklar bu kaçınılmaz gibi.Ama bu kadar dipten inmeye devam etmezler sanırım biraz kendilerini toparladıktan sonra makul oranda düşebilirler.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Altcoinleri ezecek mi bilmiyorum ama önümüzdeki aylarda bir yükseliş trendi bekliyorum. Umarım yavaş ve sağlam olur.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Şuan o evrede değiliz bence, biraz toplaması lazım piyasanın güzel haberlerle, sonrasında bu haberlerle artan altları bir miktar btc artışıyla indirip sonra parayı altlara aktarırlar diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 57
Keşke öle bir zamana gelsekte artık bir şeyler artsa yeter yani her şeyin düşmesinden iyidir.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Hala satmak için geç değil bence buralardan %50 daha düşerse btc altların sıfırlanacağı çok net azda olsa köşede usd tutun ama tavsiyem fulle yakın usdye geçmenizdir.
member
Activity: 294
btc nin yükselişine hala yeterince zaman var henüz kritik seviyelere inmedi ayrıca btc den büyük bir eziş beklemiyorum öyle 70% dominance lar hayal artık çünkü karşısındaki coinler eskisi kadar güçsüz değil
newbie
Activity: 196
demek ki gelememişiz bitcoin daha kendini bile toparlayamadı. O toparlanmazsa altcoinler de harap durumda kalırlan toparlanamazlar birbirinden bağımsız değiller
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bitcoin yükselirse altcoinlerde yükselir birbirini ezecek değiller. Yükseliş  açısından bulunduğu konum ve kazanç açısından evet ezebilir ama zaten altcoinler bitcoin düştüğü için bu kadar kötü durumda.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Şimdi olmasa bile en geç 2019 yılına kadar gerçekleşecektir btc artışı ve btc nin artışa geçtiğinde nasıl bir yükseliş yaptığını daha önce gördük ve bu gerçekleştiğinde neler olabileceği belli aslında sağlam olan altcoinler direnebilir aslında btc rüzgarına.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Btc sert bir pump dönemine girerse ki beni beklentim o yönde sonuçta altcoinler btc bazlı eriselerde dolar bazında pek bir şey kaybetmiyorlar. sonra altlarda pump yiyor güzel döngü !
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
bitcoin fiyatlarında çok sert ve hızlı yükseliş olursa altcoin fiyatları bitcoini daha yavaş takip ederek yükselmeye başlar. bitcoin çok popüler, para kazanmak isteyenler bitcoini daha güvenli görür. bitcoin pazarın fiyat belirleyicisidir.
Pages:
Jump to: