Pages:
Author

Topic: BTC YÜKSELİP ALTCOİNLERİ EZECEĞİ ZAMANA MI GELDİK YOKSA!!! - page 3. (Read 853 times)

full member
Activity: 276
Merit: 100
bitcoin yükseldiğinde genel olarak alternatif kripto paralarda yükseliyor, bitcoin katalizör pozisyonunda, pazara yön vermeye devam edecek. projesi ve ekibi sağlam altcoinler bitcoin stabilken para kazandırmaya devam ediyor.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Btc yükselmeyecek daha belki sabit kalsa altlar artar ama bence btc daha düşecek ve tabi altlarda eşlik edecek dip görülmedi daha görülmeden de yükseliş gelmeyecek.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Altlar o kadar düşük seviyelerde ki böyle birşey olacağını sanmıyorum şu anda.Eğer olursa piyasada batan sayısı iyice artar umarım yapmazlar bunu.
full member
Activity: 392
Merit: 107
tamam kabul ediyorum. son düşüşten sonra yukarı doğru hafif bir kıpırdama oldu  ama bu aldatıcı olabilir. kesin bir yükseliş trendi söz konusu değil henüz. bu sizi yanıltmasın sakın. genel havaya baktığınızda iyimser bir tablo yok şu an. büyük yatırımcılar piyasadan çekilmiş gibi görünüyor.  bence temkinli olmakta fayda var. altcoinlerde de volume oldukça düşük durumda. ne zamanki 8k yı gördü o zaman yükseliş başlamıştır diyebiliriz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bitcoindeki yükseliş başladı fikrimce ama altcoinler de onu takip edip yükselir mi yoksa tam  tersine bitcoin onları ezer de geçer mi onu hep birlikte göreceğiz
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Artık yeter kı yukselsın moduna gectık, btc yukselse enınde sonunda btcden altlara akar o para ocak basındakı gıbı, sımdı btc bıle ayakta duramıyorken altlardan bısey beklemek yanlıs.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bence bu yılbşından önceydi bi gün btc artar altcoinler inerdi , bi gün altcoin artar btc düşerdi ama şuan btc karşısında hepsi ortak hareket ediyor.çok ekstrem bir durum olmadıkça (listelenme , anlaşma vb) btc ile birlikte hareket ediliyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Son 3-4 ayi incelerseniz btc fiyatiyla dogru orantili olarak altcoinler inip cikiyor. Agabeyleri btcnin basina guzel seyler gelmedikten sonra altcoinler duzelmez. Once millet btc alsin ve fiyati yukselsin ki sonra bu btclerle altcoinlere abanilsin.. Bu kervan hep boyle sürmüstür..
jr. member
Activity: 139
Ben piyasanın yükseliş trendine girdiği zaman altcoinlerin Btc ile doğrusal oranda yükseleceğini düşünüyorum. Son düşüşlerde zaten yeteri kadar değer kaybetti altcoinler. Btc bazında daha fazla geriye gideceklerini sanmıyorum.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
btc dominance %40 a ulaşmıştı. Muhtemelen btc de bir hareket başlayacak ama altlar nasıl tepki verecek bilmiyorum.
jr. member
Activity: 630
Yukselsinde altcoinleri ezmesi sorun degil. Nasil olsa duruldugu zaman altcoinler onu takip edecektir. Onemli olan tekrar eski gunlerdeki gubi yukari yonlu ivme kazanmasi.
member
Activity: 238
Merit: 14
Henüz vakti gelmediğini düşünüyorum. Yeni bekleme alanları test ediyor sadece. Bu alanlarda uzun süreli beklemeler yapmayacağı aşikar. Ancak henüz tam boğaya girmiş değiliz. YTd.
member
Activity: 378
Merit: 11
Altcoinlerde zaten holderlar kaldı sadece, takımlar bile ellerindekileri sattı altcoinler bitti denebilir. Buna göre bakarsan btc yükselse bile artık altcoinler çok fazla ezilmez zaten %100-200 arası düştü hepsi
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
bence btcnin düşüp de altcoinleri ezeceği zamana gelmiş olabiliriz. bitcoin 4500 dolar civarına kadar düşer, altcoinler de düşer. sonra ise yükseliş başlar ve hem bitcoinde hem altcoinde boğa görürüz diye düşünüyorum. yaz sonuna kadar veya en geç sonbahara kadar beklentim budur. bu yükselişin ise kalıcı olup olmayacağından emin değilim
member
Activity: 336
bence bazı altcoinler de btc paralel yükselip düşüşler oluyor.Ama bazı altcoinler de bitcoin ile ters olarak yükselip düşüş olyory kripto para piyasaında her şey ile karşılaşmak mümkün oldu şimdiye kadar bakalım devamında neler ile karşılaşacağiz
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Bitcoin yine ani bir sıçrama yaparsa insanlar ellerindeki altcoinleri btc ye çevirip daha fazla pumplanmasına yol açabilir ama bence benzer grafiklerle yükselişe geçecekler, altcoinler de piyasada daha fazla yer etmeye başladı.
member
Activity: 294
 şubat ayından bu yana bu btc nin yükselişinden bahsediliyor artık kabak tadı vermeye başladı btc dominance 32 30 bandına düşmeden o dediğiniz gerçekleşmeyecek hayal kurmayın sadece geçmişi inceleyin
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
%25 kadar altlardayım marketcap %45 e ulaşırsa biraz daha arttırırım Her %5 artışta biraz daha alım yapacağım. Max %55-60 arası bir değer göreceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Bitcoin bu piyasanın öncüsü ve lideri olabilir fakat ardından gelen altcoinler teknoloji ve kalite bazında çok sağlam adımlar ile geliyorlar ve artık paralel yönlü hareketler görmemizin daha ihtimaller içerisinde olduğu düşüncesindeyim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
btc deki anlık yükselişler sadece altcoinlere zarar veriyor ki zaten yükseliş anlık olunca btc de fazlasıyla geri veriyor aldıklarını. fakat btc de dönemsel uzun soluklu bir yükseliş olursa alt coinlerede yarıyor her türlü çünkü tüm kripto para piyasası olumlu algı oluşuyor.
Pages:
Jump to: