Pages:
Author

Topic: BTC YÜKSELİP ALTCOİNLERİ EZECEĞİ ZAMANA MI GELDİK YOKSA!!! - page 4. (Read 853 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Arkadaşlar tam olarak anlamadım.Biri bana söyleye bilir mi? Bitcoin fiyatı yükselirse mesela etherium da mı yükseliyor aralarında bir bağ söz konusu mu? kafamda deli sorular)

Bitcoin hızlı bir yükseliş trendine girerse herkes btc ye geçer dolayısıyla altcoinler düşebilir. Ancak yavaş yavaş yükselirse belki bir bull sezonuna girebilir ve o zaman da altlar da kazandırmaya başlar.

En kötü senaryo bit coin bir den ydeli gibi yükselir tabi bu arada altlar pert olur, sonra deli gibi düşer altlar tekrar pert olur.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Arkadaşlar tam olarak anlamadım.Biri bana söyleye bilir mi? Bitcoin fiyatı yükselirse mesela etherium da mı yükseliyor aralarında bir bağ söz konusu mu? kafamda deli sorular)
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
altcoınler ezılırse btc yukselmez bu saatten sonra Smiley
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Bence BTC yükselirse alt coinlerde yükselir. Zaten düşünce BTC ezip geçiyor alt coinleri. Şimdi şöyle bir durumda var BTC en fazla 2-3 kat artar. Ama alt coinelrin artma olasılığı yani katlama olasılığı daha fazla olduğu için şuan millet o yüzden altlarda.
newbie
Activity: 3
btc düşüyor ama altkoinler yine eziliyor
full member
Activity: 420
Merit: 105
Uzun süredir bu durum olmuyor maalesef. Daha önceleri btc artarken altlar düşerdi şimdi hepsi beraber hareket ediyor. Btc 1 düşerse altlar 2 düşüyor
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Altcoinler zaten 4 ay dır çok ciddi bir erime içinde btcnin olası bir rallisi karşısında daha da eriyebilirler ancak dolar bazında sabit kalacaklardır hatta biraz kar bile bırakabilirler.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
şu altcoin düşmanlığı nereden geliyor hala anlamış değilim, arka planda günden güne gelişen bir blockchain teknolojisi var ve hepsi iyi kötü buna hizmet ediyor, ne alıp veremediğiniz var?
newbie
Activity: 252
vallah sevgili canım kardeşim btc sert yükselişindede alt coinler düşüyor sert düşüşündede alt coinler düşüyor o yüzden her zaman yarı btc yarı alt coinlerde olmak lazım ani bir durumda geri kalanınıda alt coinlere gecersiniz
member
Activity: 196
o zamanlara daha var diye düşünüyorum hocam yani baktığınız zaman güzel yatırım yapılabilir bir dönemden geçiyoruz ama genede bitcoin ezecek geçecek diye düşünmemek lazım
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Normalde Bitcoinin sert yükselişlerinde altlarda ciddi geri çekilme meydana gelirdi. Bitcoinde bir süre çıkış olsa bile altların çok fazla değer kaybedeceğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 100
üstteki coinlerin artışı devam edecek gibi görünüyor bitcoinin diğerlerini ezeceği kısma gelmedik bence piyasa birlikte hareket  edecektir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bitcoin yükseldiğinde altcoinlerin düşeceğini düşünmüyorum hepsi birlikte yükselecek aynen hepsi birlikte düştüğü gibi zaten altcoinler düşük.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Aralık ayındaki zirvede, "olduğundan güçlü" görünen bir piyasa vardı şimdi bakıyorum da olduğundan çok daha zayıf bir piyasa görüntüsü veriyor. Bana kalırsa bunlar son demler, ümitsiz ve zayıf bir piyasa coşmak için hazır demektir. Buna hangi altcoinin ne şekilde tepki vereceği bilinmez ancak en azından dolar bazında artış yaşanacağını öngörmek kahinlik olmaz sanırım...
member
Activity: 518
Bitcoin keşke yükselse de altcoinleri ezse. Sağlam altcoinlerin btc nin yükselişiyle fazla etkileneceğini düşünmüyorum. Ama yeni çıkanlar belli olmaz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bende Bitcoinin artması ile birlikte altcoinlerde artacağına inanıyorum. Bitcoin düşüşe geçince diğer altcoinlerde düştü doğru orantılı olarak.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
keşke dediğin gibi btc yükselsede altları ezse ama öyle olmuyor malesef yükselende düşende her ikiside şu sıralar hareket etmemk lazım oldugunuz yerde kalın yoksa büyük zararlara sebeb olabilir
newbie
Activity: 196
yükselişe daha aylar var diye düşünüyorum umut kalmadı. Gerçi bu saatten sonra fark etmez herhangi birinde bir yükseliş olsun ötekiler de arkasından gelir artık
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Eldeki yatırımcıların yapacakları değiş tokuşlar piyasayı rahatlatmaz. Yeni yatırımcılar şart ve bu yatırımcıların Bitcoin'i tercih etmeleri baskınlığını da arttıracaktır Bitcoin'in.

yeni yatırımcı bencede şart ama en son giren yatırımcılar büyük zararlar ettiği için kısa vadede yeni yatırımcıların girmesi zor gibi görünüyor.
member
Activity: 728
Trphy.io
Eldeki yatırımcıların yapacakları değiş tokuşlar piyasayı rahatlatmaz. Yeni yatırımcılar şart ve bu yatırımcıların Bitcoin'i tercih etmeleri baskınlığını da arttıracaktır Bitcoin'in.
Pages:
Jump to: