Pages:
Author

Topic: BTC YÜKSELİP ALTCOİNLERİ EZECEĞİ ZAMANA MI GELDİK YOKSA!!! - page 6. (Read 853 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
yaw hele bi btc yükselsinde varsın altcoinler düşsün yaw canları çıktı zaten altcoinlerin

btc yükselmeden coinler yükselmez hiçbir balina şuan o riske girmez pumplamaz yani Smiley

çünkü düşmanlarıyla savaş halindeler sadece btc/usd yapıyorlar..

btc yükselsin herkes bi rahat nefes alsın bu stresten kurtulsun bak nasıl tek tek pump yiyorlar Smiley bide şansın varsa olduğun coin pump yiyen ilklerden olur başkasına geçersin oda pump yer başkasına geçersin oda yer Smiley

bayram edersin Smiley ne güzel anlattım be  Grin
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Hala altcoinlerden medet uman insanlar var. Bu aptal ve hiçbir işe yaramayan projelerin gerçekten bankalardan daha fazla ederi olduğunu düşünüyor musunuz?
member
Activity: 406
Merit: 10
8000-8200 arası hızlı geçilirse, altlarda sert düşüşler olur. Sonra altlar biraz toparlar. Btc den kar satışları gelip sert düşünce altlar yine sert düşer.
newbie
Activity: 155
Merit: 0
Benim fikrime göre o ralliye daha çoook var. Çıkan çıktı yenilerde girmiyor şuan piyasaya. Btcde durmak şuan için mantıksız bence. Yükseleceğini düşünmüyorum ama yükselirse bile böyle yavaş yavaş 2 ileri 1 geri şeklinde gider.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
1 ay daha böyle depresyonla gider bence 5-6 divarına düşebilir bu arada yükselmeden önce bi düşüş daha gelebilir ama bir hafta içinde büyük bi yükseliş geleceğini sanmıyorum en iyi ihtimalde yükselip gidip geri çekilebilir tekrar neticede buralardayız biraz daha.
member
Activity: 283
Bitcoinin stabil seyretmesi aslında altcoinler için iyi bir durum. Ama altcoinler bu durumdan faydalanamadilar. Bitcoinin ani yukselecegini düşünmüyorum ama olsada zamanla altcoinler onu yakalıyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
btc yükselişe geçerse altcoinler satoshi bazlı düşer mi? belli bir dominanta sahip altcoinlerin satoshi bazlı fiyatları ortalama olarak ath'nin yarısında ancak birçok yeni yetme altcoin can çekişiyor. Zaten bu sürecin uzamasının nedenlerinden biri de altcoinlerin satoshi bazlı ath'leri, üzerine bir de btc ath yapınca eldekileri eritmesi zor oluyor haliyle! şimdi btc dip yaptı ve toparlanmaya başladı dersek altcoinlere de bir dip gelebilir, btc'nin yükselişiyle de fiyat para olarak dengelenebilir bu durum. Tabii her coinde satoshi azalacak diye bir kaide yok, zaten babalar düşerse btc dominant otomatikman artar, ufak tefekler de fırsattan istifade hem satoshi hem dolar bazlı coşabilir belki, onların artması o kadar etki etmez dominanta...millet duruma uyanana kadar da atı alan üsküdar'ı geçer o arada..

mesela eth 2.5milyon satoshi altına gelmişti, bu da demektr ki 3'te 1 fiyata kadar yine gelebilir ama tabii btc sağlam artması lazım, ethereum'u da beleşe vereceklerini sanmam...ripple desen zaten düşmeye bahane arıyor, 8800 satoshi şu an, belki 10'da 1'e kadar gerileyebilir. Tabii balinaların canı isterse hepsini de arttırabilirler, dominant da yerlere düşer bu defa...
member
Activity: 380
Merit: 20
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Yani btc yükselecek Altcoinler ya yatay devam edecekler yada düşmeye devam edecekler.Btc dominance %60 lara kadar yükselebilir.Bu şeytanların ne yapacağı belli olmaz.Bu defada altlar dipte diye herkese altcoin aldırıp btc yi tek başına yukarı sürebilirler.
member
Activity: 742
Merit: 19
Btc yükselsin altcoinler bir kaç gün sonra o yükselişe ayak uyduruyorlar.Düşmesi sıkıntı.Yükseldiğinde dolar olarak zaten altcoinlerde yükseliyor.Sağlam coindeyseniz oda btc ile birlikte yükselir.
member
Activity: 1264
Merit: 43
BTC bir yükselse keşke sonra ezilenleri konuşuruz. Ayrıca BTC 3-5K birden yükseldiği zaman altcoinler dolar bazında zarar etmezler, sadece satoshi bazında düşüşe geçerler ki bu düşüş en fazla 3-5 gün sürer. Daha sonra altlarda da hafiften yükseliş başlar ve işlerin yoluna girmeye başladığını anlarız bu şekilde.
member
Activity: 756
Merit: 16
btc yükselince altcoin düşüyor çünkü millet btcye geçince btc yükseldi diyelim daha sonra altcoin fiyatıda yükselince millet elinden çıkarıyor. Tabi altcoinde kalınca kazanç elde etme olasılığı çok fazla çünkü btc en fazla bin usd yükselmiş olsa millet çok fazla kar yapmaz. işin özeti piyasa karışık Cheesy
member
Activity: 252
tüm coinlerin btc ye endeksi olduğunu biliyoruz çok fazla kişi alt coinlerde olunduğu için bitcoin yükselmiyor bitcoin yükselmeyincede altcoinlerde yükselemiyor   BTC Dominance: 38.0% en son herkes altcoinlerde yükselme olmayınca yada daha fazla düşüşe dayanamayıp daha güvenli liman btc ye geçincemi piyasa yükselecek sadece bir bakış açısı ytd
Pages:
Jump to: