Pages:
Author

Topic: BTC YÜKSELİP ALTCOİNLERİ EZECEĞİ ZAMANA MI GELDİK YOKSA!!! - page 5. (Read 853 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 1
BTC 6000 dolar bantlarına indi. Altcoinler de iyice çakıldı. Sanırım bahsettiğin zaman şuan ki zaman değil. Altcoin yatırımcısı olarak BTC nin altcoinleri ezeceği bir dönemi düşünmek bile ürkütücü.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Güzel bir konu ama henüz o noktada olduğumuzu düşünmüyorum. Bitcoin 8000-9000 civarına yükselmeden de zor.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Şuan piyasanın durumu hiç iç açıcı değil öyle kolay kolay yükselteceklerini de düşünmüyorum ben dip dedikce dibin dibi oldu. Btc yi de 6k altına düşürmeden rahatlamayacaklar, artık ne olacaksa bir an önce olsun da yükseliş başlasın
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bence bu piyasada cogu kişi yönünü btcye göre çevirebilir fiyatıda uygun daha güvenli bi liman altcoinlerin cogu zaten ezildikçe ezildi parayı daha güvenli ve potansiyeli en iyi olan coin olarak bitcoin e yönlenebilir herkes bu şekildede piyasaya biraz hareket gelmiş olur
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Bitcoin yükselse bile yeter altcoinler yavaş yavas yukselsede olur esas önemli olan bitcoinin yükselmesi yukselsede bı rahat nefes alsak artik son zamanlardaki düşüşler can sıkıcı olmaya başladı herkesin moraller düşmüş bı halde ama herşeye rağmen sabredip bekleyecez bakalim
member
Activity: 612
Bitcoinin yükselmesiyle altcoinlerin düşmesi her zaman doğru orantılı değil. Yani boğa piyasasının ruhuna ters. Eğer bahsettiğiniz gelecek olan boğa ise btc ve tüm altcoinler topyekün yükselecektir
full member
Activity: 532
Merit: 102
Artık bir şeyin yükseleceği zamana gelelim de farketmes her şeyin düşmesi çok can sıkıyor
full member
Activity: 938
Merit: 115
Daha o aşamaya gelemedik. Şu an BTC nin düştüğü aynı zamanda altlarında düştüğü asamadayiz. Ama her türlü durumda muhtemel bir süre daha altlara nefes aldırmayan aklar.
member
Activity: 392
Merit: 11
Hala bitcoinin düşerken altları da ezdiği dönemdeyiz. Tuhaf olan bitcoin yükselmeye başladığında altcoinler de bitcoinle beraber yükseliyor altcoinlerin ezilmesi gerekirken.
member
Activity: 128
VIDDO Token | Exclusive access to Private Sale
Böyle bir şeyin olma ihtimali yok eğer aralık 2017 ve haziran(?) 2017 yükselişlerine şahit olduysanız hatırlarsınız önce bitcoin sıçramış sonra para ethereum, litecoin ve diğer coinlere sırayla yayılmıştı. Öyle olur gene.
Tamamen katılıyorum hocam ben gectıgımız senelerı ay olarak bırbırıyle karsılastırdım cogunlugu hep aynı senaryoda gıtmıs grafık olarakta gunluk cevırılen hacım olarakta.Bu sene sonuna veya ılerleyen zamanlara bırsey demek zor gıbı gozukuyor.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Böyle bir şeyin olma ihtimali yok eğer aralık 2017 ve haziran(?) 2017 yükselişlerine şahit olduysanız hatırlarsınız önce bitcoin sıçramış sonra para ethereum, litecoin ve diğer coinlere sırayla yayılmıştı. Öyle olur gene.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Btc artışa geçtiği zaman altcoinler dahil hepsi artacak fakat belli bir sınırı mesela 12000 olabilir orayı geçtiği zaman altcoinler tekrar düşüşe geçecektir diye düşünüyorum.
member
Activity: 336
Merit: 17
Şimdi şöyle bir durum var BTC de kaldığın zaman kazanç elde etmenin çok az. Mesela şuan 15k ya geldiğini varsayalim. Elimizdekini 2 kat artmış olacak. Ama alt coinlerden kazanç elde etmek daha mantıklı. O yüzden bir çok kişi altlarda bekliyor. BTC yükselince altlarda artmış oluyor. BTC sadece güvenli liman kayıp az kazanç az olur.
newbie
Activity: 84
btc ne kadar yükselirse altlar ne kadar düşebilir ki. Altlar öyle bir seviyedeki zaten diplerini yaşıyor gibiler bunun altına iner mi dersiniz. ben düşünmek bile istemiyorum
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Artık bir yükselse de biz de rahat etsek. Kim kimi ezer önemli değil. Ama Hepsi beraber yürüse tadından yenmez. BTC tek başına hızlı çıkıp diğerleri de yavaş yavaş çıksa yine güzel olur. Bir hareket olsa güzel olacak.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Altcoinleri btc ezemez gibi geliyor hepsi farklı kulvarda asıl btc yükselirse altlarda yükselicek bu bizim iyi bişey kötü yanı her bok btcye bağlı keşke olmasa ama domine eden piyasayı btc Sad
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Yeni dönemde boğa hareketleri görülmeyecek diye bir kural yok yaşayacağız, hem Bitcoin hemde altoinlerin yükselişe geçmesi için piyasanın taze paraya ihtiyacı var, şahsi olarak altcoinlerin genelinin halen çok pahalı olduğunu düşünüyorum bir çoğunun elenmesi gerekecek.
newbie
Activity: 84
Btc yükselirse altcoinlerin sert düşüş yaşayacağını şahsen düşünmüyorum çünkü bence kripto para sektörü birbirine bağımlı gibi.Bitcoinin yükselişi tam aksine altcoinlerinde yükselişine sebep olur.Keşke yükselsede şu piyasa biraz toparlasa.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
btc ath yaptiginda altlarda genellikle udst tarafinda ayni degerlere yakin durur. btc bazinda erime kacinilmaz olur ama duzeltme yasandiginda altlar deger kazanir. btc beklenen harekete baslasin da gerekirse altlardan cikip btc de saklaniriz bir muddet.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Btc yükselse bile altcoinlerin daha fazla düşeceğini düşünmüyorum.6 aydır düşmüşler düşeceği kadar.Bundan sonra düşen altcoinler güven vermeyen altcoinler olur.Sağlam ve gelecek vaat eden altcoinler btc ile birlikte artar.Tabi önce btc artar ardından altcoinler.
Pages:
Jump to: